Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Συνημμένα

• White rose.jpg
    White rose.jpg
    25,9 KB · Εμφανίσεις: 25

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
μμμ ναι ναι εκει θα ειμαι σε λιγο...)
Εχω ηδη βγαλει τα ποτα με τιs ομπρελιτσεs!!!!!!
Η μονη ενδεδειγμενη ενδυμασια σου , να ειναι ενα παρεο και λιγη απαλη κολωνια....Τιποτα αλλο!!!!!
Ολα τ αλλα  αστα  σε μενα!!!!!!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εχω ηδη βγαλει τα ποτα με τιs ομπρελιτσεs!!!!!!
Η μονη ενδεδειγμενη ενδυμασια σου , να ειναι ενα παρεο και λιγη απαλη κολωνια....Τιποτα αλλο!!!!!
Ολα τ αλλα  αστα  σε μενα!!!!!!!
χεχεχε φυγαμε)))))

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Δεν θελει και πολλα ο ανθρωποs για ναναι ευτυχισμενοs.....
Λιγο ηλιο,  λιγο θαλασσα κι ενα κοριτσι......Απλα δεν εχει ξεκαθαρισει ποιο κοριτσι θελει....γι αυτο και τα δοκιμαζει ολα
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Επισκέπτης
Το 10 είναι λίγο. Λίμπιντο στο "κόκκινο", Δευτέρα 27 Απρ 2009, στις 18:02

Γράφτηκε από τον blek   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ότι κι αν γράψω γιά την Έλενα, λίγο θάναι. Την επισκέφθηκα χθες βράδυ, αφού πλέον γνωρίζω που εκτιμούν και σέβονται τον πελάτη. Επειδή τα γούστα είναι υποκειμενικά, όπως γράφει και προηγούμενος συναγωνιστής, το 10 στο πεδίο εμφάνιση, ίσως δείχνει υπερβολικό σε κάποιους πελάτες της. Στο πεδίο συμμετοχή είναι λίγο. Συμμετοχή στο έπακρο....!!! Ότι στάση γουστάρεις. Γιά μένα κορυφαία πόρνη στους οίκους των 20 ευρώ, είναι αυτό το γλυκό, πεντακάθαρο κορίτσι. Το ταπεραμέντο της, προσαρμόζεται στις επιθυμίες του πελάτη. Αυτή η ικανότητα -χαρακτηριστικό των επαγγελματιών- μαζί με την αντοχή και τις πρωτοβουλίες της, την καθιστούν κορυφαία.
Στο διά ταύτα: Αρχίσαμε με καυλωτικά τριψίματα κορμιών και στη συνέχεια γλύψιμο. Απ'το λαιμό ως τα @ρχδ@ με γλυκιές δαγκωματιές και ρουφήγματα. Ακολούθησε πίπα. Η ΠΙΠΑ. Υγρή, βαθιά, με συνεχές "αιλουροειδές" κάρφωμα στα μάτια. Μετά από ολίγοχρονο 69, ανέβηκε πάνω μου, όπου το μοιραίο επήλθε. Η καυλιάρα Έλενα,συνιστάται "με κλειστά μάτια"
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 26.04.2009

Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.
Ηδη ο Ζορομπλεκ βλαπτει την αισθητικη μας βαζοντας 10 στην εμφανιση!!

Επισκέπτης
Ἐντάξει. Ἐκεῖ ὄντως ὑστερεῖ ἡ Ἕλενα. Αἱ ὐπηρεσῖαι ὅμως εἶναι καλαί. Πάντως αἱ κριτικαὶ αὐταὶ κατήντησαν ἀηδεῖς.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ηδη ο Ζορομπλεκ βλαπτει την αισθητικη μας βαζοντας 10 στην εμφανιση!!

Γισ την κοπελα εχω διαβασει τοσα πολλα καλα λογια, αλλα ο μονος λογος που δεν την εχω παρει ειναι οτι δεν μου αρεσει εμφανησιακα.

Τωρα πως ολα 10αρια ?

Βεβαια διαφορετικα τα γουστα του καθενος. Αλλα 10 ?

Δηλαδη αν εβλεπε την Ρομινα (PIATSAS you know) ποσο θα εβαζε ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γισ την κοπελα εχω διαβασει τοσα πολλα καλα λογια, αλλα ο μονος λογος που δεν την εχω παρει ειναι οτι δεν μου αρεσει εμφανησιακα.
Κι εγω ακριβως το ιδιο!!Ειναι αναμεσα στο 3 με το 5 εμφανισιακα με μεγαλη κλιση προς το 3 για τα γουστα μου!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ντάρια τα καλά λόγια μην τα πάρεις πάνω σου. Συνέχισε να δουλεύεις και να εξελίσσεσαι!!  :s&m_1:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αν κάνει κέφι να γράφει για την συγκεκριμένη? τι έγινε? μπορεί να τον εμπνέει...!  :grin: :grin: :grin: :grin:
όσο για το δεύτερο, όντως θέλει λίγη προσοχή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom