Νέα

Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μεγεθύνω και μεγέθυνση απευθείας απο Μπαμπινιώτη ζεστό ζεστό! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχει και υποσημείωση που λέει ότι συχνά συναντάται και μεγεΝθύνω-μεγέΝθυνση αλλά είναι λάθος και λοιπά αλλά είναι μεγάλο και βαριέμαι να γράφω... :headbang: :headbang: :headbang:

Μπαμπινιώτης, μέγιστος ανθέλληνας και κλέφτης πνευματικής ιδιοκτησίας.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μεγεθύνω και μεγέθυνση απευθείας απο Μπαμπινιώτη ζεστό ζεστό! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχει και υποσημείωση που λέει ότι συχνά συναντάται και μεγεΝθύνω-μεγέΝθυνση αλλά είναι λάθος και λοιπά αλλά είναι μεγάλο και βαριέμαι να γράφω... :headbang: :headbang: :headbang:
α,απο μπαμπινιωτη?
οκ
Μπαμπινιώτης, μέγιστος ανθέλληνας και κλέφτης πνευματικής ιδιοκτησίας.
ειπα να μην πω τπτ...
ειχε πει και καποιους βουλγαρους... :rolleyes:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι οτι τους Αλβανούς ούτε κι εγώ τους πάω. Αλλά δεν είναι και όλα τα δάχτυλα ίδια τύπε. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα μεγάλωσε η κορασίδα ;)
Εσυ στα 28 σου ποσες Αλβανιδες εχεις γαμησει ?
Καμια .
Ποσες τουριστριες στην Κρητη ?
Καμια .
Ευκαιρια ειναι αυτο το καλοκαιρι να γινεις αντρας ,και να απομακρυνθεις απο τα φουστανια της μαμας σου .
Ξεκινα με Αλβανιδες ,που ειναι πιο ευκολο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αλβανη καλη μονο νεκρη,πας να μπλεξεις με αλβανους,ποσο χαζος εισαι θα σου φανε τα λεφτα θα τα γραψεις ολα στην γυναικα σαν κοροιδο που θα σε πιασει και μετα θα βαλουν 2 συμπατριωτες του να σε σκοτωσουν,μακρια απο αλβανους η χειροτερη φαρα μετα τους εβραιους,ληστες και δολοφονοι ολοι οι αλβανοι.φιλε μακρια οσο ποιο γρηγορα γινεται.

είναι οργανομένο σχέδιο σε λέω. Απο την κυβέρνηση της Αλβανίας...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αλβανή καλή μόνο ξαπλωτή

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα τους Ελληνες που θα ντραπεις ρε φιλε,εδω εχουνε ξεφτυλιστει τα παντα,εκει κολλας εσυ?
Κοιτα εσυ να εισαι καλα και ευτυχισμενος με την κοπελα και στα αρχυδια σου για τους Ελληναρες

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σιγα τους Ελληνες που θα ντραπεις ρε φιλε,εδω εχουνε ξεφτυλιστει τα παντα,εκει κολλας εσυ?
Κοιτα εσυ να εισαι καλα και ευτυχισμενος με την κοπελα και στα αρχυδια σου για τους Ελληναρες

θα εισαι το ιδιο ανετος τυπε μου αν σου φερει η κορη σου κανενα αλβαναρα?

ρωταω εγω τωρα..... :rolleyes:

Επισκέπτης
γνωμη μου απλα να τη χωρισεις. εφοσον σκεφτεσαι ετσι, γνωμη μου ειναι οτι δε σου αξιζει καθολου η κοπελα. χωρισε τη και βρες ενα μεγαλοστελεχος για να ερθεις στα ισα σου.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Το να είμαστε Έλληνες μάλλον ντροπή είναι! Ακόυς εκεί να μας νοιάζει τόσο πολύ ο "κύκλος" μας. Ρε πήδα τα όλα. Και Αλβανίδα και Τουρκάλα και Ρουμούνα και Φυρομύτισα και Τζιμπουτιανή και από τις Δυτικές Κομόρρες. Εκτός κιαν κάποιοι έχουν σκοπό να αποκτήσουν και να διατηρήσουν offsprings για να έχει συνέχεια η Φυλη των ΕΛ!!! Hell Yeah!

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
6
Ρε σεις, τι μεγαλοστέλεχος γράφετε συνέχεια; Ο τύπος δε είπε "μεγαλοστέλεχος σε επιχείρηση". Είπε "στέλεχος σε μεγάλη επιχείρηση". Δηλαδή δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπόνους στο 1/10 των υπερωριών που θα σου πλήρωναν, τηλέφωνο να σε τρέχει μεσάνυχτα Σαββάτου ο διευθυντής σου και ονομασία "στέλεχος". Τα ίδια θα λέει και η αλβανίδα σε λίγο αν δουλέψει σε καμιά αλυσίδα κομμωτηρίων. Στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία (κομμωτηρίων). Με έχουν μάλιστα για να με κανουν διευθύντικό στέλεχος σύντομα (στο υποκατάστημα Περάματος) να είμαι κοντά και στην κολητή μου που ήταν γκόμενα του άλλου

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να  βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??
Βλεπω σωστα σχολια στο site και νομιζω πως το θεμα μας εχει απασχολησει ολους!
τι λες ρε μεγαλε ντρεπεσε ε?? πως θα την παρουσιασεις στον κυκλο σου ε?? Για σκεψου λιγο αυτο που θα σου πω.

Αφου περνας καλα μαζι της και σου αρεσει αυτο σημενει οτι ειναι μια επιλογη ΣΟΥ οι οποια σε κανει να νιωθεις ομορφα αρα ειναι σωστη σαν επιλογη..Ερχεσε τωρα και λες οτι ντρεπεσαι για αυτην αρα ντρεπεσαι για τη επιλογη ΣΟΥ, αφου ειναι επιλογη ΣΟΥ στην ουσια ντρεπεσαι για τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ... σοβαρεψου και αν η κοπελα σου κανει..τραβατο και οπου παει, και μην σκευτεσαι τι θα πει οκυκλος σου για μια δικια σου επιλογη..γραφτους ολους γιατη οταν σχολιαζουν της επιλογες σου στην ουσια σχολιαζουν εσενα..

φιλικα Δημητρης.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ασε τον μαλακα, τι ρωταεί?? αν φορουσε παντελόνια, δε θα κάνε τετοια ερωτηση. δηλ. τι ζηταει επιβεβαιωση??

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ασε τον μαλακα, τι ρωταεί?? αν φορουσε παντελόνια, δε θα κάνε τετοια ερωτηση. δηλ. τι ζηταει επιβεβαιωση??
Πολλη ανθρωποι φιλε μου ξερουν καλλα τι θα κανουν και οτι και αν τους πουν οι αλλοι δεν μπορουν να τους αλαξουν γνωμη..παρολο που εχουν παρει την αποφαση τους βγαινουν ομως και ζητουν μια γνωμη για εναν και μονο λογο,αν η γνωμη των αλλον συμπιπτει με την δικη τους τοτε παυουν να εχουν ενοχες η διληματα για το αν εκαναν το σωστο..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Το οτι ειναι κομμωτρια  :pipa2: :pipa2: θα επρεπε να σε απασχολει για το θεμα του γαμου και οχι το οτι ειναι Αλβανιδα!!

OP
OP
K

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το οτι ειναι κομμωτρια δεν με απασχολει καθολου..εξαλλου η κομμωτικη ειναι τεχνη και αν τη χρησιμοποιησεις σωστα εχει και κερδος. Και ειλικρινα ειχα στο μυαλο μου να μην λεω πουθενα οτι ειναι απο εκει. Το θεμα ειναι βεβαια οτι κοντινοι γνωστοι και φιλοι το ξερουν...Τωρα για το σοι το δικο μου...ουτε μπορω να φανταστω τα σχολια που θα ερθουν.
Guys τις προαλλες γνωρισα τους δικους της. Οχι σαν γαμπρος, απλα σαν τεως γκομενος της κορης. Αλβανος κανονικος ο μπαμπας και οχι η καλυτερη ρατσα. Βεβαια σε μενα ηταν κυριος και ευγενεστατος but ok...μπλεγμενος μου φανηκε...Η αληθεια δεν τους παω καθολου, και κοιτα τωρα που μπλεκεις. Η κοπελα ειναι σωστη και το κερατο δεν παιζει. Αλλα αρκει ρε guys?
Μιλαμε κανονικη οικογενεια αλβανων που Ok μεγαλωσαν εδω αλλα για παραδειγμα τις προαλλες μου λεει : ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ!!Με το που το ακουσα προσγειωθηκα και αποτομα μαλιστα!
Σαφως και δεν ξερει οτι ντρεπομαι για αυτο αλλα ειμαι σιγουρος πως το εχει αντιμετωπισει σαν αντιδραση γενικα στη ζωη της. Δεν γινεται ρε παιδια, δεν ειναι χαζοι. Ξερουν οτι δυσκολα ελληνικη οικογενεια και μαλιστα "καθωςπρεπει" θα δεχτει αλβανιδα μεσα. Η μητερα μου ουτε να τη βλεπει βεβαια...
Αλλες φορες εφευγα με το πρωτο βραδυ,μια φορα συνεχισα και κοιτα τωρα διλλημα, να ξερειθς πως πρεπει να την αφησεις (και για δικο της καλο) και να μην μπορεις!Βεβαια αν σε κανει ευτυχισμενο και παιρνας καλα...και αφου δε μπορω να μιλησω μαζι της για δουλεια...ξεχνιεμαι....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Κοίτα να σου πώ και γώ,
Οι αλβανίδες εχω ακούσει ότι δεν δίνουν κωλαράκι. Ίσως αργότερα να εχεις πρόβλημα , αν της το ζητήσεις και σου αρνηθεί, ή αν δεχθεί και το μάθει ο πατέρας της. Σε εστειλε στο Κόσοβο να σε φανε οι αρκουδες,
Αν δεν έισαι λάτρης του κώλου πάρτην αλλα αν είσαι η αν σκέπτεσαι να γίνεις ξεχασέ την, δεν θα σου δώσει ποτέ παρθενια δύσκολα πράγματα. Εσύ επιλέγεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να  βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??
Βλεπω σωστα σχολια στο site και νομιζω πως το θεμα μας εχει απασχολησει ολους!
MΕΓΑΛΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ''ΜΠΑΛΕΣ'' ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ..
ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ?
ΔΙΕΚΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΆ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ..
ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΛΒΑΝΟ..ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ''ΑΝΤΡΑ'' ΟΜΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΤΟ ΑΣΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΟΤΕΣ ΛΕΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΓΚΕΓΚΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ?

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε εσυ αποφασιζεις για τον εαυτο σου αν θελεις την κοπελλα πραγματι προχωρα δεν μενει σπιυι σου ο κοσμος οι δυοσας ειστε ουτε τα πεθερικα σου θαναι σπιτισου καθε μερα!εφοσον λες οτι γενηθηκε εδω ειναι ελληνιδα!

Ε οχι! Αυτο ειναι ιεροσυλια! Ελληνιδα επειδη γεννηθηκε εδω? Ελεος! Τι αλλο θα ακουσουμε?

Η κοπελα ειναι σωστη και το κερατο δεν παιζει. Αλλα αρκει ρε guys?

Καλα φιλε τοσο σιγουρος μην εισαι ουτε για την αδελφη σου(που λεει ο λογος, δεν ξερω καν αν εχεις)! Γενικα μια φυλη κρυβει καποια στοιχεια μεσα της! Καλος ή κακος οι αλβανοι ειναι περισσοτερο αδιστακτοι σαν ανθρωποι!
Απο εκει και υστερα κανεις δε μπορει να σου πει τι θα κανεις! Η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου! Θα πρεπει να τα βαλεις κατω...να κανεις τις αξιολογησεις σου και να διαλεξεις!
Οσο για τους υπολοιπους που φωναζουν...χαλαρωστε βρε παιδια! Υπαρχουν πολλες φορες που βρισκομαστε σε περιεργα σταυροδρομια και παντα χρειαζομαστε μια 2η 3η γνωμη για επιβεβαιωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom