Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
B

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Είναι μια υποχρέωση που έχουν στον εαυτό τους, όλοι όσοι παρακολουθούν το site, να κάνουν μια επίσκεψη στην Κατερίνα.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Από το θάρρος αυτής κοπέλας, τις υπηρεσίες που προσφέρει, το χώρο τον οποίο συντηρεί κ.α.
Άψογα..., Τετάρτη 15 Απρ 2009, στις 00:07
Γράφτηκε από τον bazas   -  Link

Σήμερα υπάρχουν δεκάδες κοπέλες με καλύτερο ύφος (όχι χιλίων καρδιναλίων και ξερόλας).
Καλύτερη εμφάνιση από 35+ με κρεμασμένο κορμί, και φυσικά απείρως καλύτερη περιποίηση (αργεί να μπει στο δωμάτιο και ας μην έχει κόσμο, σχολιάζει, σου λέει εγώ το κάνω έτσι, συνεργασία μηδέν) άρα υποχρέωση έχουν οι συναγωνιστές να μην πάνε αλλά να ρίξουν τα μετρητά τους σε άλλα καλύτερα τεμάχια :)

άποψη μου πειράζει?
Βεβαίως και δεν πειραζει φιλε.
Ο Καθένας έχει τις δικές του άπόψεις και εμπειρίες.
Για τα δεδομένα του Μεταξουργείου, εμένα μου φάνηκε και ο χώρος και η κοπέλα άψογα.
Σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ καλύτερες, αλλά μετά τις 12 το βράδυ εγώ προσώπικά δύσκολα βρίσκω κάτι καλύτερο, και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη χώρου με 20 ευρώ.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πολύ καλή συμμετοχή, Παρασκευή 17 Απρ 2009, στις 18:42
Γράφτηκε από τον m1k3pb  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια) 
Συνολική βαθμολογία  7.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Πήγα κ εγώ να τσεκάρω τη περίφημη Σόνια. Εφτασα στις 11 το πρωί κ ήταν απασχολημένη με άλλον πελάτη. Η τσατσά πολύ ευγενική και κατατοπιστική. Ο χώρος απο τους καλύτερους. Πάρκινγκ ανετο τριγύρω. Περίμενα γύρω στο 20 λεπτο. Είδα και φυσικά κατέθεσα τον οβολό μου. 100 για full. Μέσα στο δωμάτιο είναι όπως οι περισσότεροι εχουν ήδη περιγράψει. Είναι καλή με αρκετή συμμετοχή και διάθεση. Έχει αλλάξει χρώμα στο μαλλί που είναι πλέον ξανθό. Γλυψιματάκια, γυρίσματα κ στησιματα ok. Τελειώματα με το μεγάλο της ατου: την κωλάρα της στα 4. Περνάς καλά. Στα μείον η πολύ γρήγορη αποχώρηση καθώς και το ότι η καθαριότητα "μετά" γίνεται από εσένα. Αυτό δε γίνεται πουθενά στο εξωτεικό. Ο λόγος είναι απλός όπως μου εξήγησαν ανάλογες κυρίες σε άλλες χώρες: όταν "βγαίνεις" από κάπου, είναι αυτές που πρέπει να παρέχουν τις πρώτες υπηρεσίες καθώς αυτές ευθύνονται και εσύ δεν πρέπει να ανακατευτείς. αλλά εδώ μάλλον είναι αλλιώς...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.04.2009

Κανει προγραμα 100Ε η ΣΟΝΙΑ?????

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πολύ καλή συμμετοχή, Παρασκευή 17 Απρ 2009, στις 18:42
Γράφτηκε από τον m1k3pb   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  7.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Πήγα κ εγώ να τσεκάρω τη περίφημη Σόνια. Εφτασα στις 11 το πρωί κ ήταν απασχολημένη με άλλον πελάτη. Η τσατσά πολύ ευγενική και κατατοπιστική. Ο χώρος απο τους καλύτερους. Πάρκινγκ ανετο τριγύρω. Περίμενα γύρω στο 20 λεπτο. Είδα και φυσικά κατέθεσα τον οβολό μου. 100 για full. Μέσα στο δωμάτιο είναι όπως οι περισσότεροι εχουν ήδη περιγράψει. Είναι καλή με αρκετή συμμετοχή και διάθεση. Έχει αλλάξει χρώμα στο μαλλί που είναι πλέον ξανθό. Γλυψιματάκια, γυρίσματα κ στησιματα ok. Τελειώματα με το μεγάλο της ατου: την κωλάρα της στα 4. Περνάς καλά. Στα μείον η πολύ γρήγορη αποχώρηση καθώς και το ότι η καθαριότητα "μετά" γίνεται από εσένα. Αυτό δε γίνεται πουθενά στο εξωτεικό. Ο λόγος είναι απλός όπως μου εξήγησαν ανάλογες κυρίες σε άλλες χώρες: όταν "βγαίνεις" από κάπου, είναι αυτές που πρέπει να παρέχουν τις πρώτες υπηρεσίες καθώς αυτές ευθύνονται και εσύ δεν πρέπει να ανακατευτείς. αλλά εδώ μάλλον είναι αλλιώς...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.04.2009

Κανει προγραμα 100Ε η ΣΟΝΙΑ?????
Και εγω 1η φορα το ακουω!

Επισκέπτης
Άλλη μια ξεπέτα, Δευτέρα 13 Απρ 2009, στις 16:14
Γράφτηκε από τον alexis1973   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Τον τελευταίο καιρό είδα πολύ promotion από το site για το συγκεκριμένο μαγαζάκι, και είπα να περάσω. Πήρα τη Σόνια. Δε θα πω πολλές λεπτομέρειες, γιατί τις έχουν πει οι σύντροφοι παρακάτω. Μόνο σε ένα θα σταθώ: Η απόλυτη ξεπέτα. Είναι ευγενική μεν, αλλά σου τα κάνει τσουρέκια χωρίς να σου λέει λέξη και χωρίς να δυνανασχετεί. Σου μεταδίδει ένα απίστευτο άγχος, με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι. Τελικά, μετά από πολύ ώρα (4-5 λεπτά) τον έπαιξα γιατί ήθελα να τελειώνω. Αν είναι να τραβάμε μαλακία στα μπουρδέλα, το κάνουμε και σπίτι μας και γλυτώνουμε και το εικοσάρικο. Με λίγα λόγια, θα ήταν πολύ καλή αν δεν βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει. Δε νομίζω να ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.04.2009

τυπε μου με προβληματισε η κριτικη σου
Η Σόνια(Αλκιβιάδου 16Γ) είναι η ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΩ ΞΕΠΕΤΑΤΖΟΥ ΤΡΙΛΕΠΤΟΥ Ναταλί(Κολωνού 30Β).Που και που δίνει "καλές" παραστάσεις για να γίνεται ντόρος γι'αυτήν και μετά αρχίζει το σπάσιμο αρχιδιών.Τα ίδια έκανε στου Αγαθοπόλεως 54(το πρώτο όπως κατεβαίνουμε από Φυλής με τις LCD TV) Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2008 που δούλευε ως Μελίνα βαφθισθείσα στο όνομα της πρώτης Μελίνας που είχε φύγει,τα ίδια κάνει Κολωνού 30Β ως Ναταλί,τα ίδια κάνει και Αλκιβιάδου 16Γ ως Σόνια.
Παραπέμπω σε κριτική μου γι'αυτήν ως Ναταλί-Κολωνού 30Β

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Θέλω να σχολιάσεις πάλι.  Οι τόνοι κρέμας (που ουσιαστικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα ΔΕΝ σε πείραξαν??), μηδέν προκαταρτικά ΔΕΝ σε πείραξαν??  Υφάκι ΔΕΝ σε πείραξε??  Σίγουρα υπάρχουν ιέρειες με πολύ καλύτερες υπηρεσίες και με ίδια τιμή.    :sunglasses:

Βεβαίως και δεν πειραζει φιλε.
Ο Καθένας έχει τις δικές του άπόψεις και εμπειρίες.
Για τα δεδομένα του Μεταξουργείου, εμένα μου φάνηκε και ο χώρος και η κοπέλα άψογα.
Σίγουρα θα υπάρχουν και πολύ καλύτερες, αλλά μετά τις 12 το βράδυ εγώ προσώπικά δύσκολα βρίσκω κάτι καλύτερο, και από άποψη υπηρεσιών και από άποψη χώρου με 20 ευρώ.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είναι μια υποχρέωση που έχουν στον εαυτό τους, όλοι όσοι παρακολουθούν το site, να κάνουν μια επίσκεψη στην Κατερίνα.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Από το θάρρος αυτής κοπέλας, τις υπηρεσίες που προσφέρει, το χώρο τον οποίο συντηρεί κ.α.
Άψογα..., Τετάρτη 15 Απρ 2009, στις 00:07
Γράφτηκε από τον bazas   -  Link

Σήμερα υπάρχουν δεκάδες κοπέλες με καλύτερο ύφος (όχι χιλίων καρδιναλίων και ξερόλας).
Καλύτερη εμφάνιση από 35+ με κρεμασμένο κορμί, και φυσικά απείρως καλύτερη περιποίηση (αργεί να μπει στο δωμάτιο και ας μην έχει κόσμο, σχολιάζει, σου λέει εγώ το κάνω έτσι, συνεργασία μηδέν) άρα υποχρέωση έχουν οι συναγωνιστές να μην πάνε αλλά να ρίξουν τα μετρητά τους σε άλλα καλύτερα τεμάχια :)

άποψη μου πειράζει?
Ρε κολλημα μαζι μου..
Νομιζεις οτι ολος ο κοσμος γαμαει σαν εσενα και απαιτεις την τελεια αντιμετωπιση?
Ασχετε..ε ασχετε..
Περνα μια βολτα να σου τραβηξω λιγο το πουλι..γιατι η γλωσσα σου ειναι πιο μεγαλη..
Καλα σου ειπα και σε αλλο θρεντ..μονο για το Λουνα-παρκ κανεις εσυ αγορι μου..!!!

MSN-Emoticon-show-ass-107.gif

Υ.Γ. Πως και δεν ειπες οτι και η φωτο μου ειναι μουφα?
     Σιγουρα περναει πολυς κοσμος..αλλοι σαν εσενα...αλλοι διαφορετικοι..
    Σαν εσενα ομως..πελατεια δεν κραταω ποτε..
    Την φυρα την πεταω
    Ετσι κανει ενας σωστος μαγαζατορας..αν θελει να εχει το μαγαζι του ποιοτητα..!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
boss, αν η φωτογραφία είναι πραγματική, τότε πίστευω ότι είσαι συλλεκτική κοπέλλα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
boss, αν η φωτογραφία είναι πραγματική, τότε πίστευω ότι είσαι συλλεκτική κοπέλλα
Ναι...τοσο συλλεκτικη...που σε λιγο θα μπει στο μουσειο...χαχαχαχαχαχ...
Καλη ειμαι..Τοσο καλη...που δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο μια 20αρα..
Εχω κι εγω ματια...και βλεπω..!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ναι...τοσο συλλεκτικη...που σε λιγο θα μπει στο μουσειο...χαχαχαχαχαχ...
Καλη ειμαι..Τοσο καλη...που δεν εχω να ζηλεψω τιποτα απο μια 20αρα..
Εχω κι εγω ματια...και βλεπω..!!!

δεν σε σκέφθηκα σαν έκθεμα αλλά :knockinb: . Συγχώρεσε με ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου, το πρόσταξε η φύση...

Επισκέπτης
δεν σε σκέφθηκα σαν έκθεμα αλλά :knockinb: . Συγχώρεσε με ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου, το πρόσταξε η φύση...

βρε osie βρε osie. την κατερίνα την ξέρουμε όλοι και από παλιά. είτε κάποιοι αρέσουν αυτό που κάνει είτε κάποιοι όχι. εγώ προσωπικά αν και είχα σκοπό από παλιά δεν έτυχε ποτέ να τη συναντήσω. η κοπελιά έχει κάνει αυτό που έχει κάνει, μπορεί να μην μπαίνει στο επίπεδο των πλέον ιντερνετικών κοριτσιών οι οποίες κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλα αυτο που κάνει με το μαγαζί της αυτή τη στιγμή το κάνουν λίγες.

εύχομαι κάποια μέρα να τη συναντήσω για να περάσω καλά και όχι για να παώ να γαμ... μια παλιά στο επάγγελμα και να λέω οτι το έκανα.

ΥΓ. Φυσικά κατερινάκι ελπίζω να σε πετύχω κάποια στιγμή αν και ξέρω ότι έχεις καλές κοπέλες και έχεις φύγει του επαγγ. θα περιμένω ενημέρωσή σου πάντως όποτε το επιθυμείς. τα σέβη μου

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κλαησπέρα xanthi, πως περνάς;
η boss κατάφερε πλην της ανόδου ενός οργάνου, να κερδίσει και τον σεβασμό μου

Επισκέπτης

αν σκεφτείς ότι μου βγήκε ένα γαμωπρόβλημα στο αμάξι και δεν έχω για..........................οτιδήποτε όλα καλά εδώ και χαλαρά.
αφού με ξέρεις τι σωστός είμαι προς τις κοπέλες δεν είναι δυνατόν να πω χάλια λόγια, βέβαια μέχρι να μου κάνει τα παιχνίδια της ποτέ δεν ξέρεις. οι ξεπέτες και αυτές που δεν ικανοποιούν τον πελάτη φαίνονται από μακριά. η κοπελιά όμως έχει χαρακτήρα.

μόνο πρόσεξε  :2funny: :2funny: :2funny: να το λες πραγματικά. έχεις τρελαθεί με την αντζελούλα βρε ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Tο να εμπνεεις και συναμα να εισπραττεις σεβασμο..ειναι ολα τα λεφτα..
Το 20αρικο...δεν εχει ψυχη...!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Tο να εμπνεεις και συναμα να εισπραττεις σεβασμο..ειναι ολα τα λεφτα..
Το 20αρικο...δεν εχει ψυχη...!!!

όταν μιλάμε για σένα απλά δεν υπάρχει εικοσάρικο ή άλλο νόμισμα...το κέρδος μου είναι η ειλικρίνεια σου.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
μόνο πρόσεξε  :2funny: :2funny: :2funny: να το λες πραγματικά. έχεις τρελαθεί με την αντζελούλα βρε ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:woldman:κρύβε λόγια βέβαια είναι γνωστό ότι έχω μία αδυναμία στην Αντζελούλα. τι να κάνεις... άγνωστες οι βουλές του πέους

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Βέβαια φοβάσαι να απαντήσεις επί της ουσίας.  Στις κριτικές μου για φτωχή υπηρεσία, ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ και φυσικά έντονη αίσθηση ξεπέτας και μηδενικής συνεργασίας ΔΕΝ αναφέρεσαι καθόλου.  Και μην ασχολείσαι με το άτομο μου αλλά με την κριτική μου (βέβαια όπου σε συμφέρει).
Σχολιασμούς οργάνων δεν κάνω όπως εσύ (αν θες μπορώ για σένα  :tickedoff:αλλά κρατάμε στοιχειωδώς επίπεδο-έτσι νόμιζα ;)).

ΥΓ Για φώτο καλύτερα να δουν και να κρίνουν.  Μαζί σου ΔΕΝ έχω πρόβλημα αλλά θα σχολιάζω (το δικαίωμα μου το δίνει το site).
Φυρά είναι το εμπόρευμα και η εμπράγματη αξία που χάνεται αυτού(άρα αρμόζει στην ιερόδουλο ο χαρακτηρισμός και όχι στον πελάτη).

Ρε κολλημα μαζι μου..
Νομιζεις οτι ολος ο κοσμος γαμαει σαν εσενα και απαιτεις την τελεια αντιμετωπιση?
Ασχετε..ε ασχετε..
Περνα μια βολτα να σου τραβηξω λιγο το πουλι..γιατι η γλωσσα σου ειναι πιο μεγαλη..
Καλα σου ειπα και σε αλλο θρεντ..μονο για το Λουνα-παρκ κανεις εσυ αγορι μου..!!!

MSN-Emoticon-show-ass-107.gif

Υ.Γ. Πως και δεν ειπες οτι και η φωτο μου ειναι μουφα?
     Σιγουρα περναει πολυς κοσμος..αλλοι σαν εσενα...αλλοι διαφορετικοι..
     Σαν εσενα ομως..πελατεια δεν κραταω ποτε..
     Την φυρα την πεταω
     Ετσι κανει ενας σωστος μαγαζατορας..αν θελει να εχει το μαγαζι του ποιοτητα..!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στην κόντρα, βρε Κατερίνα έγραψε απλά μια αρνητική κριτική για εσένα. Γιατί τον αποπήρες ? Δεν έχει δικαίωμα να διαφωνεί?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
5.595
Ωραιος ο Τασος..
Καλα της τα ειπες μεγαλε!
Δεν καταλαβα δηλαδι..
για αυτο υπαρχει αυτο το site..για να μαθαινουμε ποιες ειναι οι 'φωλες'!!!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
Παρτε το χαμπαρι ρεεεεεεεεεεε!!!
Το site ειναι αυστηρα αντρικο.-ΤΕΛΟΣ :rockon:
Απαραδεκτο να μας γαμανε τα θεματα οι διαφορες...ειτε επαγγελματιες ειτε απλες συμμετεχουσες!
Δηλαδη να μπω εγω στο cosmopolitan και να παρω μερος σε γυναικειες κουβεντες και να λεω μαλακιες...
εχουμε μπερδεψει την τσαπου με την βουρτσα κυριοι!
και ας μην το προχωρησω αλλο με το θεμα των γυναικειων συμμετοχων μεσα στο site (αν και ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχει μια γυναικα σε ενα τετοιο site! :think:)
αλλα οχι και να κανουμε μια αρνητικη κριτικη (με κοσμιο παντα τροπο, στα πλαισια της ενημερωσης) και να δεχομαστε και επιθεση... :headbang:
ελεος πια! :birdman:

Επισκέπτης
Οι περισσότερες προωθούν τη δουλειά τους,οι άλλες για χαβαλέ."γεια σας μωράκια","φιλάκια γλυκά" και κολοκύθια τούμπανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom