ενταξει εχεις δικιο.εγινε νταβας για 5 λεπτα στη ζωη σου και εσυ.Αν δεν καταλαβες κανε πως καταλαβες, για να μην σε καταλαβουν οτι δεν καταλαβες.
Καταλαβες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Υπομονηηηηηηη....υπομονη σε τουτον τον ματαιο κοσμο...
[move]ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ....[/move]
[move]ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ....[/move]
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Να σου πω την αληθεια μου...Αν και δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη, επιτρεψτε μου να πω την γνωμη μου.
Η ιεροδουλος ειναι και αυτη μια εππαγγελματιας.
Οπως σε ολους τους κλαδους υπαρχουν καλοι και κακοι. Η Κατερινα, εχει την φημη οτι ειναι απο τις καλες. Δεν εχω (ακομα δυστυχως) προσωπικη αποψη.
Ολοι μας στην δουλεια μας δεν αποδιδουμε το ιδιο ολες τις ημερες.
Ετσι και αυτες. Δεν ειναι δυνατον να ειναι "καρμπον" ολες τις ημερες.
Δεν μπορουμε να ξερουμε τι αλλο μπορει αν τις απασχολει.
Εκτος απο την καθημερινη τους διαθεση, στην δουλεια τους μεγαλο ρολο πιστευω παιζει, δεν θα ελεγα η "χημεια", αλλα και η αντιμετωπιση απο τον πελατη.
Αν μπαινουν μεσα στο δωματιο και βλεπουν εναν τυπο που τις αντιμετωπιζει σαν κοματι κρεας, δεν νομιοζω οτι θα συμπεριφερθουν το ιδιο οπως σε μια περιπτωση που θα συναντησουν ενα χαμογελο, η τον σεβασμο τουλαχιστον.
Στον αντιποδα θα μου πειτε " αφου πληρωνω, ζηταω το καλυτερο"
Σαφως υπαρχουν και αυτες που ειναι "κομοδινα" και ξεπετες και δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα.
Καλο ειναι αμα τις ξερουμε να τις αποφευγουμε.
Η Κατερινα ομως δεν ειναι μια απο αυτες.
Δειτε το και αλλοιως. Και στις δουλειες μας πληρωνομαστε, αλλα στραβωνουμε με τον πελατη η το αφεντικο που δεν μας συμεπριφερεται σωστα.
Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι....
Μαλακια μου κι εμενα που καθομαι και ασχολουμαι οταν κατα καιρους πεταγεται κι απο "ενας"
και γραφει την παπαρια του..
Αλλα με πιανει το πατριωτικο μου..
Γιατι ξερω μονο εγω...ποσο εχω κουραστει να φτιαξω ενα μαγαζι που ντρεπεται ο αλλος να μπει με τα παπουτσια..
το ποσο εχω ασχοληθει εγω προσωπικα να καθαρισω το σημειο που βρισκομαι απο τους διαφορους επιτηδειους ωστε η πελατεια μου να ερχεται με ασφαλεια να απολαμβανει τα οσα προσφερει αυτο το μαγαζι..
και τελος ποσο εχω κουραστει απο προσωπικη εργασια για να το στησω..για να μπορει υστερα η καθε κοπελα που εργαζεται εκει να δουλευει με καλο κοσμο σε ενα περιβαλλον με αξιοπρεπεια..και οχι σαν κατι αχουρια που το περιστοιχιζουν..
Και μου την δινει ασχημα οταν μετα απ'ολα αυτα μου την λενε κι απο πανω..
Δεν πειραζει...καλη καρδια..!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ε..ναι...το παραγαμησαμε το θεμα..στεγνα..χωρις κρεμα..παραλιγο να μας σπασει..χαχαχαχαχαχαχ...boss ηρέμησε και δώσε τόπο στην οργή, άλλωστε την ιστορία στο χώρο ήδη την έχεις γράψει. Άλλωστε και ως θέμα εξαντλήθηκε. Πως είσαι; πότε θα ξαναδουλέψεις;
ilikiomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγώ θα ρωτήσω ένα απλό πράγμα ...και όποιος θέλει ας απαντήσει ή ας σκεφτεί; αν όλα τα μαγαζιά ήταν σαν της Κατερίνας (καθαριότητα, διακόσμηση, υπηρεσίες, συμπεριφορά, τιμή ...) τα πράγματα στο χώρο θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Να σου πω την αληθεια μου...
Μαλακια μου κι εμενα που καθομαι και ασχολουμαι οταν κατα καιρους πεταγεται κι απο "ενας"
και γραφει την παπαρια του..
Αλλα με πιανει το πατριωτικο μου..
Γιατι ξερω μονο εγω...ποσο εχω κουραστει να φτιαξω ενα μαγαζι που ντρεπεται ο αλλος να μπει με τα παπουτσια..
το ποσο εχω ασχοληθει εγω προσωπικα να καθαρισω το σημειο που βρισκομαι απο τους διαφορους επιτηδειους ωστε η πελατεια μου να ερχεται με ασφαλεια να απολαμβανει τα οσα προσφερει αυτο το μαγαζι..
και τελος ποσο εχω κουραστει απο προσωπικη εργασια για να το στησω..για να μπορει υστερα η καθε κοπελα που εργαζεται εκει να δουλευει με καλο κοσμο σε ενα περιβαλλον με αξιοπρεπεια..και οχι σαν κατι αχουρια που το περιστοιχιζουν..
Και μου την δινει ασχημα οταν μετα απ'ολα αυτα μου την λενε κι απο πανω..
Δεν πειραζει...καλη καρδια..!!!
Tο ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι ολα τα δακτυλα του χεριου δεν ειναι ιδια, ποσο μαλλον οι ανθρωποι.
Αλλοι αναγνωριζουν και εκτιμουν, αλλοι οχι.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πάρα πολύ σωστός ο CHEYENNE.Αν και δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη, επιτρεψτε μου να πω την γνωμη μου.
Η ιεροδουλος ειναι και αυτη μια εππαγγελματιας.
Οπως σε ολους τους κλαδους υπαρχουν καλοι και κακοι. Η Κατερινα, εχει την φημη οτι ειναι απο τις καλες. Δεν εχω (ακομα δυστυχως) προσωπικη αποψη.
Ολοι μας στην δουλεια μας δεν αποδιδουμε το ιδιο ολες τις ημερες.
Ετσι και αυτες. Δεν ειναι δυνατον να ειναι "καρμπον" ολες τις ημερες.
Δεν μπορουμε να ξερουμε τι αλλο μπορει αν τις απασχολει.
Εκτος απο την καθημερινη τους διαθεση, στην δουλεια τους μεγαλο ρολο πιστευω παιζει, δεν θα ελεγα η "χημεια", αλλα και η αντιμετωπιση απο τον πελατη.
Αν μπαινουν μεσα στο δωματιο και βλεπουν εναν τυπο που τις αντιμετωπιζει σαν κοματι κρεας, δεν νομιοζω οτι θα συμπεριφερθουν το ιδιο οπως σε μια περιπτωση που θα συναντησουν ενα χαμογελο, η τον σεβασμο τουλαχιστον.
Στον αντιποδα θα μου πειτε " αφου πληρωνω, ζηταω το καλυτερο"
Σαφως υπαρχουν και αυτες που ειναι "κομοδινα" και ξεπετες και δεν παιρνουν χαμπαρι τιποτα.
Καλο ειναι αμα τις ξερουμε να τις αποφευγουμε.
Η Κατερινα ομως δεν ειναι μια απο αυτες.
Δειτε το και αλλοιως. Και στις δουλειες μας πληρωνομαστε, αλλα στραβωνουμε με τον πελατη η το αφεντικο που δεν μας συμεπριφερεται σωστα.
Μην ξεχναμε οτι και οι κοπελες ειναι ανθρωποι....
Προσωπικά θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους μύθους το ρητό "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Εγώ πιστεύω ότι σε αυτήν τη δουλειά της ιερόδουλου πολύ μεγάλο ρόλο στο αν ένας πελάτης θα περάσει καλά , παίζει ο ίδιος ο πελάτης. Φαίνεται ο πελάτης που θέλει να περάσει καλά και αυτός που δεν θέλει να περάσει καλά. Θυμάμαι μια φορά , σχετικά πρόσφατα, πάω σε στούντιο . Τα δωμάτια γεμάτα και περιμένω στο σαλόνι με ένα απάλευτο τύπο. Φαινόταν. Βγαίνει η κοπέλα , πηγαίνει στο σαλόνι και μπαίνει στο δωμάτιο . Ο απάλευτος φεύγει. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο η κοπέλα, πηγαίνει στο σαλόνι (ήμουνα πια μόνος στο σαλόνι) και λέει , "Κάνε να έφυγε Παναγίτσα μου". Της λέω , "Έφυγε μην ανησυχείς".
Και αργότερα στο δωμάτιο μου εξήγησε αυτό ακριβώς το πράγμα. Αν ο πελάτης δεν βοηθήσει και ο ίδιος δε θα περάσει καλά. Ό,τι και να κάνει η κοπέλα. Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες φόλες και απάτες , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Και το ίδιο , κακά τα ψέματα , ισχύει σε όλες τις δουλειές. Και στη δικιά μου. Ο πελάτης πρέπει πάντα να βοηθάει...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Εγώ θα ρωτήσω ένα απλό πράγμα ...και όποιος θέλει ας απαντήσει ή ας σκεφτεί; αν όλα τα μαγαζιά ήταν σαν της Κατερίνας (καθαριότητα, διακόσμηση, υπηρεσίες, συμπεριφορά, τιμή ...) τα πράγματα στο χώρο θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα;
Δεν θελει ιδιεταιρη σκεψη για να απαντηθει το ερωτημα σου.
Σαφως καλυτερα.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Την ξερεις την απαντηση καλε μου..σαφως και θα ηταν καλυτερα..Εγώ θα ρωτήσω ένα απλό πράγμα ...και όποιος θέλει ας απαντήσει ή ας σκεφτεί; αν όλα τα μαγαζιά ήταν σαν της Κατερίνας (καθαριότητα, διακόσμηση, υπηρεσίες, συμπεριφορά, τιμή ...) τα πράγματα στο χώρο θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα;
Αλλα ενας κουκος...δεν φερνει ποτε την ανοιξη..
Κι αν τοποθετηθω και γενικοτερα..24 ωρες το 24ωρο..η Αθηνα μας ειναι ενα
μεγαααααααααααααααααααααααααλο μπουρδελο...πως να μαζευτουν τα αμαζευτα?
Πάρα πολύ σωστός ο CHEYENNE.
Προσωπικά θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους μύθους το ρητό "Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Εγώ πιστεύω ότι σε αυτήν τη δουλειά της ιερόδουλου πολύ μεγάλο ρόλο στο αν ένας πελάτης θα περάσει καλά , παίζει ο ίδιος ο πελάτης. Φαίνεται ο πελάτης που θέλει να περάσει καλά και αυτός που δεν θέλει να περάσει καλά. Θυμάμαι μια φορά , σχετικά πρόσφατα, πάω σε στούντιο . Τα δωμάτια γεμάτα και περιμένω στο σαλόνι με ένα απάλευτο τύπο. Φαινόταν. Βγαίνει η κοπέλα , πηγαίνει στο σαλόνι και μπαίνει στο δωμάτιο . Ο απάλευτος φεύγει. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο η κοπέλα, πηγαίνει στο σαλόνι (ήμουνα πια μόνος στο σαλόνι) και λέει , "Κάνε να έφυγε Παναγίτσα μου". Της λέω , "Έφυγε μην ανησυχείς".
Και αργότερα στο δωμάτιο μου εξήγησε αυτό ακριβώς το πράγμα. Αν ο πελάτης δεν βοηθήσει και ο ίδιος δε θα περάσει καλά. Ό,τι και να κάνει η κοπέλα. Βέβαια υπάρχουν και κοπέλες φόλες και απάτες , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Και το ίδιο , κακά τα ψέματα , ισχύει σε όλες τις δουλειές. Και στη δικιά μου. Ο πελάτης πρέπει πάντα να βοηθάει...
σωστά.. αλλά μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο.. καλός πελάτης είναι αυτός που αγοράζει ότι του δίνουμε και το πληρώνει προκαταβολή πρίν του το δώσουμε.. βέβαια είναι λίγο άστοχο στην συγκεκριμένη περίπτωση διότι δεν πρέπει να θεωρείς ΠΟΤΕ ότι αγοράζεις ένα κομάτι κρέας αλλά βρίσκεσαι μαζί με έναν ΑΝΘΡΩΠΟ ό οποίος εχει και αυτός τις δικές του ανάγκες, ψυχισμό και στεναχόριες της στιγμής ...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σε ενα απο τα παλοτερα post του θεματος η Κατερινα ειπε μια μεγαλη αληθεια που με εκανε να σκεφτω αρκετα το ποσο σωστα ειναι αυτα τα λογια
Θα την επαναλαβω με διακ μου λογια, αλλα το νοημα ειναι το ιδιο :
"Στον οικο ανοχης δεν σου πουλανε ερωτα, αλλα εξυπηρετηση."
Δηλαδη :Ικανοποιηεις βιολογικες σου αναγκες. Αν μπεις στο τρυπακι για παραπανω πραγματα εχασες.....
Δηλαδη :Ικανοποιηεις βιολογικες σου αναγκες. Αν μπεις στο τρυπακι για παραπανω πραγματα εχασες.....
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Σε ενα απο τα παλοτερα post του θεματος η Κατερινα ειπε μια μεγαλη αληθεια που με εκανε να σκεφτω αρκετα το ποσο σωστα ειναι αυτα τα λογια
η boss σε πολλές περιπτώσεις καταθέτει την εμπειρία της από τον χώρο. Άσχετα με το αν συμφωνείς μαζί της αξίζει στα λεγόμενα της μια δεύτερη ανάγνωση.
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Μισό λεπτό. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ (σε καμία περίπτωση) > Έχω το δικαίωμα να σχολιάσω τις υπηρεσίες σου (απαράδεκτες για μένα, πειράζει???). Το δαχτύλιασμα που λες αν όντως το έκανες τί να σου πω (χιλιάδες μικρόβια με κίνδυνο να κολλήσεις και ΕΣΥ).
Για ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ είπα (λίγη φυσικά) αλλά τόσα κιλά που είχες βάλει τι να καταλάβει και ο πελάτης (το έχουν γράψει και άλλοι εδώ). Γούστα περίεργα εγώ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ τίποτα παραπάνω από αυτά που γίνονται σε κάθε οίκο ανοχής (χάρη νομίζεις μου κάνεις? ότι κάνεις το κάνουν και με το παραπάνω άλλες ιερόδουλες. Κοιτάω να προστατέψω, καθοδηγήσω άλλους συναγωνιστές σε καλύτερες επιλογές...τόσο σε πειράζει αν είσαι σίγουρη ΔΕΝ πρέπει να φοβάσαι και να με γράψεις κανονικά..αλλιώς
Για ΤΟΝΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ είπα (λίγη φυσικά) αλλά τόσα κιλά που είχες βάλει τι να καταλάβει και ο πελάτης (το έχουν γράψει και άλλοι εδώ). Γούστα περίεργα εγώ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ τίποτα παραπάνω από αυτά που γίνονται σε κάθε οίκο ανοχής (χάρη νομίζεις μου κάνεις? ότι κάνεις το κάνουν και με το παραπάνω άλλες ιερόδουλες. Κοιτάω να προστατέψω, καθοδηγήσω άλλους συναγωνιστές σε καλύτερες επιλογές...τόσο σε πειράζει αν είσαι σίγουρη ΔΕΝ πρέπει να φοβάσαι και να με γράψεις κανονικά..αλλιώς
Σχολιασμο οργανου δεν εκανα..δεν καταλαβες το πνευμα μου..
Εδω δεν θυμαμαι τη φατσα σου...θα θυμαμαι το πουλι σου?
Την συμπεριφορα σου μονο θυμαμαι..
Ο χαρακτηρισμος που εκανα...ειναι πολυ σωστος..
Για τον πελατη απευθυνεται..
Δεν σου πουλαω "ερωτα"...σου πουλαω εξυπηρετηση..
Και η "συναλλαγη" αυτη με τυπους σαν και σενα..ειναι απαραδεκτη..
Τετοια λεφτα..δεν τα γουσταρω ουτε εγω..ουτε καμμια..
Μαθε πρωτα τους στοιχειωδης τροπους συμπεριφορας μεσα σε εναν οικο ανοχης..και υστερα να μιλας..
Ουτε καν ξερεις..τι ρολο παιζει και η κρεμα που βαζουμε..
Σχολιασες ακομα..οτι και κοσμο να μην εχει αργω να ερθω στο δωματιο..
Πως να ερθω γρηγορα ρε καραμητρο οταν πριν απο σενα ημουνα στο διπλανο δωματιο και κωλοδαχτυλιαζα καποιον?
Θα σ'αρεσε να ερθω στο καπακι και να σου βρωμαω σκατιλα?
Ασχετε ε..ασχετε..
Σου λεει κατι αυτο?
Οχι βεβαια..στ'αρχιδια σου..
Εσυ πληρωσες..
Και θελεις το καραγκιοζακι που πληρωσες να κανει τα γουστα σου..
Γουστα που αν σε καποια περιπτωση την ωρα που τα εκτελουσες...ετσι και γινομουν αντρας για 2 λεπτα..
θα εψαχνα τ'αρχιδια μου στο ταβανι..γιατι θα μου τα ειχες σπασει...
Να τα γαμησω τετοια λεφτα..γαμω το μπουρδελο μου μεσα..
Και στην τελικη..για να παψεις πλεον και να το βουλωσεις..ελα να στα δωσω πισω..μαζι με το μπουρμπουαρ σου
για τον κοπο που εκανες..
Αει σιχτιρ πια..με γκαστρωσες...
fidaki o diamantis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 265
- Πόντοι
- 31
Κατεριναααααααα!!!....Φιδακι ο Διαμαντης εδω...Σου 'ρχομαι...Βαστα γερα θα ζμπρωξω!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ναι λεβεντη μου...ναι πασα μου..Μισό λεπτό. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ (σε καμία περίπτωση) > Έχω το δικαίωμα να σχολιάσω τις υπηρεσίες σου (απαράδεκτες για μένα, πειράζει???). Το δαχτύλιασμα που λες αν όντως το έκανες τί να σου πω (χιλιάδες μικρόβια με κίνδυνο να κολλήσεις και ΕΣΥ).
Γι'αυτον τον λογο γεννηθηκες...αυτη ειναι η αποστολη σου..
Να προστατευεις και να καθοδηγεις..
Αν δεν ειχαν και σενανε..τι θα ηταν στη γη..
Μπορει αλητες να'τανε...μπορει και τραβεστι..
Υ.Γ. Εχω μια καλη μοδιστρα να σου συστησω.
Πρεπει να ραψεις και στολη..
Πως θα σε ξεχωριζουν αλλιως?
Κι αφου δεν θελεις τα λεφτα σου πισω...αντε βρε...θα στην κανω εγω δωρο..!!!
Α...και οσο για τις αρρωστειες που λες...μην ανησυχεις...
Ειμαι εκπαιδευμενη να προσεχω...
Μια παθηση ομως που εχω εδω και αρκετα χρονια...με ταλαιπωρει πολυ..
Εχω..."Μαλακομαγνήτη"...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου μην μασαςεσυ καταλαβενεις τωρα αυτα που λες?
τα εξηγεις ομορφα
τα εξηγεις ωραια
που εισαι ρε τυπε σημερα εγινε χαμος.πηξαμε απο ερωτησεις στο σαιτ,και προβληματα.σε καποια φαση περασε και ενας μεγαλος γαμιας απο το σαιτ και ηθελε να τον προσκυνησουν ολα τα μουνια.αλλα τον εξαφανισαν.τυπε μου μην μασας
τα εξηγεις ομορφα
τα εξηγεις ωραια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε δικε μου?που εισαι ρε τυπε σημερα εγινε χαμος.πηξαμε απο ερωτησεις στο σαιτ,και προβληματα.σε καποια φαση περασε και ενας μεγαλος γαμιας απο το σαιτ και ηθελε να τον προσκυνησουν ολα τα μουνια.αλλα τον εξαφανισαν.
γιαυτο μαρεσει το σαιτ
εχει ποικιλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις