Επισκέπτης
κατσε καλα βρε μαλακα..με τον δονητη ανακατευει την φασουλαδα;
θα κατουρηθω λεμε..
κατσε καλα βρε μαλακα..με τον δονητη ανακατευει την φασουλαδα;
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..NAI Καρατζαφερη ψυφισα . γιατι ειναι με τις οικογενιακες αξιες οχι σαν το Γιωργο
οχι ρε τυπε με πληγωνεις....ο αρχηγος τι λεει για τους μαυρους;NAI Καρατζαφερη ψυφισα . γιατι ειναι με τις οικογενιακες αξιες οχι σαν το Γιωργο
NAI Καρατζαφερη ψυφισα . γιατι ειναι με τις οικογενιακες αξιες οχι σαν το Γιωργο
Oι οικογενιακές αξίες σε μάραναντωρα εχω κριση οικογενιακη το θεμα μου δεν ειναι τα κομματα
τελικα ηρθε μονον ο Αμπντουλ και αυτος δεν ηθελε να κατσει. Δεν ξερω τι τον ειχε πιασει. Αλλα μετα καθησε και τα ειπιαμε. Η γυναικα μου μαγιρευε και σερβιριζε. Εγω εβριζα την χοντρη να κανει πιο γρηγορα. Μεσα στο ποτο ξερετε ρε παιδια τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Η γυναικα μου ειχε κατεβασει 10 μπυρες (παει χαλασε την διαιτα) εγω ειχα φτασει στης 15 ...
Ο Αμπντουλ παρολο μουσουλμανος επινε και αυτος . Μου ζητησε μια χαρη να παει μαζι της.. Εγω του πεταξε αφου σου εχει κατσει τι με ρωτας ... Σηκωθηκε της επιασε τον κωλο και της κατεβασε την φορμα...Η δικια μου του πηρε ενα τσιμπουκι αλλο πραμα. Μεχρι και πισω τον εγλυφε. Δεν ηθελε ο παλιομαλακας να τον παρω με το κινητο μου. Μετα την πηρε απο πισω αλλα δυστυχως εγινε ατυχημα γιατι μπαινει πολυ βαθια. Ο Αμπντουλ εγινε αλλος ανθρωπος , αρχισε να βριζει και να της δινει σκαμπιλια. Εγω φοβηθηκα πηγα στην κουζινα. Πρεπει να την εδειρε καμια ωρα γιατι η δικια μου φωναζε. Εγω καθομουνα ησυχος και επινα την μπυρα μου στην κουζινα. Δεν θελω παρτιδες με κατι τετειους. Μετα εφυγε αφου ηρθε και με ειπε μαλακα και αλλα τετεια σε σπασμενα Ελληνικα.
Η δικια μου ειχε γινει μαυρη απο το ξηλο. Της ειπα καλα παθει και να κοιταζει τον αντρα της.
Εκλαιγε ενω εγω την εβριζα και την ελεγα πουτανα. Τελος παντων το υπολοιπο βραδυ της εβαλα αλυσιδες και μαυρα εσωρουχα και την τραβουσα βιντεο για το ιντερνετ. Δεν μπορουσα να την γαμισω ηταν σε κακο χαλη , εκλαιγε και με παρακαλαγε να μη την αφησω και εγω ποτε. Παιδια στο γονατα ειχε πεσει και μου ζητουσε συγνωμη. Μιλαμε για πολυ εξευτελισμο. με ευχαριστουσε που την παντρευτικα. ασε το βραδι κατουριθικε απο την πολυ μπυρα και την εσερνα στη τουαλετα. Εγω αντεχω πιο πολυ το ποτο
και η γυναικα μου ΚΚΕ. ....μαθημενη απο ξυλο τυπε...
αυτα που φοραει στο βιντεο ρε τυπε?Εμενα ποναει και η μεση. Και εδω που τα λεμε μια χαρα την εχω την γυναικα μου. Πριγκιπισα στο σπιτι της. Της εκανα δωρο μια κατσαρολα και εναν τεραστιο δονητη μερικα μαυρα εσωρουχα.
Απο τα λεφτα που μου δινει βεβαια
γιατι ρε τιτανοτεραστιε τι εγινε?τωρα εχω κριση οικογενιακη το θεμα μου δεν ειναι τα κομματα
αφου ηταν σωματιδης ο μαυρος. [glow=red,2,300]Ασε που ενταξι εφταιγε και η δικια μου..να κραταει το αντερο της.[/glow]Σιγα εφαγε και λιγο ξυλο πρωτη φορα ειναι. Αμα δεις το κωλο της θα καταλαβεις
και βγαλει κακο ονομα ε τυπε?ειναι ενα φιμωτρο το πηρα απο ενα μαγαζι στην ομονοια. Της το φοραω για να μην φωναζει και μας ακουν οι γειτονες
αν διωξει ο φουρερ τους μαυρους τι θα γινει με τη γυναικα σου ρε αρχοντα??NAI Καρατζαφερη ψυφισα . γιατι ειναι με τις οικογενιακες αξιες οχι σαν το Γιωργο
ο αμπντουλ να φανταστω ψηφισε γιωργο???εγω Καρατζαφερη και η γυναικα μου ΚΚΕ. Στης εκλογες μαλωναμε συνεχεια