kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο δικός σου έπαινος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για μας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την επίπονη προσπάθειαειστε η ντροπη του σαιτ
ο δικός σου έπαινος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για μας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την επίπονη προσπάθειαειστε η ντροπη του σαιτ
Με κάλυψες απόλυτα συναγωνιστή.ο δικός σου έπαινος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για μας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την επίπονη προσπάθεια
ο δικός σου έπαινος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για μας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την επίπονη προσπάθεια
νομιζω οτι θα κλαψωΜε κάλυψες απόλυτα συναγωνιστή.
νομίζω ότι θα σε χύσωνομιζω οτι θα κλαψω
κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτούς τους σπάμερς, το 'χουν ξεφτιλίσει..
ακούγεται ότι είναι και κλίκεςΕχει σπαμμερς το μπουρδελα.κομ?????
ακούγεται ότι είναι και κλίκες
ακούγεται ότι είναι και κλίκες
μην καρφώνεσαι ρε
ο παπαζόλης είναι και οι κλώνοι τουΣωπα ρε συ....Δεν το ειχα καταλαβει τοσο καιρο....
Εχεις ιδεα ποιοι ειναι αυτοι????
Οι διαχειριστες γιατι δεν κανουν κατι????
κάποτε ήσουν δικός μας, εσύ έβγαζες τίποτα? (απουσία ιμότικον)Εσείς οι σπάμερς,σπαμάρετε που σπαμάρετε.....κανά γιούρο βγάζετε τουλάχιστον ή τσάμπα ο κόπος;
επι της ουσιας δεν σπαμαρε ποτε ο κιθαρας.....εγω σπαμαρα πχ.....τώρα θα πει ότι αυτός δεν σπάμαρε
ε άσ'τον να το πει ο ίδιος για να τον βάλω μετά στην θέση τουεπι της ουσιας δεν σπαμαρε ποτε ο κιθαρας.....εγω σπαμαρα πχ.....
κάποτε ήσουν δικός μας, εσύ έβγαζες τίποτα? (απουσία ιμότικον)
που εισαι ρε μαν.. χαθηκεςΆλλο το τότε,άλλο το τώρα φιλαράκο! ;)
Και όχι τίποτα δεν έβγαζα.....γι'αυτό και τα παράτησα...αλλά λέω μήπως υπάρχουν όντως κλίκες και άλλοι παίρνουν άλλοι όχι...