ξερεις να την δουλευεις τυπε?
Απολυτα μαν. Επισης ξυριζομαι με τετοιο εργαλειο απο τα 15. Ακομα και στο στρατο παρουσιαστικα με αυτη, χωρις να μου την αφαιρεσουν.
ξερεις να την δουλευεις τυπε?
ρε απολυτε ποσες ωρες εισαι αυπνος ρε δικε μου??
στις 3 το βραδυ εγραφες στις 7 το μεσημερι το ιδιο τωρα τι κανεις ρε συ εισαι φενομενο ρε γιατρε
Ασε απολυτε, εχω ξαδερφο σε χωρα που το βουντου ειναι στην κουλτουρα τους και μια γκομενα, οχι επαγγελματιας, αλλα πραγματικη τανα, τον εχει ταραξει στα βουντου και ενω μπορει να εχει τα μουνια και εχει πηδηξει ποσα, εχει κολλησει σε αυτην ενω ξερει οτι του κανει κακο, ποσες φορες εχει κινδυνεψει η ζωη του, η δουλεια του και δεν ξερω τι αλλο, αλλα αυτος εκει, το καλοκαιρι χωρισε εναν μουναρο που αν τον εβλεπες, θα εχυνες αυτοματα, για παρτι της αλλης, το ειχε φερει στην ελλαδα για διακοπες και της εδωσε τα παπουτσια στο χερι και πηγε στην αλλη μετα..τυπε δοκιμασε να την δεσεις με τιποτα βουντου
ποσο χρονων εισαι φιλε αν επιτρεπεται..Δεν ψαχνω να γινψω πατερας. Δε ξερω τι κουβαλαει. Πολλες οι παραμετροι.
Απολυτα μαν. Επισης ξυριζομαι με τετοιο εργαλειο απο τα 15. Ακομα και στο στρατο παρουσιαστικα με αυτη, χωρις να μου την αφαιρεσουν.
τυπε σε παω....
μπενιν,τογκο,αιτη τυπε?Ασε απολυτε, εχω ξαδερφο σε χωρα που το βουντου ειναι στην κουλτουρα τους
30 μαϊων.ποσο χρονων εισαι φιλε αν επιτρεπεται..
30 χρονων? εχει σημασια που ρωτω30 μαϊων.
μπενιν,τογκο,αιτη τυπε?
ΕΙσαι παρταγματικα μεγας, απο τις πραγματικα φοβερες σκηνες και ατακες ολων των εποχων που εχουν κυκλοφορησει...λεπτο 4:05
To ανεφερα και ποιο πανω, στην αρχη της μαλακιας μου.30 χρονων? εχει σημασια που ρωτω
Οχι τυπε, πραγματικα,σε χωρα παρα πολυ μακρια απο εδω, σε καποια επεσε σχετικα κοντα ο απολυτος...οχι τυπε πλατια βικτοριας εννοει
ολη η ταινια γιατρε ειναι μια μεγαλη ατακα ακομη και κομματι των τιτλων ειναι μοναδικο ΄΄σαπια βιδα΄΄ ο απολυτος ξερει απο αυταΕΙσαι παρταγματικα μεγας, απο τις πραγματικα φοβερες σκηνες και ατακες ολων των εποχων που εχουν κυκλοφορησει...
135 κιλα τυπε?Απολυτε με κανεις ιδιο με τον ξενεροτο τον κουρκουλο????
Ειμαι 135 κιλα μαν και ριχνω ενα κεφαλι στο κουρκουλο και εχω μουστακι τυπου χαλκ χογκαν.
135 κιλα τυπε?
δικε μου γραψε αμεσως στο θρεντ με τα γυμναστηρια να παρεις συμβουλες
τι επαγγελεσε δικε μου αν επιτρεπετε?Απολυτε με κανεις ιδιο με τον ξενεροτο τον κουρκουλο????
Ειμαι 135 κιλα μαν και ριχνω ενα κεφαλι στο κουρκουλο και εχω μουστακι τυπου χαλκ χογκαν.
τι επαγγελεσε δικε μου αν επιτρεπετε?