You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μεταξυ μας τωρα για να το λεει λες να μην το δοκιμασεΠαιδια εχω ενα προβλημα. η γυναικα μου μου ειπε οτι το πουλι του Αμπντουλα του μαυρου ειναι μεγαλυτερο απο το δικο μου. Εκεινο που με πειραξε ειναι που το ξερει αυτο για τον Αμπτουλα. Οταν ερθει το βραδυ θα εξηγηθω σαν αντρας
εσυ ξηγησου παντως σαν δυναμικος αντρας
πραγματι εγω ειμαι μεγαλο στηριγμα μου το ειχει πει κιολας σε μια φαση ειλικρινιας. Ολοι να τον βαλουν θελανε και να την κανουν. Εχω και την μεση μου αλλα δεν την πειραζει . Δεν δουλευω κιολας αλλα ουτε αυτο την πειραζει ...μπραβο ρε παιδια μου ανεβασατε το ηθικο.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Μήπως πρέπει να καλέσετε στο ρεβεγιόν και τον Παίχτουρα;;;;
Νομίζω ότι θα είστε άπαικτος συνδυασμός όλη η παρέα.
Νομίζω ότι θα είστε άπαικτος συνδυασμός όλη η παρέα.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γι'αυτο το λεω πολες φορες να μην ειναι η γυναικα πουτανα στην ψυχη ειναι οτι χειροτερο υπαρχηπραγματι εγω ειμαι μεγαλο στηριγμα μου το ειχει πει κιολας σε μια φαση ειλικρινιας. Ολοι να τον βαλουν θελανε και να την κανουν. Εχω και την μεση μου αλλα δεν την πειραζει . Δεν δουλευω κιολας αλλα ουτε αυτο την πειραζει ...μπραβο ρε παιδια μου ανεβασατε το ηθικο.
Οχι ρε φιλε και να περνη κιλα συνεχεια μεχρι ενα σημειο και μετα να παραμεινη εκειΕγω το μονον που της εχω ζητησει ειναι να περνει κιλα.
Το εχει καταλαβει πολυ καλα αυτο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
συριζα ψηφιζεις;σιγα δεν με νοιαζει εγω ειμαι προδευτικος
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
οχι,σΦυριζα ;)συριζα ψηφιζεις;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
του αμποντουλα της εκανε την ζημια και εχει τωρα την ακρατεια;Παιδια εχω ενα προβλημα. η γυναικα μου μου ειπε οτι το πουλι του Αμπντουλα του μαυρου ειναι μεγαλυτερο απο το δικο μου. Μου η κυρια οτι το δικο μου επιπλει μεσα στο χαλαρωμενο κωολο της και στο μουνι της. Εκεινο που με πειραξε ειναι που το ξερει αυτο για τον Αμπτουλα. Οταν ερθει το βραδυ θα εξηγηθω σαν αντρας
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γυμνη τελειως ουτε το στριγκακι δεν φορα ποσο βαρος εχει το στριγκακιναι συμφωνω . εχει παρει αρκετα. Καθε πρωι την βαζω και ζυγιζεται γυμνη και τα γραφω τα κιλα σε ενα βιβλιαρακι . Θα σας το σκαναρω να το δειτε καμμια φορα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
την πηδανε διαφοροι αυτο ειναι γνωστο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)