You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
το κανατε θεμα δηλαδη ....αφου μια ζωη ξυλο ετρωγε η χοντρη. Πρωτα απο τον πατερα της, μετα απο τον γκομενο της, μετα απο τους νταβαδες...εχει φαει ξυλο και απο πελατες .....τι να σας πω ρε παιδια εγω δηλαδη θα σωσω την κατασταση.
ωχ δεν γουσταρω να συζηταω μαλακιες ...καθαρισα μια χαρα . Τους καλεσα ολους την πρωτοχρονια να δουνε τα βιντεακια που εχω γυρισει. Η γυναικα μου θα μαγηρευει στην κουζινα. Οι μαυροι γειτονες δεν εχουν ιντερνετ να τα δουν....
δηλαδη με αυτο θα λυθουν ολα?ωχ δεν γουσταρω να συζηταω μαλακιες ...καθαρισα μια χαρα . Τους καλεσα ολους την πρωτοχρονια να δουνε τα βιντεακια που εχω γυρισει. Η γυναικα μου θα μαγηρευει στην κουζινα. Οι μαυροι γειτονες δεν εχουν ιντερνετ να τα δουν....
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τωρα τι ηταν αυτο που ειπες;εχεις καταλαβει τιποτα τετοιο;δεν το πιστευω παντωςρε μπάμια να καθαρίσεις ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ
εκτός και αν γουστάρεις και εσύ Αμπντουλ
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καυλα!!!!λες να τις πεταξουν εξω και να αρχισουν να τον παιζουν;τι θα κανεις σε τετοια περιπτωση;πρεπει να εχεις ετοιμες λυσεις για ολα,και ξερεις ε;οι μαυροι λενε οτι οταν κατουρανε δεν τον τιναζουν...τον κλωτσανε,στο εχω πει αυτο ξανα,το νου σου!!!ωχ δεν γουσταρω να συζηταω μαλακιες ...καθαρισα μια χαρα . Τους καλεσα ολους την πρωτοχρονια να δουνε τα βιντεακια που εχω γυρισει. Η γυναικα μου θα μαγηρευει στην κουζινα. Οι μαυροι γειτονες δεν εχουν ιντερνετ να τα δουν....
καυλα!!!!λες να τις πεταξουν εξω και να αρχισουν να τον παιζουν;τι θα κανεις σε τετοια περιπτωση;πρεπει να εχεις ετοιμες λυσεις για ολα,και ξερεις ε;οι μαυροι λενε οτι οταν κατουρανε δεν τον τιναζουν...τον κλωτσανε,στο εχω πει αυτο ξανα,το νου σου!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω ειμαιιπποτης με τις γυναικες
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι νεα να εχει ο ανθρωπος.Προσπαθει να κλεισει το στομα της χοντρης γιατι γαμηθηκε στο φαι
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να γαμηθηκε στο φαι παει στο διαβολο,μην εγινε κανενα σκηνικο με τους μαυρους και τους περασανε στην σουβλα και τους 2
ναι ρε παιδια, αρχιζω και ανυσηχω.δεν εχει εμφανιστει απο χτες ο bbw.να γαμηθηκε στο φαι παει στο διαβολο,μην εγινε κανενα σκηνικο με τους μαυρους και τους περασανε στην σουβλα και τους 2
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να τους κανετε δωρο αυτο αλλα δεν σε πειραζει που θα την βλεπουν και θα τον παιζουν ολη μερα;εμεις που τον παιζουμε για παρτυ της ειμαστε αλλο...αλλωστε μια παρεα ειμαστε εμεις εδωωχ δεν γουσταρω να συζηταω μαλακιες ...καθαρισα μια χαρα . Τους καλεσα ολους την πρωτοχρονια να δουνε τα βιντεακια που εχω γυρισει. Η γυναικα μου θα μαγηρευει στην κουζινα. Οι μαυροι γειτονες δεν εχουν ιντερνετ να τα δουν....
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω αν δεν δωσει σημεια μεχρι αυριο το βραδυ παω στο αλλοδαπωνναι ρε παιδια, αρχιζω και ανυσηχω.δεν εχει εμφανιστει απο χτες ο bbw.
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Toν εφαγε η χοντρη.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τον αμπντουλ η τον bbwlover;Toν εφαγε η χοντρη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τους 2 τυπετον αμπντουλ η τον bbwlover;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220