You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με «επαγγελματία»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 128K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αντε ρε σιχαμα πανε ψοφα.η γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
η γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
μαλακία. Σκευτηκες να κοιμηθείς έξω;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
θα πεσει πολυ κλανιδι τυπε......βαλε ωτασπιδες και βιξ στην μυτη....η γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
Θα φας καλα!!!!!η γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
η γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
τελικά κατράφερες να κοιμηθείς δίπλα της?????????????????????????????????????????????
Αν το κατάφερες τότε είσαι ήρωαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μονο εσενα;ολο το τετραγωνο θα εχει ολονυχτιαη γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
μονο εσενα;ολο το τετραγωνο θα εχει ολονυχτια
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μονο εσενα;ολο το τετραγωνο θα εχει ολονυχτιαη γυναικα μου σημερα εφαγε 4 πιατα φασολαδα. Το βραδυ δεν θα με αφησει να κοιμηθω. αστα να πανε
γιατι εξω δεν θα την ακουει;εκτος αν αλλαξει νομομαλακία. Σκευτηκες να κοιμηθείς έξω;
varadero40
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα οσπρια να τα αποφευγεις. Δως ενα δεματι τρυφιλλι να φαει
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλα τα κλανιδια οκ τυπε μου,για την μποχα τι εκανες;μανταλακι εβαλες;ναι κοιμηθηκα . εχω συνηθίσει.
οταν κοιμαμαι εγω δεν καταλαβαινω τιποτα. ουτε σεισμο να κανει.
το νου σου ομως μη σε φορμαρει κανας αλβανος στον υπνο σου απο αυτους που μαζευει σπιτι η δικια σου, εδω γαμανε τη χοντρη σε σενα θα κολησουν?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οι πορδες της χοντρης ποσα ριχτερ ειναι τυπε μου;οταν κοιμαμαι εγω δεν καταλαβαινω τιποτα. ουτε σεισμο να κανει.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ρε τον πουστη τον αλβανο τον απλυτο...μου εγινε και νταβας...ξερετε τι εμαθα. η γυναικα μου συνεχιζει το επαγγελμα και ο Αλβανος την πασαρε σε αλλους για 10 ευρω τι φορα. μου την εχει βαρεσει .....μολις το εμαθα εχω γινει εξω φρενων.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις
- 48K
?
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 0