Επισκέπτης
μαυρακια απο Σωκρατους και απο πατησσιων εχουνε καψουρευτει φιλους μου.. εμενα ακομα οχι
ειμαι περηφανος προσωπικα που υπηρξα αγαπολης και πιρφορος στα 19 και τα 20... και οχι στα 30Μαγκες εχω παθει ζημια με ενα 25αρικο απο στουντιο εχω παει μαζι της 5-6 φορες. Δεν εχει δωσει τηλ προσωπικο, γτ μαλλον φοβαται. Φευγει σε μερικες μερες για την πατριδα της.
ρουμανα τυπε?Μαγκες εχω παθει ζημια με ενα 25αρικο απο στουντιο εχω παει μαζι της 5-6 φορες. Δεν εχει δωσει τηλ προσωπικο, γτ μαλλον φοβαται. Φευγει σε μερικες μερες για την πατριδα της.
Ο αγαπούλης είναι αυτός που θέλει να συνδυάσει την εξασφάλιση του εκτονωτικού πληρωμένου σεξ (αναγκαιότητα) με ερωτικό αίσθημα (ενδεχομενικότητα). Αποτελεί την ζώσα απόδειξη μεταεγελιανών θεωρήσεων όπως λ.χ. του Slavoj Zizek ότι η επιθυμία συνίσταται από το μάταιο κυνήγι της σύμπτωσης των αντιθέτων (coincidentia oppositorum στην δυτική μεταφυσική) που πυροδοτεί μια ατέρμονη όσο και μάταιη (πλέον στον μεταμοντέρνο κόσμο μας) διαλεκτική, εν προκειμένω εννοώ την σύνθεση ανάμεσα στο ότι ο αγαπούλης πλερώ για να μπορέσει να ρίξει έναν κρύο χωρίς περιπλοκές, αλλά επιμένει να θέλει να παρεισφρήσει και τη ζεστασιά ενός αισθήματος.
απο τις πιο πετυχημένες περιγραφές αυτού του φαινομένου είναι αυτή του slang.gr ,στο λήμμα αγαπούλης (χωρίς παρεξήγηση στο φίλο anonuser), αλλά μιλάμε για επιστημονική ανάλυση όχι αστεία :
τι είπε πάλι ο επιστήμονικός καλλιτέχνης ;
...φίλε για έναν παράξενο και περίεργο λόγο , οι πόρνες δεν μπορούν να ξεκόψουν απο το πορνικό επάγγελμα ώστε να κάνουν μια συναισθηματικήΔε θιχτηκα διολου, φιλτατε. Το γνωριζω τι σημαινει το «αγαπουλης».
Για εναν κρυο πηγα, οπως παω σε καθε περιπτωση, περασα καλα την πρωτη φορα και τη σημειωσα ως στανταρακι. Τη δευτερη φορα που πηγα, ειχα κεφια και ζητησα φουλ προγραμμα. Εκει ξεφυγε η κατασταση και απο τους δυο μας. Οι υπολοιπες συνεδριες ηταν ακομα, πιο διαχυτικες εκατερωθεν.
Δς γνωριζω επ' αυτου.
Το θεμα ειναι οτι ειμαι υπερ ενθουσιασμενος μαζι της.
Στα 30 μου κανω πραμματα που δεν εκανα στα 20.
Και να πεις οτι δεν ξερω και ειμαι αδαης, δεν ειναι ετσι. Εχω κανει τα χιλιομετρα μου, αλλα να που κολησα και θελω ρεκτιφιε...
+1000ναι αλλα θεωρω οτι οι ρουμανες ειναι οι πιο υπουλες και πονηρες σε σχεση παντα με τις υπολοιπες που εχουμε στην πατριδα μας.συν οτι οι περισοτερες ειναι τσιγγανες απο δαυτες....
πορνο-συναισθηματική σου σχέση ;)
Σοβαρεψου λιγο ρε αρχοντα,30 εισαι δεν εισαι 18.Η γκομενα οτι κανει το κανει για να σε κρατησει πελατη,λογικο ειναι με τετοια κριση.Θα επιθυμουσα μια κοπελα, συναδελφος της να μου πει και μενα τη γνωμη της.Η εδω η εστω με πμ.
Τι να σου πω ρε μαν. Δεν εχω παθει ξανα τετοια μαλακια. Δλδ και η συμπεριφορα της, ειναι πολυ διαφορετικη, απο το να με πεισει για μονιμο πελατη. Εξ ου και το κωλυμα.Σοβαρεψου λιγο ρε αρχοντα,30 εισαι δεν εισαι 18.Η γκομενα οτι κανει το κανει για να σε κρατησει πελατη,λογικο ειναι με τετοια κριση.
αμα σου κατσει χωρις χρεωση τοτε σε γουσταρει.και οχι μια φορα και μετα να σου λεει για την αρρωστη μανα της και τα 5 παιδια της στο ιρκουτσκ .αμα γινει αυτο τοτε να γραψεις
τωρα θεωρεισαι θυμα ακομη
φιλε με τη λογικη να το πας αυτες σε βλεπουν σαν πορτοφολι.τωρα αμα σε γουσταρει (πραγμα σχεδον απιθανο) θα σου πει να βρεθειτε εξω,χωρις λεφτα να περασετε καλα.πραγμα επισης απιθανο γιατι θα την πλακωσει ο νταβας της στις μαπες επειδη δε θα του φερνει λεφταΣυμφωνω. Αλλα η ζημια υφισταται.