on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
την χυσαν και στην μαπα ολοι μαζι;
πες μου οτι φτιαχτηκες............
θυσιαστικε για μενα. Ηταν σε μαυρο χαλι μετα. ψυχολογικα προσπαθω ακομα και τωρα να τη ανεβασω. γελαγαν μαζι της για τα χαλια που εχει αλλα δεν ειχαν προβλημα να την πηδηξουν
ναι ρε..παντως ειναι ψυχοβγαλτης ο κερατας..
τα λεει λιγα λιγα..για να διατηρει το ενδιαφερον...
πες μου οτι φτιαχτηκες............
και για μας[glow=red,2,300]θυσιαστικε για μενα[/glow]. Ηταν σε μαυρο χαλι μετα. ψυχολογικα προσπαθω ακομα και τωρα να τη ανεβασω. γελαγαν μαζι της για τα χαλια που εχει αλλα δεν ειχαν προβλημα να την πηδηξουν
σε αλλο επεισοδιο ρε παιχτη..τελικά σε έσκισαν ή την έβγαλες καθαρή δίνιντας μόνο τα 100€
το τι χυσια εφαγε στην μουρι δεν σας λεω τιποτα. Το κανανε απο πισω και μετα την βαζανε και τους τα καθαριζε. Τυφλα στο ποτο ομως η δικια μου
τους εκανε και rimjob τους μαυρους;το τι χυσια εφαγε στην μουρι δεν σας λεω τιποτα. Το κανανε απο πισω και μετα την βαζανε και τους τα καθαριζε. Τυφλα στο ποτο ομως η δικια μου
μαθε να διαβαζεις..100 ευρω εκαστος εγραψε..τελικά σε έσκισαν ή την έβγαλες καθαρή δίνιντας μόνο τα 100€
αψου μπαινει μπροστα πως τον τρωει απο πισω ρε τυπε;με τον κωλο μπαινει;πηγα να φυγω να την αφησω αλλα ειμουνα τυφλα στο μεθυσι και εγω. Παντος η δικια μου οταν εχω προβληματα μπαινει παντα μπροστα
μαθε να διαβαζεις..100 ευρω εκαστος εγραψε..
αψου μπαινει μπροστα πως τον τρωει απο πισω ρε τυπε;με τον κωλο μπαινει;