ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
OK, εισαι απο "κατω" δηλαδη...λιγο πιο παχυς μαν. 135 κιλα και 1,83. μαλλι σα του συμπατριωτη, μιχαλοπουλου και αναλογο ντυσιμο εχω.
OK, εισαι απο "κατω" δηλαδη...λιγο πιο παχυς μαν. 135 κιλα και 1,83. μαλλι σα του συμπατριωτη, μιχαλοπουλου και αναλογο ντυσιμο εχω.
αλητοφατσα δηλαδη τυπε?λιγο πιο παχυς μαν. 135 κιλα και 1,83. μαλλι σα του συμπατριωτη, μιχαλοπουλου και αναλογο ντυσιμο εχω.
λιγο πιο παχυς μαν. 135 κιλα και 1,83. μαλλι σα του συμπατριωτη, μιχαλοπουλου και αναλογο ντυσιμο εχω.
OK, εισαι απο "κατω" δηλαδη...
θα εισαι old school που λενε...ναι οι φιλοι με παρομοιαζουν με τους πρωταγωενιστες των ταινιων αυτων και δε ξερω το λογο
Τυπε ντυσου ετσι δεν θα σου αντιστεκεται καμια.
τυπε πολιτικα που κινεισαι?ναι καλαματιανος.
ενω εσυ απολυτε, σαν αυτη στο αβαταρ?αν ειναι ετσι, σε "εχει" ο τυπος...αλητοφατσα δηλαδη τυπε?
τυπε πολιτικα που κινεισαι?
δεν πιστευω να εισαι τιποτα συριζα ανταρσυα και τετοια? :S
Απολυτε ασε, πολυ "μαυριλα" παιζει κατω...τυπε πολιτικα που κινεισαι?
δεν πιστευω να εισαι τιποτα συριζα ανταρσυα και τετοια? :S
Απολυτε ασε, πολυ "μαυριλα" παιζει κατω...
εχω καποια σχεση και ξερω...και οχι μονο. και εσυ απο καλαματα???
Με την περιοχη εννοειται, γιατι αν ειχα με γκομενα, θα ειχα κανει την τυχη μου, εννοειται...εχω καποια σχεση και ξερω...
γιαυτο ολες οι μαυρες στις πιατσες λενε οτι ειναι απο καλαματα τυπε?Απολυτε ασε, πολυ "μαυριλα" παιζει κατω...
Οντως!!!Σε στριπτιζαδικα που πηγαινα παλια αυτο ελεγαν, για αυτες του δρομου δεν ξερω, αλλα και οι μαυροι με τα CD ρε Απολυτε, το ιδιο λενε!!!γιαυτο ολες οι μαυρες στις πιατσες λενε οτι ειναι απο καλαματα τυπε?
Με την περιοχη εννοειται, γιατι αν ειχα με γκομενα, θα ειχα κανει την τυχη μου, εννοειται...
Η μανη κατα τη γνωμη μου ειναι καπως καλυτερη σε σχεση με την υπολοιπη Μεσσηνια, που ειναι γεματη χωριατιλα και κουτοπονηρια, οποτε αναλογα κινουνται και οι γκομενες...Τις βαζω στην ιδια κατηγορια με τις χανιολες...η πρωην ειναι απο μεσσηνιακη μανη μαν, μετα το χωρισμο επεστρεψε στους γονεις της στην καλαματα.
μαλλον ξερω και την πλευρα αυτη!!
Η μανη κατα τη γνωμη μου ειναι καπως καλυτερη σε σχεση με την υπολοιπη Μεσσηνια, που ειναι γεματη χωριατιλα και κουτοπονηρια, οποτε αναλογα κινουνται και οι γκομενες...Τις βαζω στην ιδια κατηγορια με τις χανιολες...
με νορμαλ γυναικες δεν ειχες γνωριμιες ποτε;Απο μπαροβιες τι περιμενες δηλαδη;μαλιστα.
αλλα εγω αν και απο καλαματα, αν και ειχα γνωριμιες απο γυναικες που δουλευαν σε μπαρ εκει και στους συνοδους για τα ραντεβου τους, την πατησα!!!!