μπα που να δειρω μετα απο αυτο που εγινε. αμα λειει η γυναικα σου οτι σε εσωσε απο το να σε γαμισουν τι να πεις. με τα δικα της λεφτα και με το σωμα της σωθηκα.
είσαι άρχοντας παραδέχεσαι την αλήθεια
μπα που να δειρω μετα απο αυτο που εγινε. αμα λειει η γυναικα σου οτι σε εσωσε απο το να σε γαμισουν τι να πεις. με τα δικα της λεφτα και με το σωμα της σωθηκα.
φιλικα ρε ...ασε τις παπαριες & πες ολη την αληθεια..
κυκλοφορει βιντεακι σου να τσιμπουκωνεις τον αμπντουλ..
ασε τις παπαριες & πες ολη την αληθεια..
κυκλοφορει βιντεακι σου να τσιμπουκωνεις τον αμπντουλ..
αντε στειλτην στην μανα της...σου αξιζει μια καλυτερη...πλακα πλακα δεν παει αλλο ....εχω γινει ρεζιλι . Ασε που εχω πεσει κοινωνικα με τη χοντρη.
της το ειπα κιολας πως μαζι της ολο με χαμηλα στρωματα κανω παρεα
θες να σε γνωρισω στον περσονα που ειναι ανωτατου???πλακα πλακα δεν παει αλλο ....εχω γινει ρεζιλι . Ασε που εχω πεσει κοινωνικα με τη χοντρη.
της το ειπα κιολας πως μαζι της ολο με χαμηλα στρωματα κανω παρεα
φιλικα ρε ...
Να φωνάξετε τον Μποτρίνι. Κάποια συμβουλή θα σας δώσει σίγουραπαιδια πρεπει να βαλω ταξη στην ζωη μου. Πρεπει να μας δει κανενας ειδικος
οχι μωρε δεν την διωχνω ...μετα τι θα κανω. Δεν εχω και δουλια
πες μας ρε μαλακα για το τσιμπουκι που εκανες στον αμπντουλ & ασε τις παπαριες για την κλασομπανιερα σου..οχι μωρε δεν την διωχνω ...μετα τι θα κανω. Δεν εχω και δουλια
Να φωνάξετε τον Μποτρίνι. Κάποια συμβουλή θα σας δώσει σίγουρα
αμα βρω καμμια καλυτερη ...δηλαδη καμια Ουκρανεζα γεματη θα την φερω σπιτι. Η γυναικα μου θα καθαριζει και θα μαγηρευει και εγω θα καθομαι.
Ρε γαμοτο δεν μπορω να βρω καμμια ομως με φτυνουν
φαινετε πως με ριχνει και στις γυναικες η χοντρη
γιατι δεν ποσταρεις εδω μια φωτο σου τυπε μου;κατι μπορει να γινει...τοσα κοριτσια εχει το σαιτ εργαζομενα και με καλη προικα..αμα βρω καμμια καλυτερη ...δηλαδη καμια Ουκρανεζα γεματη θα την φερω σπιτι. Η γυναικα μου θα καθαριζει και θα μαγηρευει και εγω θα καθομαι.
Ρε γαμοτο δεν μπορω να βρω καμμια ομως με φτυνουν
φαινετε πως με ριχνει και στις γυναικες η χοντρη
με αυτά που τρώει αυτή δεν τις φτάνει εστιατόριοαυτός είναι για τα εστιατόριο ο bbwlover θέλει ειδικό ψυχολόγο
με αυτά που τρώει αυτή δεν τις φτάνει εστιατόριο