You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
πιο μικρη ειμαι...)) σε λιγες μερες εχω γενεθλεια και κλεινω 24...)
Να τα εκατοστησεις αστερι μας....
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
:-* :-* :-*Να τα εκατοστησεις αστερι μας....
χεχεχε και οχι μονο εσυ))))Ειμαι ομως μαζοχας....το παραδεχομαι!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
πιο μικρη ειμαι...)) σε λιγες μερες εχω γενεθλεια και κλεινω 24...)
Και ενα μικρο δωρακι....
Συνημμένα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
χεχεχε και οχι μονο εσυ))))
Το ξερω ειμαστε πολλοι!!!
Ειναι επιδημια!!!
αχ τι καλος που εισαι μωρακι μου! σ'ευχαριστω!!! :-* :-* :-*Και ενα μικρο δωρακι....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Για τα γενεθλια σου και λογω καλοκαιριου παρε ενα μικρο δωρακιπιο μικρη ειμαι...)) σε λιγες μερες εχω γενεθλεια και κλεινω 24...)
μμμ ναι ναι εκει θα ειμαι σε λιγο...)Για τα γενεθλια σου και λογω καλοκαιριου παρε ενα μικρο δωρακι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Εχω ηδη βγαλει τα ποτα με τιs ομπρελιτσεs!!!!!!μμμ ναι ναι εκει θα ειμαι σε λιγο...)
Η μονη ενδεδειγμενη ενδυμασια σου , να ειναι ενα παρεο και λιγη απαλη κολωνια....Τιποτα αλλο!!!!!
Ολα τ αλλα αστα σε μενα!!!!!!!
χεχεχε φυγαμε)))))Εχω ηδη βγαλει τα ποτα με τιs ομπρελιτσεs!!!!!!
Η μονη ενδεδειγμενη ενδυμασια σου , να ειναι ενα παρεο και λιγη απαλη κολωνια....Τιποτα αλλο!!!!!
Ολα τ αλλα αστα σε μενα!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Δεν θελει και πολλα ο ανθρωποs για ναναι ευτυχισμενοs.....χεχεχε φυγαμε)))))
Λιγο ηλιο, λιγο θαλασσα κι ενα κοριτσι......Απλα δεν εχει ξεκαθαρισει ποιο κοριτσι θελει....γι αυτο και τα δοκιμαζει ολα
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Επισκέπτης
Το 10 είναι λίγο. Λίμπιντο στο "κόκκινο", Δευτέρα 27 Απρ 2009, στις 18:02
Γράφτηκε από τον blek - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ότι κι αν γράψω γιά την Έλενα, λίγο θάναι. Την επισκέφθηκα χθες βράδυ, αφού πλέον γνωρίζω που εκτιμούν και σέβονται τον πελάτη. Επειδή τα γούστα είναι υποκειμενικά, όπως γράφει και προηγούμενος συναγωνιστής, το 10 στο πεδίο εμφάνιση, ίσως δείχνει υπερβολικό σε κάποιους πελάτες της. Στο πεδίο συμμετοχή είναι λίγο. Συμμετοχή στο έπακρο....!!! Ότι στάση γουστάρεις. Γιά μένα κορυφαία πόρνη στους οίκους των 20 ευρώ, είναι αυτό το γλυκό, πεντακάθαρο κορίτσι. Το ταπεραμέντο της, προσαρμόζεται στις επιθυμίες του πελάτη. Αυτή η ικανότητα -χαρακτηριστικό των επαγγελματιών- μαζί με την αντοχή και τις πρωτοβουλίες της, την καθιστούν κορυφαία.
Στο διά ταύτα: Αρχίσαμε με καυλωτικά τριψίματα κορμιών και στη συνέχεια γλύψιμο. Απ'το λαιμό ως τα @ρχδ@ με γλυκιές δαγκωματιές και ρουφήγματα. Ακολούθησε πίπα. Η ΠΙΠΑ. Υγρή, βαθιά, με συνεχές "αιλουροειδές" κάρφωμα στα μάτια. Μετά από ολίγοχρονο 69, ανέβηκε πάνω μου, όπου το μοιραίο επήλθε. Η καυλιάρα Έλενα,συνιστάται "με κλειστά μάτια"
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 26.04.2009
Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.
Γράφτηκε από τον blek - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Ότι κι αν γράψω γιά την Έλενα, λίγο θάναι. Την επισκέφθηκα χθες βράδυ, αφού πλέον γνωρίζω που εκτιμούν και σέβονται τον πελάτη. Επειδή τα γούστα είναι υποκειμενικά, όπως γράφει και προηγούμενος συναγωνιστής, το 10 στο πεδίο εμφάνιση, ίσως δείχνει υπερβολικό σε κάποιους πελάτες της. Στο πεδίο συμμετοχή είναι λίγο. Συμμετοχή στο έπακρο....!!! Ότι στάση γουστάρεις. Γιά μένα κορυφαία πόρνη στους οίκους των 20 ευρώ, είναι αυτό το γλυκό, πεντακάθαρο κορίτσι. Το ταπεραμέντο της, προσαρμόζεται στις επιθυμίες του πελάτη. Αυτή η ικανότητα -χαρακτηριστικό των επαγγελματιών- μαζί με την αντοχή και τις πρωτοβουλίες της, την καθιστούν κορυφαία.
Στο διά ταύτα: Αρχίσαμε με καυλωτικά τριψίματα κορμιών και στη συνέχεια γλύψιμο. Απ'το λαιμό ως τα @ρχδ@ με γλυκιές δαγκωματιές και ρουφήγματα. Ακολούθησε πίπα. Η ΠΙΠΑ. Υγρή, βαθιά, με συνεχές "αιλουροειδές" κάρφωμα στα μάτια. Μετά από ολίγοχρονο 69, ανέβηκε πάνω μου, όπου το μοιραίο επήλθε. Η καυλιάρα Έλενα,συνιστάται "με κλειστά μάτια"
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 26.04.2009
Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ηδη ο Ζορομπλεκ βλαπτει την αισθητικη μας βαζοντας 10 στην εμφανιση!!Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.
Επισκέπτης
Ἐντάξει. Ἐκεῖ ὄντως ὑστερεῖ ἡ Ἕλενα. Αἱ ὐπηρεσῖαι ὅμως εἶναι καλαί. Πάντως αἱ κριτικαὶ αὐταὶ κατήντησαν ἀηδεῖς.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ηδη ο Ζορομπλεκ βλαπτει την αισθητικη μας βαζοντας 10 στην εμφανιση!!
Γισ την κοπελα εχω διαβασει τοσα πολλα καλα λογια, αλλα ο μονος λογος που δεν την εχω παρει ειναι οτι δεν μου αρεσει εμφανησιακα.
Τωρα πως ολα 10αρια ?
Βεβαια διαφορετικα τα γουστα του καθενος. Αλλα 10 ?
Δηλαδη αν εβλεπε την Ρομινα (PIATSAS you know) ποσο θα εβαζε ?
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Κι εγω ακριβως το ιδιο!!Ειναι αναμεσα στο 3 με το 5 εμφανισιακα με μεγαλη κλιση προς το 3 για τα γουστα μου!Γισ την κοπελα εχω διαβασει τοσα πολλα καλα λογια, αλλα ο μονος λογος που δεν την εχω παρει ειναι οτι δεν μου αρεσει εμφανησιακα.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ντάρια τα καλά λόγια μην τα πάρεις πάνω σου. Συνέχισε να δουλεύεις και να εξελίσσεσαι!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Αν κάνει κέφι να γράφει για την συγκεκριμένη? τι έγινε? μπορεί να τον εμπνέει...!Ἐκ τῶν 8 κριτικῶν τοῦ κ. Blek αἱ 6 ἀφοροῦν τὴν Ἕλεναν. Λογοδιάρροια, περιττολογία καὶ ἔλλειψις οὐσιαστικῆς πληροφορήσεως. Ἑν τέλει οἱ κ.κ. Ζορό καὶ Blek θὰ βλάψουν μίαν ὄντως ἀξιόλογον ἐργαζομένην.
όσο για το δεύτερο, όντως θέλει λίγη προσοχή!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις