You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 313
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μακρια τυπεΠαιδια τελευταια βλεπω κατι αλβανιδες σκετες κροτιδες βρε παιδι μου.Εχει κανει καποιος σχεση η κατι εφημερο με αλβανιδα?
οπως και απο ρουμανες
γιατι ρε ?εχει κατι μωραμακρια τυπε
οπως και απο ρουμανες
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ψηνει σκηνικο και θελει πληροφοριες για τα εισαγωμενα προιοντααρπαχτη ναι εχω κανει γιατι ρωτας?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι αλβανιδες ειναι χειροτερες απο ελλεενιδεςγιατι ρε ?εχει κατι μωρα
οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες
ακου που σου λεω τυπε
να παει γιατι να μην παει και καλα θα κανει δεν θα παντρυτηκε κιολας καντε οτι κανετε περαστε καλα και οσο παει που το θεμα μην κολας .ψηνει σκηνικο και θελει πληροφοριες για τα εισαγωμενα προιοντα
προσεχε κανα αδελφο που ισως να ειναι προκομενος γιατι συνηθως τα καλα εχουν κατι αδερφακια που ειναι πολη καλοπαιδα
οι αλβανιδες ειναι χειροτερες απο ελλεενιδες
οι ρουμανες ειναι αγαπησιαρες
ακου που σου λεω τυπε
Γιατι ειναι χειροτερες απο ελλεινιδες?Σε τι ειναι χειροτερες?Εχεις εμπειριες?
να παει γιατι να μην παει και καλα θα κανει δεν θα παντρυτηκε κιολας καντε οτι κανετε περαστε καλα και οσο παει που το θεμα μην κολας .
προσεχε κανα αδελφο που ισως να ειναι προκομενος γιατι συνηθως τα καλα εχουν κατι αδερφακια που ειναι πολη καλοπαιδα
Φιλε δεν εχει αδελφια.Ειναι μοναχοκορη.Τσεκαρισμενο.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
α εισαι ψαγμενος εσυΦιλε δεν εχει αδελφια.Ειναι μοναχοκορη.Τσεκαρισμενο.
θειους ξαδερφια που ειναι προκομενοι και δουλευουν ολοι μερα ( )αυτα να προσεχεις εαν δεν εχει αδερφια αλλιως περαστε καλα και οι 2 και μην κολλατε .Προσεχε μονο γιατι αυτες ειναι λιγο διαφορετικες απο τις δικες μας μπορει να την εχουν λγοδωσει σε κανα δικο τους στην πατριδα και να την σφυριζει που και που δεν ξερω εαν με καταλαβες ;)Φιλε δεν εχει αδελφια.Ειναι μοναχοκορη.Τσεκαρισμενο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οσοι ασχολουνται με μπουρδελα και λοιπα σιγουρα εχουν καποια ιστορια με ρουμαναΓιατι ειναι χειροτερες απο ελλεινιδες?Σε τι ειναι χειροτερες?Εχεις εμπειριες?
με αλβανιδα δεν ειχα γιατι δεν ειμαι κοροιδο
αυτα που καταλαβα και εμαθα μου αρκουν για να μην μπλεξω
ουτε αρπαχτη ρε μαστορα?τυπε οσοι ασχολουνται με μπουρδελα και λοιπα σιγουρα εχουν καποια ιστορια με ρουμανα
με αλβανιδα δεν ειχα γιατι δεν ειμαι κοροιδο
αυτα που καταλαβα και εμαθα μου αρκουν για να μην μπλεξω
θειους ξαδερφια που ειναι προκομενοι και δουλευουν ολοι μερα ( )αυτα να προσεχεις εαν δεν εχει αδερφια αλλιως περαστε καλα και οι 2 και μην κολλατε .Προσεχε μονο γιατι αυτες ειναι λιγο διαφορετικες απο τις δικες μας μπορει να την εχουν λγοδωσει σε κανα δικο τους στην πατριδα και να την σφυριζει που και που δεν ξερω εαν με καταλαβες ;)
Φιλε qertq τι εμπειριες αποκομισες με τη αλβανιδα?Πες τη διαβαλκανικη εμπειρια σου
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Παιδια τελευταια βλεπω κατι αλβανιδες σκετες κροτιδες βρε παιδι μου.Εχει κανει καποιος σχεση η κατι εφημερο με αλβανιδα?
...Έλα...ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ βραδιάτικα...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
αλβανιδα καλη μονο νεκρη,μακρια αν θελεις την ζωουλα σου.αλβανιδα καλη μονο νεκρη δεν ειδες τη παιδια βγαζουν;ανικανους αλβανους κλεφτες και δολοφονους.μακρια.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Υπαρχη ιδη θρεντ σχεσεις ελληνων με αλλοδαπες,προτεινω συνχωνευση!Παιδια τελευταια βλεπω κατι αλβανιδες σκετες κροτιδες βρε παιδι μου.Εχει κανει καποιος σχεση η κατι εφημερο με αλβανιδα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις