Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Απλα εσυ το γενικευεις πολυ το θεμα...
Δεν μπορεις να ξερεις την καθεμια πουτανα πως σκεφτεται και τι κανει στην προσωπικη της ζωη ;)
δεν γενικευω το θεμα απλως μιλαω παντα απο την προσωπικη μου πλευρα.

τωρα δεν με νοιαζει πως σκεφτεται η τι κανει μια πουτανα στην προσωπικη της ζωη αλλα το μονο που με ενδιαφερει η πουτανα οταν την πληρωνω να γαμιεται καλα.

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειναι η δουλεια που κανετε...Ειναι το σκεπτικο που εχετε...Δεν μπορει μια γυναικα να περνανε αποπανω της 60 αντρες την μερα να βγαζει 5 χιλιαρικα το λιγοτερο τον μηνα και να σου λεει οτι εχει αισ8ηματα και μπορει να αγαπησει...Οσοι προσπαθησαν να αγαπησουν πουτανες το 90% ειχε ασχημη καταληξη.

Και που ξερεις ρε μεγαλε πως σκεφτεται η εκαστοτε πουτανα? :tickedoff:
Ο λογος δλδ που κανει αυτη τη δουλεια την θεωρει και αναξια αγαπης? :helpplea:

Επισκέπτης
εγώ το να έχει κάποιος μια σοβαρή σχέση με μια επαγγελματία δεν το βλέπω κάτι το άσχημο.
από την στιγμή που στην ουσία οι γυναίκες αυτές κάνουν ένα λειτούργημα μέσα στην σχέση από την στιγμή που θα φύγει από τον οίκο ανοχής είναι μια γυναίκα σαν όλες της άλλες και ο άντρας που ζει μαζί της στην ουσία εφ όσον την σχέση αυτή δεν την βλέπει σαν εκμετάλλευση επάνω στο θέμα που λέγεται σχέση και έρωτας προς την σύντροφο του είναι ένα άτομο χωρίς προκαταλήψεις που δημιουργούνται από άτομα κομπλεξικά γιατί απλά δεν είναι ικανή να το κάνουν. 

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
δεν γενικευω το θεμα απλως μιλαω παντα απο την προσωπικη μου πλευρα.

τωρα δεν με νοιαζει πως σκεφτεται η τι κανει μια πουτανα στην προσωπικη της ζωη αλλα το μονο που με ενδιαφερει η πουτανα οταν την πληρωνω να γαμιεται καλα.

Ωραια εφ'οσον σου αρκει εσενα αυτο τοτε δεν μπορεις να κρινεις τπτ και κανεναν ;)
Να φροντιζεις να πηγαινεις σε καλες πουτανες μονο μη πετας και τα λεφτα σου τσαμπα :grin:

Επισκέπτης
Οχι αναξια αγαπης ποτε.
Μονο που στο τελος τις αγαπας και μενεις με τον πουτσο στο χερι και αφραγκος.

Επισκέπτης
Και που ξερεις ρε μεγαλε πως σκεφτεται η εκαστοτε πουτανα? :tickedoff:
Ο λογος δλδ που κανει αυτη τη δουλεια την θεωρει και αναξια αγαπης? :helpplea:

το λεω απο προσωπικη εμπειρια και απο οτι εχω δει και απο αλλους...Τωρα αν εισαι η εξαιρεση του κανονα πραγματικα ζηλευω τον γκομενο σου.Οι περισσοτερες παντως μονο για τα λεφτα ενδιαφερεστε και ισως και για μια μεγαλη τεραστια ψωλη που να σας κανει να νιωθετε το γαμησι.Και μετα την συνταξη ενα καλο κοροιδο να σας παντρευτει να τρωτε και απο εκει.

Επισκέπτης
Λαθος kostis μια αγκαλια θελουν μονο και τιποτα αλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ωραια εφ'οσον σου αρκει εσενα αυτο τοτε δεν μπορεις να κρινεις τπτ και κανεναν ;)

απο πότε βρε νεφελακι, θα μπορεις να πεις σε καποιον οτι δεν μπορει να κρινει τιποτε και κανεναν ????

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
απο πότε βρε νεφελακι, θα μπορεις να πεις σε καποιον οτι δεν μπορει να κρινει τιποτε και κανεναν ????

Απο την στιγμη που κρινει καποιος απο μια και μοναδικη εμπειρια,
δεν το εθεσα σωστα σορυ :)

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Να φροντιζεις να πηγαινεις σε καλες πουτανες μονο μη πετας και τα λεφτα σου τσαμπα :grin:
δεν θα μου πεις εσυ εαν θα κρινω η οχι.τι εισαι εσυ αστυνομια πουτανων? και φυσικα φροντιζω να πηγαινω σε καλες πουτανες και να μην χαλαω τα λεφτα μου τσαμπα.και αν μου τυχει κακη πουτανα θα φαει και το αναλογο θαψιμο ωστε να μην χασει κανενα αλλο παιδι τα λεφτα του τσαμπα!!!

Επισκέπτης
Που ειναι και ο Todok να τα σαρωσει ολα και να ισοπεδωσει τα ατακτα ,αυθαδη και ψευδεστατα πορνιδια!

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
δεν θα μου πεις εσυ εαν θα κρινω η οχι.τι εισαι εσυ αστυνομια πουτανων? και φυσικα φροντιζω να πηγαινω σε καλες πουτανες και να μην χαλαω τα λεφτα μου τσαμπα.και αν μου τυχει κακη πουτανα θα φαει και το αναλογο θαψιμο ωστε να μην χασει κανενα αλλο παιδι τα λεφτα του τσαμπα!!!

Κακες πουτανες τρεμετε...
Ερχεται ο moi... :2funny: :2funny:

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Κακες πουτανες τρεμετε...
Ερχεται ο moi... :2funny: :2funny:
...και να ειστε ετοιμες με τα ποδια ανοιχτα  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

δεν μας ειπες ομως εσυ εισαι εκδιδομενη? αν ναι που? για να σε τιμησουμε  :knockinb: βρε παιδι μου  :)

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
...και να ειστε ετοιμες με τα ποδια ανοιχτα  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

δεν μας ειπες ομως εσυ εισαι εκδιδομενη? αν ναι που? για να σε τιμησουμε βρε παιδι μου  :)

Ναι και εγω πουτανα ειμαι για αυτο και τις υπερασπιζομαι με παθος :2funny:
Αλλα εγω ειμαι κακη πουτανα δεν κανω για σενα γιατι θα πεταξεις τα λεφτα σου τσαμπα και δεν το θελω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom