alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν σ αρεσε ε?
Ήθελες κατι παραπανω?
Δεν σ αρεσε ε?
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γιατι τοσο μενος.Δεν σ αρεσε ε?
Ήθελες κατι παραπανω?
Αναρωτιεμαι γιατι τοση παρεξηγηση.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ γιατι τοσο μενος.
(ξινιλα με τη μια πωωωωωωωω)
ennooysa to μενος αυτουνου να την πνιξει και να την πατησει κιολας..Αναρωτιεμαι γιατι τοση παρεξηγηση.
Πού ειδες το μένος?
Αμα θολωσει το μυαλο...ennooysa to μενος αυτουνου να την πνιξει και να την πατησει κιολας..
Η μαλακία πάει σύννεφο εδώ μέσα... Ότι πίπα θέλεις, τη διαβάζεις...το 38% των ελλήνων έχουν αλβανικές ρίζες .... τα περισσότερα δισύλαβα ονόματα είναι αλβανικά .... η αττική είναι γεμάτη αρβανιτικα χωριά ....
Εθνολόγοι σαν τον Φαλλμεραγιερ τύπε?οχι εγώ βέβαια .... εθνολόγοι ... ψαχτο λιγο και θα μάθεις ....
Γιατί τον αποκαλείτε μουνί, μωρή σερβιέτα; (Για τις δύσκολες μέρες).
Για μενα τουλαχιστον ο ερωτας και η αγαπη δεν κοιταζει φυλες και συνορα.
Μετραει η κοπελα και ο ανδρας αντιστοιχα.
Καλο παιδι, πιστος, ευαισθητος, με κατανοηση κλπ κλπ μπορει να ειναι και ο Ελληνας, ο Αλβανος., ο Ρουμανος, ο Ρωσος, ο Γερμανος, και οτι αλλο.
Το ιδιο αντιθετα θα μπορει να ειναι κωλοπαιδαρας, απιστος, αδιαφορος, εριστικος κλπ κλπ.
Τα πρωτα μου ερωτικα βηματα ξεκινησαν την δεκαετια του 80. οταν "ανθουσε" ακομα η σεξουαλικη απελευθερωση και δεν υπηρχε ο φοβος του aids.
Ετσι γνωρισα και εκανα sex με κοπελες απο ολες τις "φυλες του ισραηλ" εκεινη την εποχη στα διαφορα νησια.
Απο τοτε εμαθα να μην βαζω καονονες.
Οι Αλβαμιδες ειναι ετσι, οι Σοηδεζες αλλοιως, οι Ιταλιδες κορυφη, οι Ρωσιδες γυναικαρες και οτι αλλο.
Πιστευω πως σημασια παιζει ο ανθρωπος και η χημεια που αναπτυσεται.
Για μενα τουλαχιστον ο ερωτας και η αγαπη δεν κοιταζει φυλες και συνορα.
Μετραει η κοπελα και ο ανδρας αντιστοιχα.
Καλο παιδι, πιστος, ευαισθητος, με κατανοηση κλπ κλπ μπορει να ειναι και ο Ελληνας, ο Αλβανος., ο Ρουμανος, ο Ρωσος, ο Γερμανος, και οτι αλλο.
Το ιδιο αντιθετα θα μπορει να ειναι κωλοπαιδαρας, απιστος, αδιαφορος, εριστικος κλπ κλπ.
Τα πρωτα μου ερωτικα βηματα ξεκινησαν την δεκαετια του 80. οταν "ανθουσε" ακομα η σεξουαλικη απελευθερωση και δεν υπηρχε ο φοβος του aids.
Ετσι γνωρισα και εκανα sex με κοπελες απο ολες τις "φυλες του ισραηλ" εκεινη την εποχη στα διαφορα νησια.
Απο τοτε εμαθα να μην βαζω καονονες.
Οι Αλβαμιδες ειναι ετσι, οι Σοηδεζες αλλοιως, οι Ιταλιδες κορυφη, οι Ρωσιδες γυναικαρες και οτι αλλο.
Πιστευω πως σημασια παιζει ο ανθρωπος και η χημεια που αναπτυσεται.
αλβανιδα καλη μονο νεκρη,οπως τα λες αν το μαθου οι δικοι σου τη θα πουνε;θα σου πουν να την χωρισεις αμεσα,γιαυτο χωρισε την και βρες αλλη τοσες ελληνιδες κυκλοφορουνε αλβανικο πορνιδιο βρηκες;ελεος.Θα ελεγα να τη χωρισεις αμεσα.
Αν κι έχει περάσει καιρος απο το post σου θα σου απαντήσω.Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??
Βλεπω σωστα σχολια στο site και νομιζω πως το θεμα μας εχει απασχολησει ολους!
[size=15pt]προδότη!!!![/size]αλβανιδα καλη μονο νεκρη,οπως τα λες αν το μαθου οι δικοι σου τη θα πουνε;θα σου πουν να την χωρισεις αμεσα,γιαυτο χωρισε την και βρες αλλη τοσες [size=15pt]ελληνιδες[/size] κυκλοφορουνε αλβανικο πορνιδιο βρηκες;ελεος.