δεν μου απαντησες ομως... και σε ξαναρωταω...Ναι και εγω πουτανα ειμαι για αυτο και τις υπερασπιζομαι με παθος
Αλλα εγω ειμαι κακη πουτανα δεν κανω για σενα γιατι θα πεταξεις τα λεφτα σου τσαμπα και δεν το θελω
που δουλευεις?
δεν μου απαντησες ομως... και σε ξαναρωταω...Ναι και εγω πουτανα ειμαι για αυτο και τις υπερασπιζομαι με παθος
Αλλα εγω ειμαι κακη πουτανα δεν κανω για σενα γιατι θα πεταξεις τα λεφτα σου τσαμπα και δεν το θελω
Ναι και εγω πουτανα ειμαι για αυτο και τις υπερασπιζομαι με παθος
δεν μου απαντησες ομως... και σε ξαναρωταω...
που δουλευεις?
Τοτε παμε για καφε απλα?:p
Ρε εσείς γιατί τα χώνεται στο νεφελάκι. Μια χαρά κορίτσι είναι, με το χιούμορ της, με την πλάκα της, καλό επίπεδο έχει, δεν προσβάλει δεν ειρωνεύεται.
Γιατί της επιτίθεστε;
Δεν μ'αγαπανε... :'( :'( :'(
μάλλον αρκετοί εδώ μέσα είναι να τους.Δεν μ'αγαπανε... :'( :'( :'(
Οχι όλοι
που να την βρουν?λιγο ευγένεια ρε μαγκες..
ασε καταλαβα... δεν εισαι πουτανα (επαγγελματιας δηλαδη) και το 'παιζεις' ετσι για την φαση.αν εισουνα θα ελεγες και που δουλευεις για να αυξησεις την πελατεια σου.το αν εισαι κακη η οχι δεν θα το κρινεις εσυ αλλα εμεις που πληρωνουμε και σας πηδαμε.εσυ πληρωνεσαι για να γαμιεσαι ενω εγω πληρωνω για να γαμησω και φυσικα σαν μελος που ειμαι εδω και αρκετους μηνες θα κανω και την κριτικη μου.Για να μην σου απαντησω παει να πει πως δεν θελω να το κανω...
Εξαλλου σου ειπα εγω ειμαι απο τις κακες για αυτο μη με προτιμας
ρωτάς αν κάνει κέφι να την πηδήσεις εσύ?ασε καταλαβα... δεν εισαι πουτανα (επαγγελματιας δηλαδη) και το 'παιζεις' ετσι για την φαση.αν εισουνα θα ελεγες και που δουλευεις για να αυξησεις την πελατεια σου.το αν εισαι κακη η οχι δεν θα το κρινεις εσυ αλλα εμεις που πληρωνουμε και σας πηδαμε.εσυ πληρωνεσαι για να γαμιεσαι ενω εγω πληρωνω για να γαμησω και φυσικα σαν μελος που ειμαι εδω και αρκετους μηνες θα κανω και την κριτικη μου.
σε μπουρδελο η στουντιο δεν εισαι γιατι θα το μαθαιναμε ολοι παντως.θα ειχες τοτε χαρτια ιεροδουλης θα περναγες το λοιμωδων για εξετασεις (και καλα τωρα) και θα εισουνα και χαρακτηρισμενη στους μπατσους.
οποτε παιζει να εισαι 1)κανα call girl που βγηκε στην γυρα να πιασει πελατες μεσω ιντερνετ
2) καμια σπασαρχιδω που μπαινει σε ενα μπουρδελοσαιτ να σπασει την πληξη της συζητωντας με αρσενικο πληθυσμο και να γνωριστει με κανεναν να δει χαρα στα σκελια της.
3)η τελος να εισαι καμια αδηλωτη που να ψαχνεται πως να δηλωθει και τηρει 'σταση σιγης' μεχρι την εμφανιση της στο τσαρδι.
εσενα σε ρωτησε κανενας? αυτη εκανε παραθεση σε ποστ μου χωρις να την ξερω καθολου. εσυ τι πεταγεσαι σαν 'ενδιαμεσος'?ρωτάς αν κάνει κέφι να την πηδήσεις εσύ?
ασε καταλαβα... δεν εισαι πουτανα (επαγγελματιας δηλαδη) και το 'παιζεις' ετσι για την φαση.αν εισουνα θα ελεγες και που δουλευεις για να αυξησεις την πελατεια σου.το αν εισαι κακη η οχι δεν θα το κρινεις εσυ αλλα εμεις που πληρωνουμε και σας πηδαμε.εσυ πληρωνεσαι για να γαμιεσαι ενω εγω πληρωνω για να γαμησω και φυσικα σαν μελος που ειμαι εδω και αρκετους μηνες θα κανω και την κριτικη μου.
σε μπουρδελο η στουντιο δεν εισαι γιατι θα το μαθαιναμε ολοι παντως.θα ειχες τοτε χαρτια ιεροδουλης θα περναγες το λοιμωδων για εξετασεις (και καλα τωρα) και θα εισουνα και χαρακτηρισμενη στους μπατσους.
οποτε παιζει να εισαι 1)κανα call girl που βγηκε στην γυρα να πιασει πελατες μεσω ιντερνετ
2) καμια σπασαρχιδω που μπαινει σε ενα μπουρδελοσαιτ να σπασει την πληξη της συζητωντας με αρσενικο πληθυσμο και να γνωριστει με κανεναν να δει χαρα στα σκελια της.
3)η τελος να εισαι καμια αδηλωτη που να ψαχνεται πως να δηλωθει και τηρει 'σταση σιγης' μεχρι την εμφανιση της στο τσαρδι.
απλά γιατί γράφεις μαλακίες ότι και να είναι ο άλλος είναι και αυτός άνθρωπος και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.εσενα σε ρωτησε κανενας? αυτη εκανε παραθεση σε ποστ μου χωρις να την ξερω καθολου. εσυ τι πεταγεσαι σαν 'ενδιαμεσος'?
ασε το καταλαβαμε τι 'παιζει' με σενα σου ειπα δεν πεφτω εξω σε αρκετα πραγματα ;)Παιζουν και αλλες περιπτωσεις αλλα βαριεμαι να καθομαι να γραφω τωρα ;)
Και τοση ωρα που ασχοληθηκα με σενα πολυ ηταν γιατι χαλασα αρκετη φαια ουσια που μου ειναι πολυτιμη καθ'οτι ειμαι και ξανθια