Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το να γίνει κάποια πουτάνα, είνα εύκολο: 1) Να αντέχει την πούτσα, 2)Να ζεί και να εργάζεται σε ένα περιβάλον που είναι άγνωστη. Βουλγάρα βιζιτού μου είχε πεί οτι αν οι δικοί της μάθουν τη δουλειά που κάνει στην Ελλάδα θα την σκοτώσουν. Ρωσίδα μου είπε πρόσφατα ότι οι τιμές στις πουτάνες στη Ρωσία είναι ακριβότερες από Ελλάδα, αλλά εκεί θα είναι κοντά στη μαμα, και δε μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά
Ετσι ειναι, οι περισσοτερες αν τις ρωτησεις, σου λενε οτι οι δικοι τους ποτε δε θα πιστευαν γι αυτες οτι θα μορουσαν να κανουν αυτη τη δουλεια...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το να γίνει κάποια πουτάνα, είνα εύκολο: 1) Να αντέχει την πούτσα, 2)Να ζεί και να εργάζεται σε ένα περιβάλον που είναι άγνωστη. Βουλγάρα βιζιτού μου είχε πεί οτι αν οι δικοί της μάθουν τη δουλειά που κάνει στην Ελλάδα θα την σκοτώσουν. Ρωσίδα μου είπε πρόσφατα ότι οι τιμές στις πουτάνες στη Ρωσία είναι ακριβότερες από Ελλάδα, αλλά εκεί θα είναι κοντά στη μαμα, και δε μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά
Και ομως τυπε, ξερω και την αντιθετη περιπτωση, που εχει φερει δηλαδη η κοπελα τη μαμα στην Ελλαδα, χωρις φυσικα να ξερει η μαμα για τη δουλεια της κορης της... :grin:

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Πάντως η ελληνοπούλα της διπλανής πόρτας, απόγονος του Περικλή, του Όμηρου, και του Μ. Αλεξάνδρου, βρισκόνενη στην Ευρώπη ή την Αμερική , άγνωστη μεταξύ αγνώστων δεν είχε πρόβλημα να γίνει πουτάνα για το χρήμα,

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Ένα άλλο που έχω παρατηρήσει. Στην παραλία για μπάνιο, βλέπεις γκόμενες, με μαγιό κοδόνι στον κόλο, που εγώ προσωπικά δε θα της έπαιρνα σοβαρά. Όσες πουτάνες (παγγελματίες) έχω δεί φυλής μεταξι, στούντιο, όλες φορούν στη θάλασσα τέτοιο μαγιώ.(φαίνεται από το μαύρισμα)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
 Πάντως η ελληνοπούλα της διπλανής πόρτας, απόγονος του Περικλή, του Όμηρου, και του Μ. Αλεξάνδρου, βρισκόνενη στην Ευρώπη ή την Αμερική , άγνωστη μεταξύ αγνώστων δεν είχε πρόβλημα να γίνει πουτάνα για το χρήμα,
Τυπε, δεν ιεναι το θεμα μονο το χρημα, γιατι η γνησια Ελλεινιδια θελει εκτος απο τα χρηματα σου, να σου παρει την ιδια σου την ταυτοτητα , αλλα και την ιδια σου την ψυχη..
Ας μηντο προχωρησουμε ομως, γιατι πρεπει να μεταπηδησουμε στο αναλογο θρεντ...

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
To λέω αυτό γιατι τα αλοδαπά κοριτσάκια που βλέπουμε στα μπουρδέλα, μπορούν άνετα να ήταν οι κορες μας ανηψιές μας σε άλλη χώρα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
To λέω αυτό γιατι τα αλοδαπά κοριτσάκια που βλέπουμε στα μπουρδέλα, μπορούν άνετα να ήταν οι κορες μας ανηψιές μας σε άλλη χώρα.
Ναι, αν εισαι 40 και πανω, βεβαιως-βεβαιως..,

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
Σχήμα λόγου έκανα. Το ίδιο ισχύει για όλους.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
δεν ιμαι ερωτίλος, σχήμα λόγου έκανα

Επισκέπτης
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι σε αυτή τη σχέση... μόνο για το σεξ;

Bασικα οτι εγραψα το εγραψα για να καταλαβουν καποιοι που νομιζουν οτι μπορει να κανουν σχεση μ΄επαγγελματια, πως αν μια σχεση με μια απλη barwoman ειναι καπως προβληματικη, ας φανταστουν πως θα ειναι με πουτανα. Φαντασου σκηνικο, να πινεις καφε με το "μωρο" και να σκαει γνωστος της, πελατης και να τη ρωταει τι βαρδια δουλευει αυριο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

3 ειναι οι λογοι που ειμαι μαζι της. 1) Δεν υπηρχε κατι στη ζωη μου οταν τη γνωρισα. 2) Ειναι μουναρα. Ψηλη μελαχρινη και κορμαρα. 3) Γιατι νιωθω καπως που κυκλοφορω αυτη τη γκομενα την οποια λιγουρευνται πολλοι και αρκετοι σκανε φραγκα σε ποτα μπομπες καθε βραδι για παρτη της.

agoraios2013

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
  Δεν αποκλείω σχέση με επαγγελματία να περπατήσει καλά και να χαρακτηριστεί βιώσιμη. Δεν πρέπει να είναι απο τα κορίτσια που δημοσιεύουν φωτογραφίες, και φαίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Αυτές μάλον δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν επάγγελμα.

Είναι κάποιες που έρχονται γιά λίγο σαν κομμήτες, δουλευόυν αρπάζουν 5 φράγκα και αξαφανίζονται. Με τέτοιες έχω κάνει τα καλύτερα γαμίσια.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μια κοπέλα απο οίκο ανοχής που θέλει να κάνουμε σχέση!θελω να με συμβουλεύσει κάποιος συνάδελφος ειδικά,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Αβραμης πλεον χτυπαει και Παρασκευες.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
Η γκομενα με έχει ζαλίσει. Εγώ φοβάμαι. Εχει κάποιος σχετική εμπειρία?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο τζισους...

Stories