Το οτι ειναι κομμωτρια δεν με απασχολει καθολου..εξαλλου η κομμωτικη ειναι τεχνη και αν τη χρησιμοποιησεις σωστα εχει και κερδος. Και ειλικρινα ειχα στο μυαλο μου να μην λεω πουθενα οτι ειναι απο εκει. Το θεμα ειναι βεβαια οτι κοντινοι γνωστοι και φιλοι το ξερουν...Τωρα για το σοι το δικο μου...ουτε μπορω να φανταστω τα σχολια που θα ερθουν.
Guys τις προαλλες γνωρισα τους δικους της. Οχι σαν γαμπρος, απλα σαν τεως γκομενος της κορης. Αλβανος κανονικος ο μπαμπας και οχι η καλυτερη ρατσα. Βεβαια σε μενα ηταν κυριος και ευγενεστατος but ok...μπλεγμενος μου φανηκε...Η αληθεια δεν τους παω καθολου, και κοιτα τωρα που μπλεκεις. Η κοπελα ειναι σωστη και το κερατο δεν παιζει. Αλλα αρκει ρε guys?
Μιλαμε κανονικη οικογενεια αλβανων που Ok μεγαλωσαν εδω αλλα για παραδειγμα τις προαλλες μου λεει : ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑ!!Με το που το ακουσα προσγειωθηκα και αποτομα μαλιστα!
Σαφως και δεν ξερει οτι ντρεπομαι για αυτο αλλα ειμαι σιγουρος πως το εχει αντιμετωπισει σαν αντιδραση γενικα στη ζωη της. Δεν γινεται ρε παιδια, δεν ειναι χαζοι. Ξερουν οτι δυσκολα ελληνικη οικογενεια και μαλιστα "καθωςπρεπει" θα δεχτει αλβανιδα μεσα. Η μητερα μου ουτε να τη βλεπει βεβαια...
Αλλες φορες εφευγα με το πρωτο βραδυ,μια φορα συνεχισα και κοιτα τωρα διλλημα, να ξερειθς πως πρεπει να την αφησεις (και για δικο της καλο) και να μην μπορεις!Βεβαια αν σε κανει ευτυχισμενο και παιρνας καλα...και αφου δε μπορω να μιλησω μαζι της για δουλεια...ξεχνιεμαι....