gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι σου βρηκαν ρε τυπε;την γυναικα την ξεσκισανε αλλα ηταν τελειως μεθυσμενη.......την πηραν απο αλλες τις τρυπες ,,,θελανε να γαμισουν και μενα
τι σου βρηκαν ρε τυπε;την γυναικα την ξεσκισανε αλλα ηταν τελειως μεθυσμενη.......την πηραν απο αλλες τις τρυπες ,,,θελανε να γαμισουν και μενα
αντισταθηκες???
τι μαλακας εισαι..τι σου βρηκαν ρε τυπε;
τον σύγκριναν με τη χοντρήτι σου βρηκαν ρε τυπε;
Ωχ,ωχ ωχ!!!!την γυναικα την ξεσκισανε αλλα ηταν τελειως μεθυσμενη.......την πηραν απο αλλες τις τρυπες ,,,θελανε να γαμισουν και μενα
τι σου βρηκαν ρε τυπε;
εχει δικαιο ο υρετ οταν γραφει για μαυρους βιαστες..Ωχ,ωχ ωχ!!!!
Και τελικα τη γλιτωσες ή σου καναν τη σουφρα φινιστρινι??
ολα ξεκινησαν οταν εβαλα τα βιντεο. Φωναζανε χοντρη φερε εκεινο φερε το αλλο. Η γυναικα μου ετρεχε να τους εξυπηρετηση.
οχι ψηφιζει λαος και ειναι κατα της αντιστασης κατα της αρχης...απο ιδεολογιααντισταθηκες???
οχι ψηφιζει λαος και ειναι κατα της αντιστασης κατα της αρχης...απο ιδεολογια
παντως ειναι ψυχοβγαλτης ο κερατας..εχει δικαιο ο υρετ οταν γραφει για μαυρους βιαστες..
οριστε η αποδειξη..
να δωσει συνεντευξη στο τηλεφως ο bbwlover..
τον πληρωνει με το ποστ ο αντισθενης....παντως ειναι ψυχοβγαλτης ο κερατας..
τα λεει λιγα λιγα..για να διατηρει το ενδιαφερον...
ξερετε πως την γλυτωσα. Τους ειπα ρε παιδια σας δινω το πρασινο φως να κανετε οτι θελετε με την γυναικα μου. Γκρινιζαν οτι ειναι πολυ χοντρη και αλλα διαφορα. Τους εδωσα απο ενα 100 ομως να ασχολιθουν μαζι της και να με παρατησουν
γιατι απλα δεν το'βαζες στα ποδια ρε???ξερετε πως την γλυτωσα. Τους ειπα ρε παιδια σας δινω το πρασινο φως να κανετε οτι θελετε με την γυναικα μου. Γκρινιζαν οτι ειναι πολυ χοντρη και αλλα διαφορα. Τους εδωσα απο ενα 100 ομως να ασχολιθουν μαζι της και να με παρατησουν
την χυσαν και στην μαπα ολοι μαζι;θυσιαστικε για μενα. Ηταν σε μαυρο χαλι μετα. ψυχολογικα προσπαθω ακομα και τωρα να τη ανεβασω. γελαγαν μαζι της για τα χαλια που εχει αλλα δεν ειχαν προβλημα να την πηδηξουν