ετσι ελεγε και η σιλβα
ειδε και πιστεψε ομως ;)
:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
ετσι ελεγε και η σιλβα
ειδε και πιστεψε ομως ;)
ετσι ελεγε και η σιλβα
ειδε και πιστεψε ομως ;)
και σωπασε ;):-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
κοιτα να δεις τι ειχε γινει. ηρθαν να μας βαψουν το σπιτι κατι Αλβανοι που γνωριζαμε. Εβαψαν το σπιτι . Δεν ειναι και κανενα μεγαλο , ενα υπογειο στο Μεταξουργειο. Μετα θελανε και λεφτα. Τους λεω ρε παιδια δεν εχω τωρα ολα να τα δωσω. Αμα θελετε ριξετε τα λιγο στην γυναικα μου δεν εχει και προβλημα επαγγελματιας ηταν. Ενας απο αυτους την ερωτευτικε ετσι τουλαχιστον της ελεγε και αρχισε να βγαινει μαζι του χωρις να το ξερω εγω. Δηλαδη με ΑΠΑΤΟΥΣΕ. εφυγε απο το σπιτι και κοιμοταν μαζι του. Ερχονταν και σε μενα βεβαια. Μια μερα σε αυτο μια σε μενα. Τελικα αρχισε να τον θελει πιο πολυ οταν 2 φορες δεν μπορεσα να την γαμισω λογω της μεσης μου. Τοτε εφαγα και ξυλο απο την χοντρη. Εφυγε και πηγε μαζι του αλλα το μετανιωσε γιατι την εδερνε και ηθελε να την βγαλει απο οτι φενεται παλυ στο κλαρι. Ασε που πρεπει να τη πηδηξαν ολοι οι φιλοι του
1. Μπορείς να στείλεις αυτούς τους Αλβανούς να ρίξουν και κανα πούτσο σε μια σαβούρα που με σπάει τα @@ια;
2. Οταν έτρωγες σφαλιάρες απο την χοντρή ερεθίστηκες; (ρωτάω γιατι εγώ ψιλογουστάρω καμιά φορά... )
3. Τελικά πόσο χοντρή είναι;
υπαρχουν και αλλα εκτος απτο κλασσικο βιντεο??Φιλε μου ειναι παρα πολυ χοντρη και Ελληνιδα.Δεν με εχει παρατησει γυρισε αποκλιστικα σε μενα.
Αμα θες να σου δειξω πολλα βιντεο. Εχω και cam . οποτε θελεται να την βαλω αλλα δεν γουσταρουμε να δειξουμε τα προσωπα μας
για βάλε, και φυσικά μην δείξεις πρόσωπο. Φόρα μάσκα σαν τους κουκουλοφόρους. Εγώ είμαι περίεργος να δώ.
γιατι;;;;κ εγω θελω να παρω ματι
ατους τυπε μουειπαμε μυνημα. Τι το παραξενο βλεπετε σε καποιον που παντρευτικε μια επαγγελματια. δεν το καταλαβαινω αυτο
στειλε καμια φωτο
και κανα λινκ