Νέα

Σχέση με «επαγγελματία»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
αυτη ειναι η δουλεια τους να βγαλουν λεφτα απο το γαμησι,δεν κρυβονται,αλλες κρυβοντε........... και εχουν την ιδια συμπεριφορα( περι αρμεγματος)  ;)
Η γυναίκα θα είναι πάντα ο κίνδυνος κάθε παράδεισου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πρεπει να εχεις καποιο ψιλοπροβλημα για να ονειρευεσαι σχεση με επαγγελματια. Αυτες οι κοπελες μας δινουν το υποκαταστατο της μαλακιας. Ποιος ο λογος να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα με μια γυναικα που τον τρωει επαγγελματικα οταν υπαρχουν τοσες αλλες εξω; Δεν εννοω σε καμια περιπτωση οτι δεν πρεπει να τις σεβομαστε. Αλλα καλο ειναι να μην μπλεκουμε τα μπουτια μας. Εκτος αν τυχει. Μπορει να συμβει και αυτο. Αλλα να το κυνηγας και να το επιδιωκεις μου φαινεται χαμενος χρονος και υψιστη μαλακια.
ειτε εξω ειτε μεσα σε μπουρδελο τα ιδια ειναι περιπου .οποτε οτι σου κατσει που λεμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε υπαρχουν ορισμενα πολυ γλυκα πλασματακια στα μπουρδελα του.......10ευρου!
Ναι του 10ευρου!
Κατι αγγελακια που τα ερωτευεσαι στιγμιαια!

Κυριως ειναι θεμα χημειας!

Παραδειγμα δεν ξερω αν κανεις απο εσας εχει πετυχει ενα ξανθο ντροπαλο αγγελακι απο Λεωνίδου 28 εκ βουλγαριας ονομα δεν θυμαμαι.......

Αν παιξεις μπαλιτσα δε θα ελεγα οτι ειναι και αδυνατον.......

Παλια δεν μας έπρηζες οτι μονο με λεφτά γμας γυναικες? τωρα τι έγινε? έσπασες και εσυ? ενας ενας σπάτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παλια δεν μας έπρηζες οτι μονο με λεφτά γμας γυναικες? τωρα τι έγινε? έσπασες και εσυ? ενας ενας σπάτε.
Tου απαντας μετα από 14 μηνες βεβαια, καλλιο αργα παρα ποτέ... :2funny:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.745
Πόντοι
216
Ρε παιδια, αν το σκεφτει κανεις λιγο αντιστροφα το πραμα (reverse engineering φαση), ειναι καπως οξυμωρο...να σχετιστεις με επαγγελματια, για να κανεις μαζι της σεξ...ερασιτεχνικα....
που σεξουαλικα παιζει να διαφερουν ΤΡΟΜΕΡΑ οι γυναικες που κανουν αυτη την δουλεια!

Επισης, μου χε τυχει στο παρελθον 3 φορες κιολας παρακαλω (σε διαστημα 11 ετων βεβαια), απο μπουρδελο να μου χουν δωσει τηλεφωνα πουτανες, να τα πουμε κι εκτος 'για κανα ποτο/καφε' κτλπ.
Οσο κι αν με διεγειρε η ιδεα (με γουσταρει η πουτανα ουαου) ποτε δεν τολμησα να παρω καμμια..δεν ξερω γιατι, ρε γαμωτο, φοβομουν πολυ μην εχω τπτ ντραβαλα. Κι απτην αλλη, σκεφτομουν οτι αφου μ ενα 20αρικο την εχω μ ανοιχτα ποδια και την γαμαω...αμα βγουμε για ποτα, για να την γαμησω θα θελει περισσοτερα (ποτα, ξενοδοχεια, μεγαλεια, μλκς)...κακο vfm δλδ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε παιδια, αν το σκεφτει κανεις λιγο αντιστροφα το πραμα (reverse engineering φαση), ειναι καπως οξυμωρο...να σχετιστεις με επαγγελματια, για να κανεις μαζι της σεξ...ερασιτεχνικα....
που σεξουαλικα παιζει να διαφερουν ΤΡΟΜΕΡΑ οι γυναικες που κανουν αυτη την δουλεια!

Επισης, μου χε τυχει στο παρελθον 3 φορες κιολας παρακαλω (σε διαστημα 11 ετων βεβαια), απο μπουρδελο να μου χουν δωσει τηλεφωνα πουτανες, να τα πουμε κι εκτος 'για κανα ποτο/καφε' κτλπ.
Οσο κι αν με διεγειρε η ιδεα (με γουσταρει η πουτανα ουαου) ποτε δεν τολμησα να παρω καμμια..δεν ξερω γιατι, ρε γαμωτο, φοβομουν πολυ μην εχω τπτ ντραβαλα. Κι απτην αλλη, σκεφτομουν οτι αφου μ ενα 20αρικο την εχω μ ανοιχτα ποδια και την γαμαω...αμα βγουμε για ποτα, για να την γαμησω θα θελει περισσοτερα (ποτα, ξενοδοχεια, μεγαλεια, μλκς)...κακο vfm δλδ
καλα τα σκεπτεσαι.αλλα υπαρχουν καποιοι που τις γαμανε και εντελως τσαμπα ;)

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1

Σωστός... Τόσα Free όμορφα γκομενάκια κυκλοφορούν... πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ να θες να μπλέξεις με πουτάνα, δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις??  Αν τη γουστάρεις τόσο πολύ δώσε το 20euro και την έχεις όποια  μέρα και ώρα γουστάρεις!!!

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
το θεμα ειναι να παιρνεις τα 20αευρα κ οχι να τα δινεις...καλημερα σας!!!!

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

Αν τύχεις σε στραβή περίπτωση, είναι πολυέξοδο σπορ!  :grin: :grin:

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ξεθάβω λίγο το θεματάκι. Η ιστορία έχει συμβει καμια 20αρια χρόνια.

Είχαμε γνωστό οικογενειακό φίλο. Βασικα αδερφός του κολλητού του πατέρα μου. Κάναμε πολυ παρέα παλιά με το φιλο του πατέρα μου. Με τον αδερφό του λιγότερο.

Κάποτε λοιπον όταν είχε προβλήματα αυτός ο φίλος του πατέρα μου, έβγαιναν και τα λέγανε οι δυο τους σα φίλοι.

Ετσι λοιπόν ένα βράδυ πήρε τηλ. τον πατερα μου και του είπε πως ήθελαν να μιλήσουν. Να τονισω και ο πατέρας μου και εκείνος με παιδια.

Τον παίρνει και τον πάει σε ένα κωλόμπαρο. Κονσομασιον βασικά ήταν απ'οτι μου είπε. Ο πατέρας μου παραξενευτηκε. Δεν πήγαινε σε τέτοια μέρη. Αλλα ούτε και ο φίλος του.

Τον ρωτάει ο πατέρας μου, καλα ρε τι με εφερες εδώ?????
-Κάτσε και θα δεις.

Κάποια στιγμή του δείχνει μια ρωσσιδα μουνάρα. Την βλέπεις αυτη εκει του λέει??? Είναι η κούνιαδα μου.

Την είχε πάρει ο αδερφός του και πήγαν σε ένα εκκλησακι και παντρευτηκαν. Αυτή προφανώς θα του έκανε διαφορα κόλπα στο κρεββάτι που αυτος ούτε καν θα τα είχε φανταστει ποτέ στη ζωή του. Αυτη είχε ήδη δυο ρωσσάκια. Ενα αγόρι και ένα κοριτσι. Το κορίτσι έμαθα ότι έγινε μουναρος όταν μεγάλωσε.

Αυτος ήταν ΓΟΜΑΡΙ. Σηκωνε μηχανακι για πλάκα στους ώμους του. Αυτη σε διάφορα τραπέζια που παρευρισκόμασταν θυμάμαι φορούσε τόσο κοντα φορέματα και απο μεσα δαντέλα που έλεγαν οι δικοί μου ότι μεχρι και οι τρίχες φαινόντουσαν απο το μουνί της.

Πριν κανα δυο χρόνια έμαθα ότι είναι χωρισμένοι πια και αυτή ειχε φυγει Ρωσία. Δεν ξέρω αν αυτός επιθυμούσε παιδάκι. Αλλα δεν κάνανε. Και ίσως και καλυτερα.

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
το θεμα ειναι πολυπλοκο.
αν φας κατραπακια με επαγγελματια μαλλον κλεινεις σπιτι. απο τη στιγμη που μπορει μια γυναικα να κανει εναν μεγαλο αριθμο αντρων να αισθανονται γαμιαδες για 20 ή 50 ή 100 ευρω φαντασου πως μπορει να κανει εναν αντρα να αισθανεται αν καταλαβει οτι μπορει να εχει μια ανετη ζωη. παντα λενε την κλασσικη ιστορια για το οτι τις εμπλεξε καποιος γκομενος που ειχαν τυφλωθει απο ερωτα και εκαναν τα παντα για αυτον κλπ κλπ κλπ και οτι ονειρευονται οικογενεια, σπιτι στο λιβαδι κλπ κλπ κλπ. αν ο αντρας ειναι λιγο , οχι πολυ, εστω λιγο ευαισθητομαλακας εχει φαει το ποιημα και τρεχει.
αυτο ειναι το συνηθες σεναριο.
υπαρχει και το αλλο
αυτα που λεει η τυπισσα να ειναι αληθεια να θελει να αλλξει ζωη και στο προσωπο καποιου να εχει βρει αυτο που θελει.
βασικα για να επιβιωσει μια τετοια σχεση πρεπει το ζευγος να αλλξει κατ ελαχιστον πολη για να μην πω περιφερεια ή χωρα για να μην εχει τα σχολια του περιγυρου.
παντως ειναι δυσκολη φαση.
οσο και να θες να μην δεις το παρελθον παντα θα ειναι στο πισω μερος του μυαλου και καποια στιγμη ειαι η αφορμη για χοντραδες.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ξεθάβω λίγο το θεματάκι. Η ιστορία έχει συμβει καμια 20αρια χρόνια.

Είχαμε γνωστό οικογενειακό φίλο. Βασικα αδερφός του κολλητού του πατέρα μου. Κάναμε πολυ παρέα παλιά με το φιλο του πατέρα μου. Με τον αδερφό του λιγότερο.

Κάποτε λοιπον όταν είχε προβλήματα αυτός ο φίλος του πατέρα μου, έβγαιναν και τα λέγανε οι δυο τους σα φίλοι.

Ετσι λοιπόν ένα βράδυ πήρε τηλ. τον πατερα μου και του είπε πως ήθελαν να μιλήσουν. Να τονισω και ο πατέρας μου και εκείνος με παιδια.

Τον παίρνει και τον πάει σε ένα κωλόμπαρο. Κονσομασιον βασικά ήταν απ'οτι μου είπε. Ο πατέρας μου παραξενευτηκε. Δεν πήγαινε σε τέτοια μέρη. Αλλα ούτε και ο φίλος του.

Τον ρωτάει ο πατέρας μου, καλα ρε τι με εφερες εδώ?????
-Κάτσε και θα δεις.

Κάποια στιγμή του δείχνει μια ρωσσιδα μουνάρα. Την βλέπεις αυτη εκει του λέει??? Είναι η κούνιαδα μου.

Την είχε πάρει ο αδερφός του και πήγαν σε ένα εκκλησακι και παντρευτηκαν. Αυτή προφανώς θα του έκανε διαφορα κόλπα στο κρεββάτι που αυτος ούτε καν θα τα είχε φανταστει ποτέ στη ζωή του. Αυτη είχε ήδη δυο ρωσσάκια. Ενα αγόρι και ένα κοριτσι. Το κορίτσι έμαθα ότι έγινε μουναρος όταν μεγάλωσε.

Αυτος ήταν ΓΟΜΑΡΙ. Σηκωνε μηχανακι για πλάκα στους ώμους του. Αυτη σε διάφορα τραπέζια που παρευρισκόμασταν θυμάμαι φορούσε τόσο κοντα φορέματα και απο μεσα δαντέλα που έλεγαν οι δικοί μου ότι μεχρι και οι τρίχες φαινόντουσαν απο το μουνί της.

Πριν κανα δυο χρόνια έμαθα ότι είναι χωρισμένοι πια και αυτή ειχε φυγει Ρωσία. Δεν ξέρω αν αυτός επιθυμούσε παιδάκι. Αλλα δεν κάνανε. Και ίσως και καλυτερα.

1+-+King+Cobra.jpeg

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1

Ρε παιδιά ηρεμηστε. Αμέσως φιδι. Μια απλή φυσιολογικη ιστορία είναι σα χιλιάδες άλλες. Όταν βάζετε το φιδι για ψύλλου πήδημα, χάνει και το νόημα του.

Οσο για τον zoolander, να πω πως αυτός δεν είχε λεφτα. Ενας μηχανικός αυτοκινήτων ήταν. Τότε παντρευοντουσαν για να μην έχουν προβλήματα με βίζες και για να εξασφαλίσουν κάπως τη θέση τους στη χώρα.

Όσο για την επιβιωση μιας τέτοιας σχέσης και για να είναι υγιης, σε όποιο τόπο και να πάει δε θα αλλάξει και πολλά.

Αν η γυναίκα δε μαζέψει το μουνι της.....

Πράγματα χιλιοϋπομένα.

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Ρε παιδιά ηρεμηστε. Αμέσως φιδι. Μια απλή φυσιολογικη ιστορία είναι σα χιλιάδες άλλες. Όταν βάζετε το φιδι για ψύλλου πήδημα, χάνει και το νόημα του.

Οσο για τον zoolander, να πω πως αυτός δεν είχε λεφτα. Ενας μηχανικός αυτοκινήτων ήταν. Τότε παντρευοντουσαν για να μην έχουν προβλήματα με βίζες και για να εξασφαλίσουν κάπως τη θέση τους στη χώρα.

Όσο για την επιβιωση μιας τέτοιας σχέσης και για να είναι υγιης, σε όποιο τόπο και να πάει δε θα αλλάξει και πολλά.

Αν η γυναίκα δε μαζέψει το μουνι της.....

Πράγματα χιλιοϋπομένα.
σωστο και αυτο που λες. για τα αναγραφομενα μου η αποψη σου ειναι βασικη προυποθεση

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εχω μπλεξει και γω με κοπελα του χωρου και μαλιστα αρκετα γνωστη στους κυκλους των μπουρδελιαρηδων..
Μια χαρα περασα, με ταιζε με ποτηζε, εμενα σπιτι της, τη γαμαγα μου πληρωνε φαγητα βενζινες της τραμπουκηζα λεφτα και πηγαινα στα μπουρδελα  :2funny: :2funny:
Βεβαια την ειχα καθαρα για χαβαλε δεν ειχα αισθηματα για εκεινη.

Το τηλεφωνο της δε σταματαγε να χτυπα και πιστευω οτι παραλληλα ειχε και αλλους αλλα δεν με πειραζε καθολου.

Αντιθετως εκεινη ηταν πολυ ζηλιαρα

έτσι ρε παιχτάρα :rockon:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
εγω ειχα μακροχονια σχεση με τον βαγγελη :fuck2: :pipa1: :s&m_1: :erection:

είναι επαγγελματιας νταλικιερης :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: πιανεται? :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

μου χε κανει τον κωλο σουρωτηρι πισω στην καροτσα :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Από εκείνη την ιστορία, παιχταρά μου, σου έμεινε το απωθημένο με τα βανάκια;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom