δυστυχως περασα και εγω απο αυτο το γαμημενο λουκι της πουτανοκαψουρας 7 χρονια πριν.ειλικρινα αν ειχα την δυναμη να γυρναγα τον χρονο πισω δεν θα το εκανα ποτε αυτο το πραγμα στο εαυτο μου.περα απο την μεγαλη ξεφτιλα και κινδυνο της ιδιας μου της ζωης ειδα και εζησα το ψεμα και την υποκρισια σε ολο του το μεγαλειο.οι πουτανες ειναι να τις πληρωνουμε και να τις γαμαμε.ολα τα αλλα ειναι λογια του κωλου απο συναισθηματικα κενους τυπους που εχουν μπερδεψει της νορμαλ γυναικες με τις εκδιδομενες.
αν δεν διαβαζα τα παραπανω γραφομενα απο τον συναδελφο και επρεπε να γραψω κατι στο εν λογο θεμα τοτε θα εγραφα ακριβως τα ιδια λογια...
κινδυνεψα απο τον νταβατζη της και καμια 50αρια αλβανους κολλητους του..ξεφτιλιστικα προσωπικα (ευτηχως προσωπικα γιατι κανενας φιλος μου δεν εμαθε ποτε οτι η κοπελα που εβγαινα μαζι της εκδιδοταν)εζησα τα αμετρητα ψεματα της οτι μια μερα θα σταματησει αυτη τη δουλεια...
αυτη ειναι και η διαφορα μιας νορμαλ κοπελας απο την πουτανα.η πρωτη εχει ενα οριο (οσο μεγαλο και να ειναι αυτο,αλλα υπαρχει)η δευτερη δεν θετει ορια σε τιποτα...