gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
του εκανε πισωκολλητο κανας νταβας;;την μεση την εχει απο μικρος,η ζημια εγινε στα μπουρδελα πανω σε ενα πισοκολητο
του εκανε πισωκολλητο κανας νταβας;;την μεση την εχει απο μικρος,η ζημια εγινε στα μπουρδελα πανω σε ενα πισοκολητο
αντε ρε αληταρα!!!!του εκανε πισωκολλητο κανας νταβας;;
φαλαινα δολοφονος....δεν δουλευα τοτε με ζουσε η μανα μου τωρα η γυναικα μου.
Οσο για τους Αλβανους τελειωσε μου ειπε οτι δεν θα το ξανακανει.
την εδιωξαν αυτοι. της ειπαν οτι δεν γουσταρουν φαλαινες.....και κατι τετιες μαλακιες
δεν δουλευα τοτε με ζουσε η μανα μου τωρα η γυναικα μου.
την εδιωξαν αυτοι. της ειπαν οτι δεν γουσταρουν φαλαινες.....και κατι τετιες μαλακιες
σκετο χυσοδοχειο.....για πουρα ομως....Αφου ολοι την εχετε δει σε βιντεακια
αφηστε και κανενα καλο σχολια να αισθανθει λιγο καλα
της συμπεριφερονται σαν να ειναι για ενα αδιασμα και τιποτα αλλο
σκεψου αφου δεν σε παιρνει αυτη....ποιος να σε παρει....ασε τι πλακα ...ολες η γυναικες θελουν αναγνωρισει. Εγω της λεω οτι ειναι κουκλα και εχει τελειο σωμα αλλα δεν με περνει στα σοβαρα....
λες να σου ετοιμαζει κανενα σκηνικο με τιποτα πακιστανια τυπε μου;το νου σουδεν δουλευα τοτε με ζουσε η μανα μου τωρα η γυναικα μου.
πλακωσε την με την ζωστηρα για να σε παρει αρχηγε μουασε τι πλακα ...ολες η γυναικες θελουν αναγνωρισει. Εγω της λεω οτι ειναι κουκλα και εχει τελειο σωμα αλλα δεν με περνει στα σοβαρα....
Μια ζωη κηφηνας βρε φιλε;Τυχερακια!!!!!!!!!δεν δουλευα τοτε με ζουσε η μανα μου τωρα η γυναικα μου.
Μαλλον δεν εχεις δει ενα παλιο βιντεο που ειχε δωσεικαλα ποσα κιλα ειναι ρε τυπε?
μπα το πολυ πολυ μετα να της παει τιποτα παστες δωρο...πλακωσε την με την ζωστηρα για να σε παρει αρχηγε μου
τυπε αυτο καινουργιο ειναι?εμενα παιδια με ταιζουν οι γυναικες. το δεχομαι. θελω να μου μαγειρευουν ωραια και να κανουν καλο κρεβατι. Επισης να μου δινει λεφτα η γυναικα μου να φερνω και καμια πουτανα σπιτι για αλλαγη. Η αληθεια ειναι οτι πληγωνετε και μετα κλαιει. Αλλα τι να κανουμε δεν μπορω να πηγαινω παντα με την ιδια γυναικα. εδω που τα λεμε μου εχει κανει και αυτη αρκετες ζαβολιες
γιατι ετσι ρε τυπε?δεν εχει φιλες...δεν την κανουν παρεα γενικα