pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ψάξε. Κάπου θα τα έχει κρύψει τα επιπλέον κιλά.οχι και διακοσια . 150 ειναι μονον
Ψάξε. Κάπου θα τα έχει κρύψει τα επιπλέον κιλά.οχι και διακοσια . 150 ειναι μονον
τελιωσαν οι μαλακιες θα κοιταξω την οικογενια μου τωρα. Ουτε μαυροι ουτε ασπροι τιποτα.
Θα παρω την γυναικουλα μου και θα την βαλω να δουλεψει τιμια σαν καθαριστρια λιγο πιο ενταντικα/.
εγω θα γυρισα στους καφεδες μου και θα πινω λιγοτερο. Κανω καινουργια αρχη.,
Ηρθε η μανα μου σπιτι και θα βαλει ταξη
1ον Οχι γυναικούλα γυναικάρααααααααααααααατελιωσαν οι μαλακιες θα κοιταξω την οικογενια μου τωρα. Ουτε μαυροι ουτε ασπροι τιποτα.
Θα παρω την γυναικουλα μου και θα την βαλω να δουλεψει τιμια σαν καθαριστρια λιγο πιο ενταντικα/.
πρωτα τραβα καμια καλη φωτο..τελιωσαν οι μαλακιες θα κοιταξω την οικογενια μου τωρα. Ουτε μαυροι ουτε ασπροι τιποτα.
tyπε γτ δεν σε παει η μανα σου στο ριαλιτι που ψαχνουν γαμπρους για τους γιους τους?τελιωσαν οι μαλακιες θα κοιταξω την οικογενια μου τωρα. Ουτε μαυροι ουτε ασπροι τιποτα.
1ον Οχι γυναικούλα γυναικάρααααααααααααααα
2ον Πρόσεχε την μανούλα σου μην την φάει.
3ον Πρόσεχε που θα την βάλεις καθαρίστρια μην έχουμε ατυχήματα
tyπε γτ δεν σε παει η μανα σου στο ριαλιτι που ψαχνουν γαμπρους για τους γιους τους?
οι αλλοι που πανε τι παραπανω εχουν>?το φαντάζεσαι τον bbwlover με την μάνα του να ζητάνε νύφη το γέλιο
οι αλλοι που πανε τι παραπανω εχουν>?
οχι,οχι.δεν έχουν για γυναίκα τους την χοντρή που έχει ο bbwlover
οχι,οχι.
νομιζω τον εχουμε αδικησει τον τυπο.
νομιζω του αξιζει κατι καλυτερο.
έγραψες τώρα απλά τον έχουμε υπερεκτιμήσει
μα γτ δεν μας απανταει ο τυπος?
εγω μιλαω σοβαρα! >
μεσημέρι ώρα για φαγητόμα γτ δεν μας απανταει ο τυπος?
εγω μιλαω σοβαρα! >
η μανα μου λεει οτι αξιζω κατι καλυτερο απο αυτη την χοντρη και οταν ερχετε σπιτι το λεει μπροστα της δεν κωλονει. Την πουτανα και φαλαινα και να ξεκουμπιστει να φυγει απο το σπιτι.
Η δικια μου καθετε σε μια γωνια και δεν μιλαει.Της ειπε πως αμα δεν κανεις παιδια μωρη να φυγης.
Η χοντρη εχει φαει ξυλο απο την μανα μου τι νομιζετε
δειξε την φωτο στην μαννα σου να παρει ιδεες..δεν καθαρισε καλα την τουαλετα και την εβαλε στα τεσσερα να καθαριζει σημερα ...Εγω επινα τον καφε μου με την μανα μου και η δικια μου στα τεσσερα καθαριζε ολο το σπιτι.