Νέα

Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παίχτη τι έγινε της το άνοιξες το κομμωτήριο που λέγαμε ή όχι ακόμα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Παίχτη τι έγινε της το άνοιξες το κομμωτήριο που λέγαμε ή όχι ακόμα?

Κομμώτρια είπε ο συναγωνιστής ότι είναι η κοπέλα..... Όχι ότι του ζήτησε η γκόμενα να της ανοίξει κομωτήριο!

Τι είστε εσείς ρε..... Την τρίχα την κάνετε τριχιά...... :bounce-glasses:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Κομμώτρια είπε ο συναγωνιστής ότι είναι η κοπέλα..... Όχι ότι του ζήτησε η γκόμενα να της ανοίξει κομωτήριο!

ήξερε χειρισμό λουτήρα, πιστολάκι, σεσουάρ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

ΔΕΝ το είπε αλλά εκεί πάει με αλβανική ακρίβεια το πράγμα

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
....η δική μου αποψη επί του θεματος είναι να της γαμήσεις τον κόλο !!! και μαλιστα άγρια και σκληρά..........αν κατα τη διαρκεια καταλαβεις οτι προσποιείται τοτε είναι για τον πούτσο......διώχτην β) αν κατα την διαρκεια ποναει βαλει τα κλαματα και την παρουν και τιποτα αίματα κρατα την και ξεκολιαζε την τρυφερα μεχρι να συνηθησει το κολουρι της.......γ) αν αρνηθεί το ξεκολιασματακι........τοτε διώχτην ασαπ.........

το όλο θεμα είναι του κόλου!!!!

blueeyes

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
....η δική μου αποψη επί του θεματος είναι να της γαμήσεις τον κόλο !!! και μαλιστα άγρια και σκληρά..........αν κατα τη διαρκεια καταλαβεις οτι προσποιείται τοτε είναι για τον πούτσο......διώχτην β) αν κατα την διαρκεια ποναει βαλει τα κλαματα και την παρουν και τιποτα αίματα κρατα την και ξεκολιαζε την τρυφερα μεχρι να συνηθησει το κολουρι της.......γ) αν αρνηθεί το ξεκολιασματακι........τοτε διώχτην ασαπ.........

το όλο θεμα είναι του κόλου!!!!
Η απάντησή σου μας κάλυψε όλους  , ρεσπεκτ !!!!!!!!!!!

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Κοίτα να σου πώ και γώ,
Οι αλβανίδες εχω ακούσει ότι δεν δίνουν κωλαράκι. Ίσως αργότερα να εχεις πρόβλημα , αν της το ζητήσεις και σου αρνηθεί, ή αν δεχθεί και το μάθει ο πατέρας της. Σε εστειλε στο Κόσοβο να σε φανε οι αρκουδες,
Αν δεν έισαι λάτρης του κώλου πάρτην αλλα αν είσαι η αν σκέπτεσαι να γίνεις ξεχασέ την, δεν θα σου δώσει ποτέ παρθενια δύσκολα πράγματα. Εσύ επιλέγεις.
Δεν ισχύει στην περίπτωση που έχει μεγαλώσει Έλλαδα. Έχει πάρει τα "Ελληνικά έθιμα" the Greek way. ;) ;) ;) Αν συνεχίζει να μην δίνει από πίσω, μην ξεχνάς υπάρχει και ο "Λίλα" σε ανάλογο thread. Αυτός σύμφωνα με τα δεδομένα και πρακτικά το τιμάει το κουλούρι.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ακομα κικλοφωρει αυτος δεν τον μαζεψε κανενας/καμια σε κανενα υπογειο να ησιχασουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ λέω, πρώτα να την παντρευτείς και μετά να μας την γνωρίσεις  :bounce-glasses:

OP
OP
K

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπον για τους ερωτησαντες κωλο οι αλβανιδες δεν δινουν οντως εδω ωστοσο εχει δωθει ουκ ολιγες φορες!).Αλλα ρε τι σχεση εχει αυτο??βασικα στο χερι σου ειναι αν θα γαμησεις το κωλο μιας που εχεις 2 χρονια (αν δε μπορεσεις να τη πεισεις τοτε σιγουρα δε κανεις για πωλητης!).
Παντως παιδια ενα ειναι σημαντικο. Παρολο που δεν μπορει να ανοιξει το στομα της για θεματα παραπλησια με τη δουλεια μου νοιωθω οτι εχω διπλα μου μια δυναμικη γυναικα και μου δινει δυναμη. Θα μου πειτε τωρα τι συζητατε μεταξυ σας? Οτιδιποτε αλλο εκτος απο δουλεια και αυτο εμενα μου κανει καλο.
Παντως για το κερατο απο οσο ξερω οι αλβανιδες ειναι πολυ πιο πιστες απο τις ελληνιδες.

**Παντως παιδια περνας απιστευτα. Για να καταλαβατε....και τρια εχουμε κανει (επι πληρωμη παντα) και οι εξοδοι μας ειναι συχνα πυκνα σε ολα τα γυρω strip , χωρις βεβαια να λειπουν και οι χλιδατες διακοπες που οσο και αν σας φαινεται απιστευτο τα εξοδα πανε μισα μισα (σχεδον.....).
ΤΕΣΠΑ...πραγματικα διαβασα πολυ σωστες αποψεις παρολο που διχαζονται σημαντικα...
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Λοιπον για τους ερωτησαντες κωλο οι αλβανιδες δεν δινουν οντως εδω ωστοσο εχει δωθει ουκ ολιγες φορες!).Αλλα ρε τι σχεση εχει αυτο??βασικα στο χερι σου ειναι αν θα γαμησεις το κωλο μιας που εχεις 2 χρονια (αν δε μπορεσεις να τη πεισεις τοτε σιγουρα δε κανεις για πωλητης!).
Παντως παιδια ενα ειναι σημαντικο. Παρολο που δεν μπορει να ανοιξει το στομα της για θεματα παραπλησια με τη δουλεια μου νοιωθω οτι εχω διπλα μου μια δυναμικη γυναικα και μου δινει δυναμη. Θα μου πειτε τωρα τι συζητατε μεταξυ σας? Οτιδιποτε αλλο εκτος απο δουλεια και αυτο εμενα μου κανει καλο.
Παντως για το κερατο απο οσο ξερω οι αλβανιδες ειναι πολυ πιο πιστες απο τις ελληνιδες.

**Παντως παιδια περνας απιστευτα. Για να καταλαβατε....και τρια εχουμε κανει (επι πληρωμη παντα) και οι εξοδοι μας ειναι συχνα πυκνα σε ολα τα γυρω strip , χωρις βεβαια να λειπουν και οι χλιδατες διακοπες που οσο και αν σας φαινεται απιστευτο τα εξοδα πανε μισα μισα (σχεδον.....).
ΤΕΣΠΑ...πραγματικα διαβασα πολυ σωστες αποψεις παρολο που διχαζονται σημαντικα...
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ.
Ο άντρας θέλει κουλούρι. Το εισαγώμενο θέλει τελικά;

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου.
γιατι ρε φιλε το συμπεθεριο θα παντρευτεις ?
αν η κοπελα αξιζει τοτε προχωρα ... δηλαδη αν επειρνες καμια αλλης εθνικοτητας και ηταν πουτανι του κερατα θα ησουνα υπερηφανος ???
ρε δεν πατε καλα και μολις εχω ξυπνησει .... σπιτι πας να ανοιξεις οχι μπουρδελο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε δεν ρωτας τετοια πραγματα εδω μεσα
βρες 2-3 ατομα με λογικη και αποψεις και ρωτα τους και οχι τον καθε κομπλεξικο- πονεμενο- ρατσιστη
κανε οτι λεει η καρδια σου
κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει η να μπει στην θεση σου
απλα ολοι λενε αποψεις με την ουρα τους αποξω
κανε οτι λεει η καρδια σου

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Ακομα το συζητας?? ρε μεγαλέ αντε σβήσε το θέμα που άνοιξες, και κάνε οτι σου λέει η καρδιά σου.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:rockon:
:rockon:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ!!  

ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ.

ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ! ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..

ΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom