Νέα

Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τις εθνολογικές ριζες της γεωγραφικής περιοχής μπορείς ευκολα να το μελετησεις ανατρέχοντας σε ευρύτατη βιβλιογραφία.

Το να εκφράζεις μπαρούφες και ατεκμηριωτες προσωπικές εθνικιστικές - σωβινιστικές απόψεις δεν έχει νοημα ..... εμένα με κουράζεις και σταματώ εδώ το διάλογο με ενα μηδενικο σαν του λόγου σου ..... ίσως εχεις κατι απο αρβανιτικη ριζα .....
ρε βλακα κλωνος του πορνοπαπου εισαι?σε ειπα εγω μηδενικο ηλιθιε?δεν δεχεσαι και εσυ διαφορετικη αποψη?και αυτα περι εθνικιστικης-σωβινιστικης ιδεολογιας δειχνει οτι εισαι προκατειλιμενος.σταματα να σκεφτεσαι μονο με βαση οσα λεει ο συριζα.δεν ξερω αν εχω αρβανιτικη ριζα και ουτε θα με ενοχλουσε.καλυτερα απο το να ειμαι πουστης κολημενος και κυριως κλωνος του πορνοπαπου οπως εισαι εσυ.και σε ευρυτατη βιβλιογραφια μπορεις να δεις πολλες αποψεις καραγκιοζη.οχι μονο αυτες που διατυπωνεις εσυ και τις θεωρεις δεδομενες επειδη τις διαβασες απο καποια βιβλια.suck an albnian dick now stupid asshole.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για να πεις αν μοιαζεις ή οχι με καποιονα αλλης εθνικοτητας υπαρχουν και αλλα στοιχεια που παιζουν ρολο οπως το βιοτικο επιπεδο...εαν δεις τα παιδια των αλβανων που ζουν και μεγαλωνουν εδω δεν εχουν καμια σχεση εμφανισιακα με τους γονεις τους....τα περισσοτερα μοιαζουν με ελληνοπουλα...αντιστοιχα οι ελληνες του 50 δεν εχουν καμια σχεση με τους συνομηλικους τους ελληνες του 2011 λογω της αλλαγης στο βιοτικο επιπεδο...για δες πως ηταν ο παππους σου στα 20 και πως ειναι σημερα τα 20χρονα...η δουλεια απο μικρη ηλικια, η εκθεση στα καιρικα φαινομενα, η κακουχια ολα αυτα παιζουν ρολο στην εμφανιση ενος ανθρωπου και στην σωματικη του αναπτυξη
και τα αλβανακια εξακολουθουν να ξεχωριζουν σημερα.φυσικα παιθζει ρολο το βιοτικο επιπεδο διατροφη κακουχεις κ.τ.λ.ισχυει ομως η πρηγουμενη απαντηση μου.οι ελληνες του 50 δεν εχουν καμια σχεση επισης με τους αλβανους του σημερα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εαν ομως θες να ονομαζεσαι αντικειμενικος αφενος οφειλεις να λειτουργεις χωρις στεγανα και προκαταληψεις ουτε να θεωρεις κατι αυθεντια, επισης να διαβασεις το ιδιο γεγονος απο ολες τις πλευρες και στη συνεχεια να βγαλεις τα δικα σου πορισματα παλι λειτουργωντας χωρις προκαταληψεις...
Μα γι αυτο ο καθενας στο τελος θα βγαλει το συμπερασμα που τον βολευει και ολα καλα  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εαν ομως θες να ονομαζεσαι αντικειμενικος αφενος οφειλεις να λειτουργεις χωρις στεγανα και προκαταληψεις ουτε να θεωρεις κατι αυθεντια, επισης να διαβασεις το ιδιο γεγονος απο ολες τις πλευρες και στη συνεχεια να βγαλεις τα δικα σου πορισματα παλι λειτουργωντας χωρις προκαταληψεις...
:think: :think: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αναφέρομαι σε παλιότερα γεγονότα.
Αν δεις τούρκικα χειρόγραφα του 15ου αιώνα
σχδίαζαν τους εαυτούς σχιστομάτες.
Λογικό αφού κατάγονταν από τη Μογγολία.
Τώρα οι περισσότεροι δεν είναι σχιστομάτες.
Εξισλάμιζαν ελληνικούς πληθυσμούς
και έκαναν παιδιά με ελληνίδες (από τις ομορφότερες μάλιστα)
επί αιώνες. Οπότε αν και υπόδουλοι , τους αλλοιώσαμε φυλετικά.

συμφωνω εν γενει....

τον 19ο αιώνα μονο η αθήνα είχε καθαρά ελληνικό πληθυσμό στην αττική ..... τα περισσότερα χωριάκαι κωμοπόλεις ήσαν αρβανίτικά ..... διάβασε Παπαρηγόπουλο και άλλους έγκυρους ιστορικούς ....

αντε σκασε ρε βλακα...

Επισκέπτης
αντιστοιχα οι ελληνες του 50 δεν εχουν καμια σχεση με τους συνομηλικους τους ελληνες του 2011 λογω της αλλαγης στο βιοτικο επιπεδο...για δες πως ηταν ο παππους σου στα 20 και πως ειναι σημερα τα 20χρονα...η δουλεια απο μικρη ηλικια, η εκθεση στα καιρικα φαινομενα, η κακουχια ολα αυτα παιζουν ρολο στην εμφανιση ενος ανθρωπου και στην σωματικη του αναπτυξη

Ο παππούς μου ο ένας
γεννημένος το 1916
ήταν 1,84.
Ο πατέρας μου γεννημένος το 1940 που ήταν κατοχικός
και δεν έφαγε καλά είναι 1,79
αλλά οι μεγαλύτεροι αδελφοί του γεννημένοι πριν το 1934
είναι όλοι πάνω απο 1,82.

Τα αλβανάκια που γεννήθηκαν εδώ
δεν είναι 1,52 σαν τους πατεράδες τους (ή τον Σημίτη)
που μεγάλωσαν στον παράδεισο του Ενβέρ Χότζα
αλλά και πάλι λίγοι είναι πάνω απο 1,70
(και μιλάω για άνδρες , για τα κορίτσια τους το 1,60 είναι όνειρο).

Σαφώς μετράει το περιβάλλον και η διατροφή
αλλα μετράει και το dna.
Και αν το dna είναι σαν του προέδρου της δημοκρατίας Τσάτσου
τότε γάμησέ τα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο παππούς μου ο ένας
γεννημένος το 1916
ήταν 1,84.

αλλα μετράει και το dna.
τότε γάμησέ τα ...
Ο Τσατσος βεβαια, ηταν το μεγαλυτερο μυαλο του αιωνα που μας περασε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και τα αλβανακια εξακολουθουν να ξεχωριζουν σημερα.φυσικα παιθζει ρολο το βιοτικο επιπεδο διατροφη κακουχεις κ.τ.λ.ισχυει ομως η πρηγουμενη απαντηση μου.οι ελληνες του 50 δεν εχουν καμια σχεση επισης με τους αλβανους του σημερα.

η πλειοψηφια τους δεν ξεχωριζει να ξερεις...εκτος απο μερικα που ειναι πολυ καραμπινατα αλβανακια τα πιο πολλα δεν τα ξεχωριζεις πιστεψε με...συγγνωμη που θα στο χαλασω αλλα σε πολλα χωρια οσοι εχουν περαση κατοχη εμφυλιους και ειχαν πολεμησει ή δουλευαν στα χωραφια επι δεκαετιες ο μονος λογος που δεν τους περνας για αλβανους ειναι επειδη δεν ειναι ανοιχτοχρωμοι...και οι τουρκοι για παραδειγμα παραδοσιακα ηταν πιο σκουροχρωμοι απο τις νεες γενιες...πλεον αν δεις εναν τουρκο 80 χρονων και εναν τουρκο 25 χρονων καμια σχεση οχι μονο στη φυσιογνωμια αλλα και στις αποχρωσεις

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η γλώσσα ρε μόρτες στην οθωμανική αυτοκρατορία δεν είχε καμία σχέση με την εθνική ταυτότητα.
Η αλβανική μάλιστα , ως γλώσσα υπανθρώπων ,
ήταν πολύ πιο εύκολη στην εκμάθηση εκτός σχολείων
ειδικά από απομονωμένους πληθυσμούς κτηνοτρόφων,
αφού με 100-200 λέξεις , ακλητες , συνενοούνταν κανείς
ενώ η ελληνική ήταν πολύ πιο δύσκολη.

Γι'αυτό και πολλοί πληθυσμοί ελληνικής καταγωγής
ήταν αλβανοφωνοι, αλλά παρόλα αυτά
δεν γούσταραν τους τουρκαλβανούς μισθοφόρους των οθωμανών.

Ο Καργάκος έχει γράψει ένα ενδιαφέρον βιβλίο σχετικό
ΑΛΒΑΝΟΙ-ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ.

και παλι σωστοςςςςςς

τι γινεται ρε πουστη μου,θα παω σε κανα γιατρο αν το δω

να συμφωνω με τον λακη???

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μα γι αυτο ο καθενας στο τελος θα βγαλει το συμπερασμα που τον βολευει και ολα καλα  ;)

Και πάντα θα υπάρχει ένας χαζοβιόλης να μπαίνει και να πετάει οτι το 38% των ελλήνων προέρχονται απο αλβανούς.  :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς ρε καθυστερημένε πουσταλβανέ με ευφυία εκκολαπτόμενης αμοιβάδας που υπάρχει το Ίντερνετ και το wikipedia για να στηρίξεις τις μαλακίες που λές ...

Αυτά περιμέναμε να διαβάσουμε για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι ...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ενας ακόμα χρεωκοπημένος - βαρεμένος - αγράμματος - κολημένος νεοέλληνας αμφίβολης γενεαλογικής ρίζας που εκφράζεται σύμφωνα με τα τιμημένα πρότυπα των συμπολιτων του που ενστερνίζονται απόψεις εθνολογικής καθαρότητος απο τον 5οπχ αιώνα ....

να γιατι με αυτά τα μυαλά καταντίσατε γιουσουφάκια των ευρωπαίων .....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο παππούς μου ο ένας
γεννημένος το 1916
ήταν 1,84.

αλλα μετράει και το dna.
τότε γάμησέ τα ...

σε 1-2 δεκαετιες θα εχουν βρει και αυτοι το μπουσουλα τους μπορει και πολυ πιο νωρις...και οι ελληνες αντρες καποτε με 1.75 θεωρουνταν οκ και πλεον βλεπω οτι τα πιτσιρικια ειναι πολυ ψηλοτερα απ τους συμμαθητες μου...η σωματικη αναπτυξη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με το περιβαλλον ακομα και το κλιμα στο οποιο μεγαλωνεις δεν ειναι μονο θεμα dna...ενταξει προφανως ενα παιδι που οι γονεις του ειναι 1.65 ειναι πιο δυσκολο να βγει 1.95 αλλα ο μεσος ορος στο υψος αλλαζει σε ολες τις χωρες ουτως ή αλλως

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο παππούς μου ο ένας
γεννημένος το 1916
ήταν 1,84.

αλλα μετράει και το dna.
τότε γάμησέ τα ...
χαχαχα τυπε οτι θα εφτανα να συμφνωνω με ποστ σου εν γενει δεν το περιμενα...:cheesy: :cheesy:.για το οτι πολλοι τουρκοι εχουν ελληνικες ριζες επειδη κυριως στην μικρα ασια εξισλαμιζαν ελληνιδες και εκαναν παιδια μαζι τους.ποσοι τουρκοι εχουν μπλε ματια π.χ.....το οξυμωρο ειναι οτι η θρησκεια που εκανε τοσα κακα στη ελλαδα ητνα ενας σημαντικος λογος που δεν εξισλαμιστηκαμε και εν τελει δεν εκτουρκιστηκαμε...
ενας ακόμα χρεωκοπημένος - βαρεμένος - αγράμματος - κολημένος νεοέλληνας αμφίβολης γενεαλογικής ρίζας που εκφράζεται σύμφωνα με τα τιμημένα πρότυπα των συμπολιτων του που ενστερνίζονται απόψεις εθνολογικής καθαρότητος απο τον 5οπχ αιώνα ....

ενας ακομα που συναγωνιζεται τον πορνοπαππο... :cheesy: :cheesy:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
 και παλι σωστοςςςςςς

τι γινεται ρε πουστη μου,θα παω σε κανα γιατρο αν το δω

να συμφωνω με τον λακη???

ασε σημερα και εγω συμφωνω μαζι του....θα παω να κοιταχτω απο δευτερα...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σε 1-2 δεκαετιες θα εχουν βρει και αυτοι το μπουσουλα τους μπορει και πολυ πιο νωρις...και οι ελληνες αντρες καποτε με 1.75 θεωρουνταν οκ και πλεον βλεπω οτι τα πιτσιρικια ειναι πολυ ψηλοτερα απ τους συμμαθητες μου...η σωματικη αναπτυξη ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με το περιβαλλον ακομα και το κλιμα στο οποιο μεγαλωνεις δεν ειναι μονο θεμα dna...ενταξει προφανως ενα παιδι που οι γονεις του ειναι 1.65 ειναι πιο δυσκολο να βγει 1.95 αλλα ο μεσος ορος στο υψος αλλαζει σε ολες τις χωρες ουτως ή αλλως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παντως λακη σημερα τα ποστ σου ειμαι μετρημενα λογικα και διαβασμενα.δεν το περιμενα να συμφωνησω μαζι σου...δεν ξερω αλλα εγινε και αυτο... :cheesy: :cheesy:

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

Τράβα γαμήσου με κανέναν Πακιστανό νυχτιάτικα μπας και δεις άσπρη μέρα κακομοίρη αλβανάκο ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ενω εσυ που περνιεσαι για βερος αθηναιος,καθαροαιμος ελληνας δηλαδη,δεν ξερεις οτι καποια
 γιαγια σου ξεσκιζοτανε στον μπουτσο με τον Μερκουρη Μπουα και τον Λιοσα και τους Σπαταναιους

Τριμαλακα,πες μας το επωνυμο του πρωτου δημαρχου Αθηνων και παππου διασημης ελληνιδας
 ηθοποιου και υπουργου,βερας ελληνιδας και Αθηναιας απο κουνια

πανυβλακα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
  ενω εσυ που περνιεσαι για βερος αθηναιος,καθαροαιμος ελληνας δηλαδη,δεν ξερεις οτι καποια
  γιαγια σου ξεσκιζοτανε στον μπουτσο με τον Μερκουρη Μπουα και τον Λιοσα και τους Σπαταναιους

Τριμαλακα,πες μας το επωνυμο του πρωτου δημαρχου Αθηνων και παππου διασημης ελληνιδας
  ηθοποιου και υπουργου,βερας ελληνιδας και Αθηναιας απο κουνια

πανυβλακα

δηλωνει γκαγκαρος δηλαδη? εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom