You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 129K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εχασες στο στοιχημα;και εγω κουβα χτες τυπε μουαφηστε με ρε παιδια εχω προβλημα.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σε εχει βρει καλο ρε γαμωτο!!χτες κυριακη βγηκατε καμμια βολτα;πηγατε σε κανενα γηπεδο;μου ανεβαζει το ηθικο αυτη η γυναικα και τελικα υποχωρω
kaλα εσυ που εισουν και τα μαθες μετα?ξερετε τι εμαθα. η γυναικα μου συνεχιζει το επαγγελμα και ο Αλβανος την πασαρε σε αλλους για 10 ευρω τι φορα. μου την εχει βαρεσει .....μολις το εμαθα εχω γινει εξω φρενων.
γατι το λες αυτο? ενας κοντος που του βγαζει στην βιζιτα την χοντρη γυναικα τουρε σεις δε γηνεται να συμβενουν αυτα
μας δουλεβει
ενας αλβανος για 10 ευρω
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι δεν ανεβαινεις απο πανω της;οχι δεν εχει βολτα γιατι δεν υπαρχουν και λεφτα. Ασε που οταν περπαταμε μαζι εγω αλαζω πεζοδρομιο γιατι ειμαι κοντοσ και αδυνατος και αυτην τεραστια.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι το λες αυτο;ρε σεις δε γηνεται να συμβενουν αυτα
μας δουλεβει
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα ρε τυπε ακομη για ενα δεκαρικο το δινει;ξεχνατε οτι η δικαι μου ηταν επαγγελματιας πριν παντρευτη. Γιαυτο ειναι δυσκολο να την κανω να ξεκοψει
αντε αυτοκτονα ρε πεταμενε.ξεχνατε οτι η δικαι μου ηταν επαγγελματιας πριν παντρευτη. Γιαυτο ειναι δυσκολο να την κανω να ξεκοψει
Εσυ τι εκανες πριν την παντρευτεις;Πως ζουσες;Δουλευες ή απο τοτε σε ποναγε η μεση σου;ξεχνατε οτι η δικαι μου ηταν επαγγελματιας πριν παντρευτη. Γιαυτο ειναι δυσκολο να την κανω να ξεκοψει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
την μεση την εχει απο μικρος,η ζημια εγινε στα μπουρδελα πανω σε ενα πισωκολλητο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0