Νέα

Σχετικά με τους spammers που έχουν γαμήσει το forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ss21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί γαμάμε συνεχώς τα thread που ανοίγουμε???

• Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, τι ήθελες δηλαδή?

Ψήφοι: 39 28,3%
  • Βαριόμαστε που ζούμε και το μαλακίζουμε

Ψήφοι: 42 30,4%
  • Επειδή είναι μαλακία τα thread

Ψήφοι: 24 17,4%
  • Καλά, εσένα τι σε νοίαζει? Εσύ άνοιξες το thread?

Ψήφοι: 7 5,1%
  • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ...

Ψήφοι: 6 4,3%
  • Γιατί είμαι κομπλεξική Ελλεηνίδα

Ψήφοι: 20 14,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    138

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πλησιάζουμε.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
:)

Συνημμένα

• Spam-Can.jpg
    Spam-Can.jpg
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 90

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, τι ήθελες δηλαδή? 26 (27.7%)
Βαριόμαστε που ζούμε και το μαλακίζουμε 30 (31.9%)
Επειδή είναι μαλακία τα thread 14 (14.9%)
Καλά, εσένα τι σε νοίαζει? Εσύ άνοιξες το thread? 4 (4.3%)
Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ... 5 (5.3%)
Γιατί είμαι κομπλεξική Ελλεηνίδα 15 (16%)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
ψηφισε με ολους σου τους κλωνους μαν.....μην μασας.... :birdman:
και επειδη μερικοι δε καταλαβαινουν τα αυτονοητα απο απλα μελη μεχρι ανωτερα στελεχη :P
οπου υπαρχει διαλογος θα υπαρξει και διαφωνια,καθως επισης θα υπαρξει και σχετικη πλακα,δεν υπαρχει περιπτωση ενα θεμα να μη ξεφυγει καλως η κακος το ιδιο γινεται και σε προσωπικες συζητησεις πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο,ας το καταλαβουν επιτελους ολοι και να τελειωνε το θεμα και κυριως οι διαχειριστες που προσπαθουν και καλα να αποτρεψουν το σπαμ
μονο αν κανει καποιος μονολογο δεν θα υπαρχει σπαμαρισμα οσο υπαρχει διαλογος μεταξι αρκετων ανθρωπων ειναι αυτονοητο οτι οποιοδηποτε θεμα θα ξεφευγει
αντε και καλη ανασταση και καλα μυαλα :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και επειδη μερικοι δε καταλαβαινουν τα αυτονοητα απο απλα μελη μεχρι ανωτερα στελεχη :P
οπου υπαρχει διαλογος θα υπαρξει και διαφωνια,καθως επισης θα υπαρξει και σχετικη πλακα δεν υπαρχει περιπτωση ενα θεμα να μη ξεφυγει καλως η κακος το ιδιο γινεται και σε προσωπικες συζητησεις πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο ας το καταλαβουν επιτελους ολοι και να τελειωνε το θεμα και κυριως οι διαχειριστες που προσπαθουν και καλα να αποτρεψουν το σπαμ
μονο αν κανει καποιος μονολογο δεν θα υπαρχει σπαμαρισμα οσο υπαρχει διαλογος μεταξι αρκετων ανθρωπων ειναι αυτονοητο οτι οποιοσηποτε θεμα θα ξεφευγει
μαν τι ναρκωτικα παιρνεις;θελω και εγω :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
μαν τι ναρκωτικα παιρνεις;θελω και εγω :rockon:
γιατι ρε μαλακα εχω αδικο μας εχουν ζλισει τα σακουλια,ολοι οι σοβαροι εδω μεσα βρεθηκανε αντε μερα που ειναι μην ανοιξω τον ασκο και τα ακουσουν ολοι :birdman:
αν εχουν μαθει να κανουν διαλογο στη ζωη τους ας μας πουν που εχω αδικο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οπου υπαρχει διαλογος θα υπαρξει και διαφωνια,καθως επισης θα υπαρξει και σχετικη πλακα,δεν υπαρχει περιπτωση ενα θεμα να μη ξεφυγει καλως η κακος το ιδιο γινεται και σε προσωπικες συζητησεις πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο,ας το καταλαβουν επιτελους ολοι και να τελειωνε το θεμα και κυριως οι διαχειριστες που προσπαθουν και καλα να αποτρεψουν το σπαμ
μονο αν κανει καποιος μονολογο δεν θα υπαρχει σπαμαρισμα οσο υπαρχει διαλογος μεταξι αρκετων ανθρωπων ειναι αυτονοητο οτι οποιοδηποτε θεμα θα ξεφευγει
point.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Η γνώμη μου εμενα είναι οτι αυτο το φόρουμ είναι φτιαγμένο για σπαμ.Δεν γινεται να μην σπαμαρεις!Αλλά παντου υπάρχει ενα μετρο.Δεν γινεται να σπαμάρεις σε θεματα αγορας,πώλησης,ή σε θεματα που ανοιγει κάποιος που ρωταει για την υγεια του κλπ.Καποιοι καταλάβατε που βρίσκοντε αυτα τα σπάμ.Σε αυτα τα θεματα το σπαμ δεν πρεπει να ξεφευγει.Στα θεματα που ανοιγοντε στο ονομα ιεροδουλων,στουντιο κλπ,ενοειτε οτι σπαμαρεις.Ελευθερη συζητηση κανεις στο κατω κατω!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Σπατάλησα περίπου μισή ώρα απ'την ζωή μου για να διαπιστώσω ότι το 80% των μηνυμάτων ήταν μονολεκτικά με επιφωνήματα τύπου "αααα" , "χαχαχα", λέξεις και απαντήσεις του κώλου για τις οποίες είσαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι ο καραγκιοζοπαίχτης ή η καραγκιοζοπαίχτρα που γράφει σε μια σελίδα του θρεντ, αν χωράει 10 απαντήσεις οι 5 είναι του ίδιου προσώπου... Άβυσσος η ψυχή του μαλάκα και Άβυσσος και η ψυχή η δική μας που αφιερώνουμε τόσο χρόνο για να ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ...  :jerking: :jerking: :jerking:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε σχέση με τον τύπο που μπήκε στο θρεντ μου με ρουμανικές φράσεις και το παρενοχλούσε, οδηγώντας τους διαχειριστές να το κλειδώσουν (ελπίζω προσωρινά) επιθυμώ να δηλώσω:

1. Δεν γνωρίζω τον τύπο, ούτε έχω γνωρίσει κανέναν από το σάιτ εκτός.
2. Μέσα στο σάιτ δεν έχω μαλώσει σοβαρά με κανέναν ούτε έχω καμμία βεντέτα ή κάτι παρόμοιο με κάποιον.

Αυτά από μένα σε σχέση με το θέμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom