lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα χτες τις το εφαγε το κουλουρι
ναι αλλα χτες τις το εφαγε το κουλουρι
ξεκουραζεται γιατι εχει και την μεση τουπου ειναι ο συντροφος τωρα;πρεπει να μπει εκτος αν τις τρωει
βαλτην να σου κανει και κανενα μασσαζ...Πρεπει να παει να δουλεψει η ζωη ειναι ακριβη και εχω αναγκες και με ποναει και η μεση μου.
βαζι και στην κωλοτρυπιδα της?να γλυστραει οταν την γαμας?μασαζ δεν μου κανει ....της κανω εγω μονον. Ειναι κουρασμενη. με λαδακι και το πρωτο. δεν ξερω αν την ειδατε που αλοιφεται με το λαδι ...
στειλε λινκ ρε τυπε μου να δουμε!!!!μασαζ δεν μου κανει ....της κανω εγω μονον. Ειναι κουρασμενη. με λαδακι και το πρωτο. δεν ξερω αν την ειδατε που αλοιφεται με το λαδι ...
στειλε λινκ ρε τυπε μου να δουμε!!!!
Είσαι Θεός!!!!!!!!! Η περίληψή σου αξίζει τις λέξεις της σε ράβδους χρυσού!!!ηταν πουτανα και την παντρευτηκε ο συναγωνιστης bbwlover και μετα αρχισε να του τα γυρναει επειδη ο συναγωνιστης εχει καποιο θεμα με την δουλεια(δεν γουσταρει να δουλευει)και το χειροτερο τον πλακωσε και στις φαπες 2 φορες τον ανθρωπο επειδη ειναι πιο ευσωμη,αλλα τα βρηκανε τελικα αφου εκανε αντεπιθεση ο φιλος μας και την πλακωσε στις βουρδουλιες με το ζωναρι και μετα τις εκανε και ενα σπεσιαλ γαμησι για να βαλει μυαλο και να μην τον ζοριζει,βεβαια καποια στιγμη την παρτουζωσανε και κατι αλβανοι,αλλα ολα οκ τωρα,παντως διαβασε τις τελευταιες 20 σελιδες για να μπεις στο κλιμα,τιμη και δοξα στον συντροφο bbwlover ειμαστε ολοι μαζι του
ανωμαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηστειλε λινκ ρε τυπε μου να δουμε!!!!
ανωμαληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
κανω απλα ενημερωση για να ξερουν οι συναγωνιστες τι εχει γινειΕίσαι Θεός!!!!!!!!! Η περίληψή σου αξίζει τις λέξεις της σε ράβδους χρυσού!!!
στην κωλοτρυπιδα της χοντρης βαζω λαδακι...για να γλυστραει αν και ειναι αρκετα ξεχυλωμενη
[glow=red,2,300]Οταν τελιωσω βγαζει λαδια και χυσια οταν κλανει[/glow]. μας ακουνε οι γειτονες τωρα με τα παραθυρα ανοικτα. η κοιλια της οπως εχετε δει καλυπτει το μουνι της ...γιαυτο και αποφευγω το μουνι γιατι βαριεμαι να σηκωνω την κοιλια της χα χα χα. πλακα κανω δεν ειμαι και τοσο τεμπελης
στειλε λινκ ρε τυπε μου να δουμε!!!!