inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αστο νεφελακι..
αυτη η καραμελα εχει λιωσει και ειναι πολυ μαλακας οποιος την πιπιλαει ακομη..
Πες μου που δν εχω δικιο?
αστο νεφελακι..
αυτη η καραμελα εχει λιωσει και ειναι πολυ μαλακας οποιος την πιπιλαει ακομη..
Πες μου που δν εχω δικιο?
Ασε nefelaki δυσκολα και οποιος αντεξει.
Πολυ αντιξοες συνθηκες.
κοιταξε να δεις ειμαι 38 χρονων.εχω περασει καταστασεις που δεν θελω να αναφερω μεσα σε τοσο χιλιαδες κοσμο γιατι ειναι προσωπικα μου θεματα.και φυσικα δεν προκειται να με πεισει μια σαν εσενα να ξηγουμαστε.η πουτανα ιναι να την πληρωνεις και να την γαμας.τα περισσοτερα κολλητηληκια ειναι τρομερο μπλεξιμο.η πουτανα εχει περισσοτερο ταλεντο και απο εναν ηθοποιο στο ψεμα και στην παραμυθα.Επειδη εχεις καει εσυ απο οποιαδηποτε κοπελα του επαγγελματος δεν παει να πει πως ολες οι ιεροδουλες ειναι το ιδιο...
Ανθρωποι με αισθηματα ειμαστε ;)
Αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε να μη βγαινουμε παρα εξω και να ειμαστε συνεχεια σπιτι-δουλεια-δουλεια-σπιτι....
ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ υποκριτικο !!!!!!!!!!!!!!!
ειναι σαν να λεμε οτι ειμαι ο εσκομπαρ, ο βασιλιας της κοκας, και παραλληλα, να δινω τα μισα μου κερδη στον αγωνα κατα των ναρκωτικων με ανταλλαγμα το να μην με βαλουν στη φυλακη..
Δεν καταλαβαινω που ειναι το υποκριτικο
Δεν καταλαβαινω που ειναι το υποκριτικο
κοιταξε να δεις ειμαι 38 χρονων.εχω περασει καταστασεις που δεν θελω να αναφερω μεσα σε τοσο χιλιαδες κοσμο γιατι ειναι προσωπικα μου θεματα.και φυσικα δεν προκειται να με πεισει μια σαν εσενα να ξηγουμαστε.η πουτανα ιναι να την πληρωνεις και να την γαμας.τα περισσοτερα κολλητηληκια ειναι τρομερο μπλεξιμο.η πουτανα εχει περισσοτερο ταλεντο και απο εναν ηθοποιο στο ψεμα και στην παραμυθα.
Ο κολλητός μου πριν από χρόνια είχε σχέση με ιερόδουλη, την οποία γνώρισε μέσα στο `σπίτι' ήταν πελάτης δηλ. Ηταν μάλιστα Ελληνίδα από Θεσ/νικη και είχαν κανονική σχέση.
Μου έλεγε ο δικός μου ότι έξω από την δουλεία της δεν είχε ίχνος πουτανιάς, ούτε στον τρόπο που μιλούσε, ούτε στο ντύσιμο ή στο βάψιμο.
Τα χαλάσαν για λόγους άσχετους και το ότι αυτός ήταν ναυτικός και θα έφευγε μεγάλο ταξίδι.
Μου είχε δείξει και φωτο.
Παπούλη, μήπως πήρατε χαμπάρι οτι αυτή είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα?ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ υποκριτικο !!!!!!!!!!!!!!!
ειναι σαν να λεμε οτι ειμαι ο εσκομπαρ, ο βασιλιας της κοκας, και παραλληλα, να δινω τα μισα μου κερδη στον αγωνα κατα των ναρκωτικων με ανταλλαγμα το να μην με βαλουν στη φυλακη..
γνωστο απο καιρο..Παπούλη, μήπως πήρατε χαμπάρι οτι αυτή είναι μια εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα?
Απλα εσυ το γενικευεις πολυ το θεμα...
Δεν μπορεις να ξερεις την καθεμια πουτανα πως σκεφτεται και τι κανει στην προσωπικη της ζωη ;)
Η αληθεια ειναι οτι δεν ντυνοταν προκλητικα στον δρομο..Ισα ισα απλο ντυσιμο αρκετα..Αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι στην ψυχη τους εχουν την πουτανια και ενα μεγαλο κενο που μονο τα λεφτα ταιριαζουν.
Εισαι παντελως ακυρος
Τ'οτι κανουμε αυτο που κανουμε δεν σου δινει το δικαιωμα να μας θεωρεις και στη ψυχη
πουτανες
Εισαι παντελως ακυρος
Τ'οτι κανουμε αυτο που κανουμε δεν σου δινει το δικαιωμα να μας θεωρεις και στη ψυχη
πουτανες