You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τημ γνωρισα σημερα ,βγηκαμε αυριο επεσε χαμουρεμα και μου ειπε βιαζομαι ξαναβγηκαμε μεθαυριο ειχε ριξει κοντρα ξυρισμα ξεσκιστικαμε περασετελεια τις εκανα οτι ηθελα και γουσταρε περνομασταν που και που μετα και τελος χωρισαμε μα φιλικους χαιρετισμους και ευχες για το αποτερο μελλον.Φιλε qertq τι εμπειριες αποκομισες με τη αλβανιδα?Πες τη διαβαλκανικη εμπειρια σου
τι αλλο να εχω σαν εμεπειρια γαμισι ηθελε γαμισι ηθελα ωραια ηταν τελος
αα ξεχασα ηταν πολλη καθαρη και αυτο μου αρεσε το μονο στραβο ηηταν να πληρωνω εγω συνεχεια και αρχισε να την ψωνιζει δηλαδη τι γκομενα που ειμαι και τετοια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελλεεινιδα δηλαδη τυπετο μονο στραβο ηηταν να πληρωνω εγω συνεχεια και αρχισε να την ψωνιζει δηλαδη τι γκομενα που ειμαι και τετοια
ουστ
λογικο δεν ειναι τοσα χρονια στην ελλαδα ειναι ολες οι φιλες τις ελλεινηιδες τι περιμενεςελλεεινιδα δηλαδη τυπε
ουστ
ετσι στο σεξ δεν υπρχουν συνορα και φυλες μονοΔεν θα έλεγα πως ήταν σχέση αλλά για ένα διάστημα είχα κάνει τον κώλο μιανής χωνί.
Μέλι είχα περάσει θυμάμαι .
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τυπε οσοι ασχολουνται με μπουρδελα και λοιπα σιγουρα εχουν καποια ιστορια με ρουμανα
με αλβανιδα δεν ειχα γιατι δεν ειμαι κοροιδο
αυτα που καταλαβα και εμαθα μου αρκουν για να μην μπλεξω
εννοεις οτι πουλανε αγαπη και ενδιαφερον αλλα οχι μονο σε "σενα " τελικα ετσι ? γιατι εγω καπως ετσι την ειδα την φαση και ετζασα.
οι αλβανιδες ειναι χειροτερες απο ελλεενιδες
οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες
ακου που σου λεω τυπε
Μην δείς εσύ θρέντ για αλβανίδα....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα εκανες τυπεεννοεις οτι πουλανε αγαπη και ενδιαφερον αλλα οχι μονο σε "σενα " τελικα ετσι ? γιατι εγω καπως ετσι την ειδα την φαση και ετζασα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μην δείς εσύ θρέντ για αλβανίδα....
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το οτι ειναι κομμωτρια δεν με απασχολει καθολου..εξαλλου η κομμωτικη ειναι τεχνη και αν τη χρησιμοποιησεις σωστα εχει και κερδος. Και ειλικρινα ειχα στο μυαλο μου να μην λεω πουθενα οτι ειναι απο εκει. Το θεμα ειναι βεβαια οτι κοντινοι γνωστοι και φιλοι το ξερουν...Τωρα για το σοι το δικο μου...ουτε μπορω να φανταστω τα σχολια που θα ερθουν.
Guys τις προαλλες γνωρισα τους δικους της. Οχι σαν γαμπρος, απλα σαν τεως γκομενος της κορης. Αλβανος κανονικος ο μπαμπας και οχι η καλυτερη ρατσα. Βεβαια σε μενα ηταν κυριος και ευγενεστατος but ok...μπλεγμενος μου φανηκε...Η αληθεια δεν τους παω καθολου, και κοιτα τωρα που μπλεκεις. Η κοπελα ειναι σωστη και το κερατο δεν παιζει. Αλλα αρκει ρε guys?
Μιλαμε κανονικη οικογενεια αλβανων που Ok μεγαλωσαν εδω αλλα για παραδειγμα τις προαλλες μου λεει : ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ!!Με το που το ακουσα προσγειωθηκα και αποτομα μαλιστα!
Σαφως και δεν ξερει οτι ντρεπομαι για αυτο αλλα ειμαι σιγουρος πως το εχει αντιμετωπισει σαν αντιδραση γενικα στη ζωη της. Δεν γινεται ρε παιδια, δεν ειναι χαζοι. Ξερουν οτι δυσκολα ελληνικη οικογενεια και μαλιστα "καθωςπρεπει" θα δεχτει αλβανιδα μεσα. Η μητερα μου ουτε να τη βλεπει βεβαια...
Αλλες φορες εφευγα με το πρωτο βραδυ,μια φορα συνεχισα και κοιτα τωρα διλλημα, να ξερειθς πως πρεπει να την αφησεις (και για δικο της καλο) και να μην μπορεις!Βεβαια αν σε κανει ευτυχισμενο και παιρνας καλα...και αφου δε μπορω να μιλησω μαζι της για δουλεια...ξεχνιεμαι....
το 38% των ελλήνων έχουν αλβανικές ρίζες .... τα περισσότερα δισύλαβα ονόματα είναι αλβανικά .... η αττική είναι γεμάτη αρβανιτικα χωριά ....
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
α εσυ εχεις βγαλει και ποσοστο...το 38% των ελλήνων έχουν αλβανικές ρίζες .... τα περισσότερα δισύλαβα ονόματα είναι αλβανικά .... η αττική είναι γεμάτη αρβανιτικα χωριά ....
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α εσυ εχεις βγαλει και ποσοστο...
οχι εγώ βέβαια .... εθνολόγοι ... ψαχτο λιγο και θα μάθεις ....
SUBARAKIAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το 38% των ελλήνων έχουν αλβανικές ρίζες .... τα περισσότερα δισύλαβα ονόματα είναι αλβανικά .... η αττική είναι γεμάτη αρβανιτικα χωριά ....
Τι λες ρε δίποδε βλάκα ....
Σε γαμάει κανένας Αλβανός και λες τέτοιες μαλακίες ή είσαι και εσύ τίμιος βορειο-ηπειρώτης που ήρθε να δουλέψει στο Ελλάντα ....
ΟΞΩ ρεεεεεε
Επισκέπτης
Γνωμη μου ειναι να μην την παντρευτεις!Προσεχε δεν αξιζει ο γαμος σε αυτες τις περιπτωσεις!Ουτε και να χωρισεις ομως.Απλα συνεχισε οπως εισαι με την κοπελα εφοσον περνας καλα οπως λες!Οσο για τον κυκλο σου δεν πρεπει να αισθανεσαι ασχημα!Δηλαδη αν ηταν Βουλγαρα θα ειχε διαφορα?Μην κολλας σε αυτα,κοιτα να περνας καλα γιατι ολοι μας στη ζωη μια τσαρκα ημαστε!Ειμαι 22, δεν εχω πειρα αλλα το ενστικτο μου αυτα μου λεει!Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??
Βλεπω σωστα σχολια στο site και νομιζω πως το θεμα μας εχει απασχολησει ολους!
πως λεγαμε παλια οτι ο χριστοφορος κολομβος ηταν ελληνας ετσι και τωρα οι αλβανοι λενε οτι η ελληνιες ειναι αλβανοι αλλα και το 80% του πλανητη ειναι αλβανοι και τα μεγαλα συμφεροντα τους φαγανε
Καλώς ήλθαν τα αδέλφια πίσω στα άγια χώματα, ας παντρευτούμε όλοι μια αλβανίδα να δέσει πάλι η φυλή
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
απο την στιγμη που το ανεφερες σε εσενα απευθυνομαι.δεν προκειται να ψαξω ποιοι εθνολογοι και γιατι λενε ενα συγκεκριμενο ποσοστο γιατι καταρχην απο μονη του αυτο ειναι μια ηλιθια διατυπωση.φυσικα υπαρχουν ελληνες με αλβναικες ριζες αλλα κανεις δεν ξερει ποσοι ποσο κ.τ.λ.οχι εγώ βέβαια .... εθνολόγοι ... ψαχτο λιγο και θα μάθεις ....
Επισκέπτης
Tων ελλήνων της ρούμελης και κάποιον περιοχών του μωριά , ίσως.
Όχι του συνολου των ελλήνων όμως.
Από την άλλη περισσότεροι από 70%
των τούρκων έχουν ελληνικές ρίζες.
Αλλά με αυτό το γεγονός
οι "προοδευτικοί" της ελλάδας δεν ασχολούνται
εφόσον δεν βλάπτει τα συμφέροντα της ελλάδος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις