apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην φαμπρικα ρε τυπεπου ειναι ο τυπος ρε παιδια;
βραδινη βαρδια
στην φαμπρικα ρε τυπεπου ειναι ο τυπος ρε παιδια;
βρηκε αλλη δουλεια αρχηγε,η αρχισε να χρεωνει τις παρτουζες που κανει με τους αλβανους?εδω ειμαι ρε παιδια.Εχει ερθει η μανα μου και μενει μαζι μας. Την εχει βαλει την χοντρη σε ταξη.
Ολη μερα καθαριζει καικαθετε σουζα. Τα παντα τα εχω στο χερι .Ποναει και η μεση μου.
Φερνει πιο πολλα λεφτα σπιτι τωρα τελευταια,φαινετε βρικε και αλλη δουλεια
ποναει η μεση μου και την εβαλα να με πατηση για να φτιαξει. Αλλα γαμισε τα κοντευε να με λιωσει. Η μανα μου την εβρισε πολυ ασχημα.
εδω ειμαι ρε παιδια.Εχει ερθει η μανα μου και μενει μαζι μας. Την εχει βαλει την χοντρη σε ταξη.
Ολη μερα καθαριζει καικαθετε σουζα. Τα παντα τα εχω στο χερι .Ποναει και η μεση μου.
είναι μια λύση κι αυτήπρέπει να τις αποφεύγεις τις κακοτοπιές
έτσι στρώστην στην δουλειά να σου φέρνει περισσότερα λεφτά
είναι μια λύση κι αυτή
ελα τυπε μου!!!καλα της εκανε,προσεχε μην σου κανει μεγαλη ζημια στην μεσηποναει η μεση μου και την εβαλα να με πατηση για να φτιαξει. Αλλα γαμισε τα κοντευε να με λιωσει. Η μανα μου την εβρισε πολυ ασχημα.
τυπε βγηκε μια φημη εδω στο σαιτ οτι πηγες για δουλεια γιαυτο ανησυχησαμε ολοιεδω ειμαι ρε παιδια.Εχει ερθει η μανα μου και μενει μαζι μας. Την εχει βαλει την χοντρη σε ταξη.
τυπε τον εχει με stage η χοντρη τον τυπο μας.τυπε βγηκε μια φημη εδω στο σαιτ οτι πηγες για δουλεια γιαυτο ανησυχησαμε ολοι
μονιμος η συμβασιουχος;τυπε βγηκε μια φημη εδω στο σαιτ οτι πηγες για δουλεια γιαυτο ανησυχησαμε ολοι
τυπε το εχει με stage η χοντρη τον τυπο μας.
ειναι ο μονος που μπορεσε να αποκτηση μονιμοτητα με stage.
τυποι μου η φημη ελεγε οτι τον εβαλε σε φαμπρικα νυχτερινη βαρδια!!!!μονιμος η συμβασιουχος;
Εδω ειναι που σε παταει την μεση ;)ποναει η μεση μου και την εβαλα να με πατηση για να φτιαξει. Αλλα γαμισε τα κοντευε να με λιωσει. Η μανα μου την εβρισε πολυ ασχημα.
Μα τι οδοστρωτηρας χαλκομανια εγινετρέξε να σωθείς έρχεται ο οδοστρωτήρας
Μα τι οδοστρωτηρας χαλκομανια εγινε