Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Γράφτηκε από τον Πουτανγαμών

Χθες το βράδυ μετά από αρκετή αποχή από το στίβο μάχης ,τίμησα την Αλίσα στο στούντιο της Δροσοπούλου. Η κυρία Βέρα στην υπηρεσία ευγενέστατη ως συνήθως, σε βαθμό σκλαβώματος. Στο δωμάτιο η Αλίσα με απογείωσε. Να σημειώσω ότι θέλει την καθοδήγησή της. Δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες , αλλά ανταποκρίνεται απίστευτα στις πρωτοβουλίες του πελάτη. Αν περιμένετε από μόνη της να φτιάξει κλίμα τότε δεν θα σας φανεί και η καλύτερη επιλογή. Είναι κουκλίτσα . Τρελό πιπινάκι ο,τι πρέπει για γλείψιμο. Την έβαλα στα τέσσερα και μετά είπα να κάνω εξάσκηση στα μαθήματα ζωγραφικής που μας κάνει ο Bob Ross κάθε μεσημέρι στο κρατικό κανάλι. Παίρνουμε το πολύ μικρό πινέλο και σιγά σιγά περνάμε ένα χέρι την κωλοτρυπιδίτσα της . Έτσι μπράβο.
Μετά παίρνουμε το μεγαλύτερο πινέλο και συνεχίζουμε στο μουνάκι της... "There you go !!"
Τέλος , παίρνουμε τη ...βούρτσα και μπαινοβγαίνουμε στο μουνάκι της μέχρι να βγει χρώμα άσπρο στην άκρη του προφυλακτικού
Αυτό ήταν . Τέλεια!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ζωγραφισες για ακομη μια φορα :rockon: :rockon:

Καλα ο Πουτανγαμων ειναι μεγιστος :dancing: :dancing: :dancing:
Στο σαιτ εχουμε πολλους συναγωνιστες με συγγραφικο ταλεντο!!!!! :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αποσπασμα κριτικης του ΠΥΡΑΥΛΟΥ για την Eλενα στο Μαγνησιας 11:

Στενός κόλπος, χωρίς χρήση λιπαντικών.
Δέχθηκε περί τις 200 ωθήσεις, ήτοι μας στοίχισε περί τα 10 ευρωλεπτά η κάθε ώθηση.
Με το πέρας της έκκρισης του σπερματικού πόρου μας, συνέχισε να κρατά για λίγο σφιχτά το μόριό μας, [size=12pt]το οποίο ευρισκόμενο εντός της κατακλυσμένης από σπέρματα περικαυλίδας, ομοίαζε με νηστίσιμο καλαμάρι Ατλαντικού.[/size]

ΠΡΟΣΚΥΝΩ...........

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για να περάσει η ώρα...!
051.gif

Όνομα: panos.t
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 23:37
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 00:33

Όνομα: tsoutsounopoularas
Ημερομηνία εγγραφής: 02/03/10, 22:10
Τελευταία σύνδεση: 02/03/10, 23:11

Όνομα: chrisdimdim
Ημερομηνία εγγραφής: 15/02/10, 01:01
Τελευταία σύνδεση: 19/02/10, 00:12

[move]
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
1224.gif
[/move]

Επισκέπτης
Βριλλησού 46-ΚΙΜ:
{Spoon μου χρωστάς ενα 50άρικο!!, Κυριακή 07 Μάρ 2010, στις 23:01
Γράφτηκε από τον PIATSAS  -  Link κριτικής  - Στους Top 50 αξιολογητές

Εχοντας ακουσει και διαβασει τοσα πολλα για την Κιμ ειπα να ανηφορισω σημερα το απογευμα προς το βουνο!Μπαινω στο στουντιο και με το που μου λεει η ευγενεστατη υπηρεσια οτι ειναι η κοπελα που προανεφερα κατεβαινω στο δωματιο χωρις να την ξαναδω..την ειχα δει μια φορα στα πολυ πεταχτα παλιοτερα!Φαουλ μου!!
Ας την περιγραψω λοιπον..
Ξανθια κοντουλα με ΦΟΒΕΡΟ κωλο(γιοματος πεταχτος πατος με πολυ ωραια περιφερεια)στηθος νουμερο 0 με ωραια καυλωμενη ρωγα αλλα απο μαπα μετρια για τα γουστα μου!Μικρο στομα,μεγαλο κουτελο και περιεργες γωνιες προσωπου!Μου θυμισε πολυ το συμπαθεστατο κατα τα αλλα πτηνο τον σπινο!
Στο ψητο τωρα..
Ερχεται στο υπερλουξ δωματιο του κατω οροφου(το ωραιοτερο της Αθηνας ευκολα)η σπινοκιμ και ξεκιναει μια[size=10pt][size=10pt][size=10pt] ακαταπαυστη φλυαρια[/size][/size][/size] για οτι της ερχοταν εκεινη την ωρα στο κεφαλι!Μπουρου μπουρου μπουρου μπουρου!Θα σταματησει καποια στιγμη λεω δεν μπορει!Βγαζει τα ρουχα της και ξεκιναει κατι τυποποιημενα προκαταρκτικα τα οποια δεν μου προσφεραν την παραμικρη ανορθωση μιας και 4 δευτερα εγλειφε-φιλουσε και αλλα 4 μιλουσε!Με τα αρχιδια ασχοληθηκε ελαχιστα!Ισως να φταιει το οτι αν ειχε τα αρχιδια μου στο στομα της δεν θα μπορουσε να παρλαρει!Αυτη η ιστορια κανα τριλεπτο οποτε και κανει το τεραστιο λαθος,μιας κι εμενα με τις υπερβολες του στυλ(τι ωραιος που εισαι-ναι αμε φτυστος ο Σπαλιαρας ειμαι παναθεμα με,τι πουτσα ειναι αυτη-στα καλυτερα της 17-18 στα πεσμενα της οπως τωρα με το ζορι αγγιζει την μετριοτητα)εννοειται πως δεν μου ειχε σηκωθει..[size=10pt][size=10pt][size=10pt]και φοραει την καποτα σε πεσμενη πουτσα με τον ιδιο ακριβως τροπο που περιγραφει κι ο jockerx σε παλιοτερη κριτικη του![/size][/size][/size]Ξεκιναει λοιπον την πιπα στην πεσμενη μαλαπερδα αλλα ηταν τοσο εκνευριστικο το οτι ουτε εκει σταματαγε να μιλαει που η τσαπου ισα που ηρθε στα μισα της!Εκει νομιζε οτι εκανε κατορθωμα και μου λεει βαλτο μου..της λεω κοριτσι μου θελει δουλεια ακομη ..και μου πεταει το αμιμητο..βαλτο και θα σηκωθει μεσα μου!Χαχα ανεκδοτο!!Σωνει και καλα να επιβαλλει τον ρυθμο της και μαλακια μου που την αφησα!Φταιω σε αυτο!Μια που τον εβαλα λοιπον και αρχισε τα αχ βαχ κι ετσι καυλιαρη μου και τι πουτσα ειναι αυτη κι αλλες τετοιες αστειοτητες!Φυσικο επακολουθο η πουτσα να ξαναπεσει!Οι οποιεσδηποτε προσπαθειες της να την ξανασηκωσει στη συνεχεια με καποια πορνε στησιματα συν καποια βρωμολογα πεσαν στο κενο μιας και συνεχιζαν να ειναι αντικαυλε κ υπερβολικα!Εκει την ψυλιαστηκε κι η ιδια οτι προκοπη δεν θα βλεπαμε οποτε αρχισε να μου λεει οτι βιαζεται επειδη ειναι η αφεντικια πανω αλλα κατα τα αλλα δεν γινεται να με αφησει ετσι χωρις να τελειωσω και κατι τετοιες παπατζες!Αστο της λεω κοριτσι μου δεν τρεχει..καλη καρδια πανω απο ολα οποτε και σηκωθηκα για να φυγω ενω αυτη συνεχισε την αγαπημενη της ασχολια..να φλυαρει!
Υ.Γ1 Το 5 στην εμφανιση μονο και μονο για την κουρμπα που κανει ο κωλος της στα 4!Υπερθεαμα!!
Το 3 στις υπηρεσιες επειδη κανα 20λεπτο το εφαγε στο δωματιο!
Υ.Γ2 Προς Θεου δεν λεω οτι η κοπελα ειναι ασχετη ή τιποτα τετοιο!Απλα περιμενα πολλα περισσοτερα συμφωνα με αυτα που ακουγα κι ισως αυτο να επεδρασε αρνητικα στην ψυχολογια μου!Ισως να μην ταιριαξαν τα χνωτα μας στην τελικη!
Υ.Γ3 Spoon δεν το γλυτωνεις το 50αρικο σταματα να κρυβεσαι!!}

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Οδηγία SOS προς παντρεμένους δεινοπαθούντες από την γλωσσοκοπάνα γυναίκα τους:ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΚΡΥΑ από την ΚΙΜ-Βριλλησού 46!!![/size][/size][/size]

[size=10pt]Από την μία γλωσσοκοπάνα θα φύγετε, στην άλλη θα πάτε!!!
Κάνατε ΤΟ λάθος μια φορά  :headbang: και το πληρώνετε για μια ζωή,μην πληρώνετε και τις  :blahblah1:πουτάνες!!!.Καιροφυλακτούν εγκεφαλικά!!!
[/size]

Φίλε Πιάτσα, μία λύση υπάρχει:Θα πεις στο καλόπαιδο τον spoon να ψήσει την Κίμ για να κάνετε παρτούζα.Φυσικά θα τα πληρώσει όλα το κουταλόπαιδο για τιμωρία!
Αυτός (απ'ότι φαίνεται) ξέρει τα κουμπιά της.Θα την στρώσετε κάτω στο πάτωμα στην φλοκάτη και θα πει τον  :priest: Παναγιώτη!!!.,
Προσοχή!!!:Το στόμα της να είναι μονίμως απασχολημένο τουλάχιστον με τον έναν από τους δύο!
Αν η Κίμ δεν δεχθεί τότε μου στέλνεις π.μ. να κανονίσουμε και οι δύο να τιμωρήσουμε  :s&m_1:τον spoon γιατί κι εγώ αυτόν άκουσα και πήγα στην Κιμ!. 
[size=10pt][size=10pt]
Υ.Σ. Άϊντε παπαγαλάκια της Κιμ...Γράφτε καλές κριτικές ως αντιστάθμισμα...
Προφανώς δεν εννοώ εσένα spoon.
[/size][/size]

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Οδηγία SOS προς παντρεμένους δεινοπαθούντες από την γλωσσοκοπάνα γυναίκα τους:ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΚΡΥΑ από την ΚΙΜ-Βριλλησού 46!!![/size][/size][/size]

Κάνατε ΤΟ λάθος μια φορά  :headbang: και το πληρώνετε για μια ζωή,μην πληρώνετε και τις  :blahblah1:πουτάνες!!!.Καιροφυλακτούν εγκεφαλικά!!!
[/size]

Φίλε Πιάτσα, μία λύση υπάρχει:Θα πεις στο καλόπαιδο τον spoon να ψήσει την Κίμ για να κάνετε παρτούζα.Φυσικά θα τα πληρώσει όλα το κουταλόπαιδο για τιμωρία!
Αυτός (απ'ότι φαίνεται) ξέρει τα κουμπιά της.Θα την στρώσετε κάτω στο πάτωμα στην φλοκάτη και θα πει τον  :priest: Παναγιώτη!!!.,
Προσοχή!!!:Το στόμα της να είναι μονίμως απασχολημένο τουλάχιστον με τον έναν από τους δύο!
Αν η Κίμ δεν δεχθεί τότε μου στέλνεις π.μ. να κανονίσουμε και οι δύο να τιμωρήσουμε  :s&m_1:τον spoon γιατί κι εγώ αυτόν άκουσα και πήγα στην Κιμ!.   
[size=10pt][size=10pt]
[/size][/size]
Αυτά είναι.Ανοίγεις το pc και διαβάζεις σχόλια από σοβαροφανή μέλη.  :blowup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Αυτός (απ'ότι φαίνεται) ξέρει τα κουμπιά της.Θα την στρώσετε κάτω στο πάτωμα στην φλοκάτη και θα πει τον  Παναγιώτη!!!.,

“Όταν κοιτάς την άβυσσο, τότε και η άβυσσος κοιτάει εσένα.” ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Αυτά είναι.Ανοίγεις το pc και διαβάζεις σχόλια από σοβαροφανή μέλη.  :blowup:
Οι σοβαροφανείς δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ φιλαράκο...
Οι σοβαροί έχουν και απευθύνονται σ'αυτούς που το καταλαβαίνουν.
Σ'αυτόν τον ιστότοπο κάνουμε και την πλάκα μας, ξέρεις...
Αν η αίσθηση χιούμορ που έχεις είναι διαφορετική,απλά προσπέρνα...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

[/size]

[size=10pt][size=10pt]
[/size][/size]
Oυφ!!!!Φτηνα τη γλιτωσα!!!! :rolleyes:
Απο χτες το βραδυ η σκεψη μου ηταν τι θα γραψεις εσυ γιατρε μου και οχι ο piatsas!!! :2funny:
Δεν ειναι καθολου κακη η ιδεα σου παντως για την παρτουζα!!!! :grin: Θα πληρωσω εγω τα σπασμενα!!! :s&m_3:
Παρ'ολα αυτα εγω επιμενω οτι ειναι το Νο 1 η Κιμ και δεν ειμαι ο μονος που το λεω!!!Ας βγουν και καμια 10αρια απο αυτους που μου στελνουν πμ σε καθε βαρδια της να το επιβεβαιωσουν!!!Εξαλλου το μαγαζι γινεται της κακομοιρας οποτε δουλευει!!!
Δε γαμιεται, εγω ενα εχω να πω, οτι περναω καλα και ειναι κριμα που σας πηρα στο λαιμο μου!!!50αρικα παντως μην περιμενετε να σας δωσω!!! :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Eγώ από όλη αυτή τη συζήτηση έχω καταλάβει ότι με τις κοπέλες είναι και θέμα χημείας. Εσύ έχεις καλή χημεία με την Κιμ, άλλοι όχι. Εγώ με τη Σαμπρίνα , άλλοι όχι. Άλλος με τη Ρομίνα , άλλος με την Μαρία , άλλος με τη Λίντα , άλλος με τη Σόνια κλπ.
Δεν υπάρχουν στάνταρ
Για σένα η Κιμ είναι το νούμερο 1, για κάποιον άλλο όχι. π.χ. για μένα είναι η Λίντα

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Eγώ από όλη αυτή τη συζήτηση έχω καταλάβει ότι με τις κοπέλες είναι και θέμα χημείας. Εσύ έχεις καλή χημεία με την Κιμ, άλλοι όχι. Εγώ με τη Σαμπρίνα , άλλοι όχι. Άλλος με τη Ρομίνα , άλλος με την Μαρία , άλλος με τη Λίντα , άλλος με τη Σόνια κλπ.
Δεν υπάρχουν στάνταρ
Για σένα η Κιμ είναι το νούμερο 1, για κάποιον άλλο όχι. π.χ. για μένα είναι η Λίντα
ε ναι.
ειναι διαφοροι παραγοντες που συμβαλουν σε αυτο.
υπαρχουν κοπελες που εχω παει και εγω και περασα πολυ καλα και οταν μπηκα μετα και διαβασα αλλα σχολια πραγματικα ειχα εκπλαγει για το ποσο διαφορετικα και καλυτερα ειχα περασει εγω.
σαφως ισχυει και το αντιθετο! ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
50αρικα παντως μην περιμενετε να σας δωσω!!! :2funny:
Θα ερθω κατω απο το σπιτι σου ρε αλητη και θα χτυπαω τα κουδουνια μεχρι να μου τα δωσεις :2funny:
Υ.Γ Σταματα επιτελους να κρυβεσαι ξερω που θα σε βρω :tooth:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν υπάρχουν στάνταρ
Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λεμε αυτο άρχοντα.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ειναι λαθος να περιμενουμε ακριβως ιδια αντιμετωπιση απο τα κοριτσια.
Δεν ειναι ρομποτ για να κανουν ακριβως τα ιδια.
Ασε που επισερχεται τα μεγιστα το προσωπικο γουστο.....

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι σοβαροφανείς δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ φιλαράκο...
Οι σοβαροί έχουν και απευθύνονται σ'αυτούς που το καταλαβαίνουν.
Σ'αυτόν τον ιστότοπο κάνουμε και την πλάκα μας, ξέρεις...
Αν η αίσθηση χιούμορ που έχεις είναι διαφορετική,απλά προσπέρνα...
Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι οι σοβαροφανείς δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ  :sunglasses: 

Επισκέπτης
Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι οι σοβαροφανείς δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ  :sunglasses: 
Τουλάχιστον έχεις υψηλή αίσθηση αυτοκριτικής!!! :2funny:
Ξεκόλα συναγωνιστή, ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις.Στο λέω επειδή εσύ άρχισες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom