gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παρε της καμια παστα...δεν ξερω πως να της ανεβασω το ηθικο.
παρε της καμια παστα...δεν ξερω πως να της ανεβασω το ηθικο.
δεν ξερω πως να της ανεβασω το ηθικο.
εισαι τιτανοτεραστιος..δεν ξερω πως να της ανεβασω το ηθικο.
εχεις & εσυ κατι αποριες..και που τα βρηκες τα λεφτα ρε τυπε μου αφου δεν δουλευεις?
δεν μπορω να την βλεπω ετσι ολη μερα τρωει και κλαιει. Τα λεφτα τα περνω παντα απο την τσαντα της .
παντως εχει καιρο να την δειρεις με την ζωστηρα τυπε...και επειδη η φυση απεχθανεται το κενο εστειλε τον αμπντουλ...δεν μπορω να την βλεπω ετσι ολη μερα τρωει και κλαιει. Τα λεφτα τα περνω παντα απο την τσαντα της .
εχεις & εσυ κατι αποριες..
επιστημονικης φαντασιας ειναι το εργο,οτι θελει γραφει ο ποιητης..
παντως εχει καιρο να την δειρεις με την ζωστηρα τυπε...και επειδη η φυση απεχθανεται το κενο εστειλε τον αμπντουλ...
εχεις ευελικτες και μοντερνες αρχες...λεφτα εχει παντα . Ελπιζω να της περασουν τα ψυχολογικα να παει να δουλεψει απο βδομαδα.
Οπου να ειναι . Η γυναικα πρεπει να δουλευει αυτο ειναι αρχη μου.
εισαι αρχοντας..Η γυναικα πρεπει να δουλευει αυτο ειναι αρχη μου.
εχεις ευελικτες και μοντερνες αρχες...
η κατσαρολα δεν ηταν ασορτι δωρο με τον δονητη τυπε;πως και δεν σε κυνηγαγε μ αυτον;Εχω αρχες εγω. Σημερα το πρωι μου εριξε μια κατσαρολα στο κεφαλι και ποναω. Μετα πηρε την σκουπα και με κινιγαγε μεσα στο σπιτι . Της την εχει δωσει δεν ξερω τι να κανω. Κλαιει και φωναζει . δεν πρεπει να ειναι πολυ ευχαριστιμενη
εισαι αρχοντας..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
γεννηθηκες νταβας παιχτουρα μου..
RESPECT..
ασε τις παπαριες & πες ολη την αληθεια..μπα που να δειρω μετα απο αυτο που εγινε. αμα λειει η γυναικα σου οτι σε εσωσε απο το να σε γαμισουν τι να πεις. με τα δικα της λεφτα και με το σωμα της σωθηκα.
παιδια πρεπει να βαλω ταξη στην ζωη μου. Πρεπει να μας δει κανενας ειδικος