You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.823
- Πόντοι
- 22.785
Νομίζω μερικοί από εδώ μέσα κάπου κάνουν και ένα λάθος, όσον αφορά τα χρήματα!!!!!!!!!!!!!
Η όλη διαφορά της πορνείας δεν είναι ότι κάποιοι επιλέγουν να πληρώσουν για να κάνουν το γούστο τους.
Οι σοβαρές σχέσεις κοστίζουν και αυτές αρκετά...............
Το θέμα δεν είναι χρηματικό αλλά ..πολυγαμικό.
Απλά μερικοί για να ικανοποιηθούν ψυχικώς χρειάζονται 5-6 τον μήνα..
Και απλά βαριούνται να την πέφτουν σε όποια βρουν μπροστά τους.
Δεν είναι κάτι το άνώμαλο, έχω φίλο που σκέφτηκε να διακόψει την σοβαρή του σχέση γιατί όπως έλεγε πάλιωσε!!!!!!!!!!!
Θυμάμαι και ένα σοβαρότατο άρθρο σε γνωστή εφημερίδα που έλεγε πως............
Οι ευτυχισμένες οίκογένειες οφείλουν και μέρος της ευτυχίας τους στις πόρνες!!!!!!!!!!!!
Το σεξ δεν είναι μόνο κάτι το συναισθηματικό, μην είστε κολλημένοι
Η όλη διαφορά της πορνείας δεν είναι ότι κάποιοι επιλέγουν να πληρώσουν για να κάνουν το γούστο τους.
Δεν είναι κάτι το άνώμαλο, έχω φίλο που σκέφτηκε να διακόψει την σοβαρή του σχέση γιατί όπως έλεγε πάλιωσε!!!!!!!!!!!
Οι ευτυχισμένες οίκογένειες οφείλουν και μέρος της ευτυχίας τους στις πόρνες!!!!!!!!!!!!
το σεξ οχι,ο ερωτας ναι.αυτοι που λες φιλε μου που θελουν 5-6 τον μηνα δεν ειναι ανθρωποι αλλα ανοητα ζωα.δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απο μια σωστη σχεση χωρις απατη.Νομίζω μερικοί από εδώ μέσα κάπου κάνουν και ένα λάθος, όσον αφορά τα χρήματα!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω μερικοί από εδώ μέσα κάπου κάνουν και ένα λάθος, όσον αφορά τα χρήματα!!!!!!!!!!!!!
δηλαδή αν παντρευτώ μπορώ να ξενοπηδάω σε μπορντέλα με τις ευχές τις γυναίκας μου;;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μα φυσικα τεκνον μου
τελικα ηρθε μονον ο Αμπντουλ και αυτος δεν ηθελε να κατσει. Δεν ξερω τι τον ειχε πιασει. Αλλα μετα καθησε και τα ειπιαμε. Η γυναικα μου μαγιρευε και σερβιριζε. Εγω εβριζα την χοντρη να κανει πιο γρηγορα. Μεσα στο ποτο ξερετε ρε παιδια τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Η γυναικα μου ειχε κατεβασει 10 μπυρες (παει χαλασε την διαιτα) εγω ειχα φτασει στης 15 ...
Ο Αμπντουλ παρολο μουσουλμανος επινε και αυτος . Μου ζητησε μια χαρη να παει μαζι της.. Εγω του πεταξε αφου σου εχει κατσει τι με ρωτας ... Σηκωθηκε της επιασε τον κωλο και της κατεβασε την φορμα...Η δικια μου του πηρε ενα τσιμπουκι αλλο πραμα. Μεχρι και πισω τον εγλυφε. Δεν ηθελε ο παλιομαλακας να τον παρω με το κινητο μου. Μετα την πηρε απο πισω αλλα δυστυχως εγινε ατυχημα γιατι μπαινει πολυ βαθια. Ο Αμπντουλ εγινε αλλος ανθρωπος , αρχισε να βριζει και να της δινει σκαμπιλια. Εγω φοβηθηκα πηγα στην κουζινα. Πρεπει να την εδειρε καμια ωρα γιατι η δικια μου φωναζε. Εγω καθομουνα ησυχος και επινα την μπυρα μου στην κουζινα. Δεν θελω παρτιδες με κατι τετειους. Μετα εφυγε αφου ηρθε και με ειπε μαλακα και αλλα τετεια σε σπασμενα Ελληνικα.
Η δικια μου ειχε γινει μαυρη απο το ξηλο. Της ειπα καλα παθει και να κοιταζει τον αντρα της.
Εκλαιγε ενω εγω την εβριζα και την ελεγα πουτανα. Τελος παντων το υπολοιπο βραδυ της εβαλα αλυσιδες και μαυρα εσωρουχα και την τραβουσα βιντεο για το ιντερνετ. Δεν μπορουσα να την γαμισω ηταν σε κακο χαλη , εκλαιγε και με παρακαλαγε να μη την αφησω και εγω ποτε. Παιδια στο γονατα ειχε πεσει και μου ζητουσε συγνωμη. Μιλαμε για πολυ εξευτελισμο. με ευχαριστουσε που την παντρευτικα. ασε το βραδι κατουριθικε απο την πολυ μπυρα και την εσερνα στη τουαλετα. Εγω αντεχω πιο πολυ το ποτο
Ο Αμπντουλ παρολο μουσουλμανος επινε και αυτος . Μου ζητησε μια χαρη να παει μαζι της.. Εγω του πεταξε αφου σου εχει κατσει τι με ρωτας ... Σηκωθηκε της επιασε τον κωλο και της κατεβασε την φορμα...Η δικια μου του πηρε ενα τσιμπουκι αλλο πραμα. Μεχρι και πισω τον εγλυφε. Δεν ηθελε ο παλιομαλακας να τον παρω με το κινητο μου. Μετα την πηρε απο πισω αλλα δυστυχως εγινε ατυχημα γιατι μπαινει πολυ βαθια. Ο Αμπντουλ εγινε αλλος ανθρωπος , αρχισε να βριζει και να της δινει σκαμπιλια. Εγω φοβηθηκα πηγα στην κουζινα. Πρεπει να την εδειρε καμια ωρα γιατι η δικια μου φωναζε. Εγω καθομουνα ησυχος και επινα την μπυρα μου στην κουζινα. Δεν θελω παρτιδες με κατι τετειους. Μετα εφυγε αφου ηρθε και με ειπε μαλακα και αλλα τετεια σε σπασμενα Ελληνικα.
Η δικια μου ειχε γινει μαυρη απο το ξηλο. Της ειπα καλα παθει και να κοιταζει τον αντρα της.
Εκλαιγε ενω εγω την εβριζα και την ελεγα πουτανα. Τελος παντων το υπολοιπο βραδυ της εβαλα αλυσιδες και μαυρα εσωρουχα και την τραβουσα βιντεο για το ιντερνετ. Δεν μπορουσα να την γαμισω ηταν σε κακο χαλη , εκλαιγε και με παρακαλαγε να μη την αφησω και εγω ποτε. Παιδια στο γονατα ειχε πεσει και μου ζητουσε συγνωμη. Μιλαμε για πολυ εξευτελισμο. με ευχαριστουσε που την παντρευτικα. ασε το βραδι κατουριθικε απο την πολυ μπυρα και την εσερνα στη τουαλετα. Εγω αντεχω πιο πολυ το ποτο
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μουσουλμανος....................... πρεπει τοτε να εφαγε και κουλουρι ο τυπος εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ?????? Αν φυσικα βρηκε την τρυπα της χοντρης.
μη μασας ακομα και οι ευτηχισμενες οικογενειες σα τι δικια σας περνανε κρισητελικα ηρθε μονον ο Αμπντουλ και αυτος δεν ηθελε να κατσει. Δεν ξερω τι τον ειχε πιασει. Αλλα μετα καθησε και τα ειπιαμε. Η γυναικα μου μαγιρευε και σερβιριζε. Εγω εβριζα την χοντρη να κανει πιο γρηγορα. Μεσα στο ποτο ξερετε ρε παιδια τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Η γυναικα μου ειχε κατεβασει 10 μπυρες (παει χαλασε την διαιτα) εγω ειχα φτασει στης 15 ...
αυτο δεν ειναι κουλουρι! ειναι ντονατςΜουσουλμανος....................... πρεπει τοτε να εφαγε και κουλουρι ο τυπος εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ?????? Αν φυσικα βρηκε την τρυπα της χοντρης.
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγαλη κριση συναγωνιστη για να την πηδανε μονο Αλβανοι Μαυροι και Μουσουλμανοι φαντασου ποσο ασχημη ειναι, η ο Ελληνας δεν εχει λευτα πλεον για πουτανες.
εχεις δικιο μικρη κριση ειναι θα περασει .Η γυναικες παθαινουν διαφορα στις γιορτες. Ολη μερα κλεει και τρωει . Την βαρεθηκα....Ξερει πολυ καλα πως αμα την παρατισω δεν θα την περνουν ουτε στα μπουρδελα... καλα λεει η μανα μου κατι ξερει
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
ρε τύπε όμως δε βάζει μυαλό κάθε τρεις και λίγο ξενογαμιεται η χοντρήεχεις δικιο μικρη κριση ειναι θα περασει .Η γυναικες παθαινουν διαφορα στις γιορτες. Ολη μερα κλεει και τρωει . Την βαρεθηκα....Ξερει πολυ καλα πως αμα την παρατισω δεν θα την περνουν ουτε στα μπουρδελα... καλα λεει η μανα μου κατι ξερει
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλε μηπως τρωει πολυ και δεν συμφερει ? Μηπως μπαινεις μεσα ?
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
αφού την είχε γαμήσει και πίσω σου ο abdul
berlouskoni(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σου λεει οτι καθαριζει μπουρδελα αλλα παραλληλα μηπωσ καθαριζει και παλουκια ?
φιλε τα χρονια περνανε! οταν δε θα περναει πλεον η μπογια της, τοτε θα πρεπει να βγεις και συ στο πεζοδρομιο! πωτανα κοινωνια!αφου δεν δουλευω. αυτη φερνει λεφτα σπιτι και απο οτι λεει καθαριζει τουαλετες και μπουρδελα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0