HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Στους 100 κερδιζεις κατι????
σσσσσσσσςςςςςςςςςςςς Μην πεις τπτ.....
Στους 100 κερδιζεις κατι????
Και τι να πω....
Οχι!Κάθε μέρα σχεδόν γράφω ρε φίλε....δε με έχεις δει;
5 to go
ψηφισε με ολους σου τους κλωνους μαν.....μην μασας....4 to go
και επειδη μερικοι δε καταλαβαινουν τα αυτονοητα απο απλα μελη μεχρι ανωτερα στελεχηψηφισε με ολους σου τους κλωνους μαν.....μην μασας....
μαν τι ναρκωτικα παιρνεις;θελω και εγωκαι επειδη μερικοι δε καταλαβαινουν τα αυτονοητα απο απλα μελη μεχρι ανωτερα στελεχη
οπου υπαρχει διαλογος θα υπαρξει και διαφωνια,καθως επισης θα υπαρξει και σχετικη πλακα δεν υπαρχει περιπτωση ενα θεμα να μη ξεφυγει καλως η κακος το ιδιο γινεται και σε προσωπικες συζητησεις πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο ας το καταλαβουν επιτελους ολοι και να τελειωνε το θεμα και κυριως οι διαχειριστες που προσπαθουν και καλα να αποτρεψουν το σπαμ
μονο αν κανει καποιος μονολογο δεν θα υπαρχει σπαμαρισμα οσο υπαρχει διαλογος μεταξι αρκετων ανθρωπων ειναι αυτονοητο οτι οποιοσηποτε θεμα θα ξεφευγει
αντε και καλη ανασταση και καλα μυαλα
γιατι ρε μαλακα εχω αδικο μας εχουν ζλισει τα σακουλια,ολοι οι σοβαροι εδω μεσα βρεθηκανε αντε μερα που ειναι μην ανοιξω τον ασκο και τα ακουσουν ολοιμαν τι ναρκωτικα παιρνεις;θελω και εγω
ψηφισε με ολους σου τους κλωνους μαν.....μην μασας....
point.και επειδη μερικοι δε καταλαβαινουν τα αυτονοητα απο απλα μελη μεχρι ανωτερα στελεχη
οπου υπαρχει διαλογος θα υπαρξει και διαφωνια,καθως επισης θα υπαρξει και σχετικη πλακα,δεν υπαρχει περιπτωση ενα θεμα να μη ξεφυγει καλως η κακος το ιδιο γινεται και σε προσωπικες συζητησεις πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο,ας το καταλαβουν επιτελους ολοι και να τελειωνε το θεμα και κυριως οι διαχειριστες που προσπαθουν και καλα να αποτρεψουν το σπαμ
μονο αν κανει καποιος μονολογο δεν θα υπαρχει σπαμαρισμα οσο υπαρχει διαλογος μεταξι αρκετων ανθρωπων ειναι αυτονοητο οτι οποιοδηποτε θεμα θα ξεφευγει
αντε και καλη ανασταση και καλα μυαλα
ψηφισε με ολους σου τους κλωνους μαν.....μην μασας....
μπαχαλακιας ηταν τυπε?Σε σχέση με τον τύπο που μπήκε στο θρεντ μου με ρουμανικές φράσεις και το παρενοχλούσε