redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειπε κατι παραξενο ο τυπος;Ο τζισους...
ειπε κατι παραξενο ο τυπος;Ο τζισους...
Εχει κανείς κάποιος άλλος σχέση με κοπέλα απο οίκο ανοχής? θέλω φως
Πέγκυ μοναδική μου αγάπη.σήμερα είδα την φυλής , ένα ερωτευμένο ζευγαράκι χεράκι-χεράκι , και κατα πάσα πιθανότητα την κοπέλα την έχω δεί να δουλεύει σε κάποιο μπουρδέλο !
μιλάμε για τη μόνη πιρφορική σχέση που παραδέχομαι , γιατί είναι επαναστατική και αντισυμβατική
η γυναίκα λέει στον άντρα : "σ'αγαπώ μωρό μου" ενώ πρίν έχουν κανιβαλίσει πάνω της 150 σάτυροι απ'τους οποίους πήρε ένα σκασμό λεφτά
και απο την άλλη και ο άντρας λέει στην γυναίκα "και γώ σ'αγαπώ μωρό μου" , όχι μόνο παραβλέποντας το γεγονός του κανιβαλισμού της "αγάπης του" απ'τους σάτυρους , αλλά και παροτρύνοντάς της να αυξήσει τους κανιβαλιστές της , για να μπορεί να της καταχράζεται περισσότερο χρήμα !
στιγμές επαγγελματικής πορνικής πιρφορίας
Αλβανια θα πατε τυπε, οχι Τσεχια...Αφού την γουστάρω.θα πάμε Τσεχία
Σωστοτατος...Αν εισαι μαγκας και γυμνασμενος και γαμας καλα και την ικανοποιεις την πουτανα + οτι θα γινεις τακτικος της πελατης ισως ισως ισως να γαμησεις τσαμπα?????
???????
Σαν δωρακι!
Bonus!
Τσεχία ειναι.εχω δει διαβατηριοΑλβανια θα πατε τυπε, οχι Τσεχια...
Ειναι μακρια, που θα τρεχεις εκει πανω μωρε?Τσεχία ειναι.εχω δει διαβατηριο
Σωστοτατος...
Ονειροπόλος αγαπούλης ;Φιλε υπαρχουν ορισμενα πολυ γλυκα πλασματακια στα μπουρδελα του.......10ευρου!
Ναι του 10ευρου!
Κατι αγγελακια που τα ερωτευεσαι στιγμιαια!
Κυριως ειναι θεμα χημειας!
Παραδειγμα δεν ξερω αν κανεις απο εσας εχει πετυχει ενα ξανθο ντροπαλο αγγελακι απο Λεωνίδου 28 εκ βουλγαριας ονομα δεν θυμαμαι.......
Αν παιξεις μπαλιτσα δε θα ελεγα οτι ειναι και αδυνατον.......
Σε αυτα τα σπϊτακια που λες, δεν εχω παει ποτε, χημεια εχω κατα καιρους με καμποσες, ποτε ομως δεν εχει προχωρησει παραπανω, δεν το εχω επιδιωξει, δεν το εχουν επιδιωξει, εκτος ισως μιας περιπτωσης που προσωπικα δεν το αφησα να εξελιχθει και "εκοψα δρομο" ...Φιλε υπαρχουν ορισμενα πολυ γλυκα πλασματακια στα μπουρδελα του.......10ευρου!
Ναι του 10ευρου!
Κατι αγγελακια που τα ερωτευεσαι στιγμιαια!
Κυριως ειναι θεμα χημειας!
Παραδειγμα δεν ξερω αν κανεις απο εσας εχει πετυχει ενα ξανθο ντροπαλο αγγελακι απο Λεωνίδου 28.......
Αν παιξεις μπαλιτσα δε θα ελεγα οτι ειναι και αδυνατον.......