Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ρε τύπε αλλά έτσι δεν θα έχω μετά χρόνο για γκομενάκια,λάθος;! :think:
Eπίσης πρέπει να είναι κοντά μου γιατί θα μου τα τρώνε όλα τα ταχι!!! :grin:
κατσε τοτε να πεινας ρε μαλακα.δεν σου ειπα να πας να δουλεψεις σε λατομειο ρε βλακα.σε καμια καφετερια βοηθος θα εισαι.θα γνωρισεις γκομενακια εκει.

Επισκέπτης
κατσε τοτε να πεινας ρε μαλακα.δεν σου ειπα να πας να δουλεψεις σε λατομειο ρε βλακα.σε καμια καφετερια βοηθος θα εισαι.θα γνωρισεις γκομενακια εκει.
Καφετέρεια 8ώρες την ημέρα δεν είναι ή τρεις φορές την εβδομάδα 8 ώρες;;; :think:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε τύπε μην παρεξηγείς,απλά αν δουλεύω όλη μέρα που θα βολέψω τις γκόμενες,πες μου!!! :cheesy:
Ρε αγορίνα μου! ότι και να σου πει ο άλλος εσύ τα ίδια θα λες!
τελικά το πιο δύσκολο πράγμα στον άνθρωπο είναι να ακολουθήσει οδηγίες!

αφού σου είπα ακριβώς πώς θα γίνει τι το συζητάς ακόμα?
τόσες μέρες που το λιβανίζεις όλα θα τα είχες κάνει!

ξεκόλλα! και βουρρρρ! τάπαμε!

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ρε αγορίνα μου! ότι και να σου πει ο άλλος εσύ τα ίδια θα λες!
τελικά το πιο δύσκολο πράγμα στον άνθρωπο είναι να ακολουθήσει οδηγίες!

αφού σου είπα ακριβώς πώς θα γίνει τι το συζητάς ακόμα?
τόσες μέρες που το λιβανίζεις όλα θα τα είχες κάνει!

ξεκόλλα! και βουρρρρ! τάπαμε!
τι του ειπες ρε τζειμς και δεν καταλαβε? :think: :think: :think: :think:
να το κανουμε αν ειναι μαθημα στη σχολη μηπως και το καταλαβει.

(μηπως το ετοιμαζεις για πωλητη ρε μαλακα?) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ απλά ρε αρκ, ότι μπορεί να δουλεύει και σε ένα καφέ 3-4 φορές τη βδομάδα, και στη σχολή του να πάει κανονικά και γκομενίτσες θα γνωρίσει και θα αρχίσει γενικά να κάνει σωστό παιχνίδι!
όχι να τρέχουμε πίσω απ την κάθε ξενέρωτη γκομενίτσα που ήρθε απ το χωριό της και το παίζει και μούρη!
έτσι πάτερ? ;)

γιατί αυτές τις απορίες :idiot: του πώς θα προλαβαίνω και δουλειά και σχολή και γκόμενα τις έχει καιρό! :jerking:

ξεκόλλα ρε! η δουλειά κάνει τον άνδρα λέει το άσμα! (δε χρειάζεται να το βάλεις) :grin:

Επισκέπτης
Πολύ απλά ρε αρκ, ότι μπορεί να δουλεύει και σε ένα καφέ 3-4 φορές τη βδομάδα, και στη σχολή του να πάει κανονικά και γκομενίτσες θα γνωρίσει και θα αρχίσει γενικά να κάνει σωστό παιχνίδι!
όχι να τρέχουμε πίσω απ την κάθε ξενέρωτη γκομενίτσα που ήρθε απ το χωριό της και το παίζει και μούρη!
έτσι πάτερ? ;)

γιατί αυτές τις απορίες :idiot: του πώς θα προλαβαίνω και δουλειά και σχολή και γκόμενα τις έχει καιρό! :jerking:

ξεκόλλα ρε! η δουλειά κάνει τον άνδρα λέει το άσμα! (δε χρειάζεται να το βάλεις) :grin:
Αμά είναι 3-4 φορές την εβδομάδα μία χαρά είμαστε!!! :rockon:
Με πολύ σκαρταδούρα έχω μπλέξει πάντως!!! :P
Υ.Γ.Γκόμενες ντόπιες ή από αλλού καλύτερα;;; :think:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τα μαθηματα savour vivre που ξεκινησε η σχολη εδω και μια εβδομαδα θα συνεχιστουν για ακομα λιγες μερες,διοτι ειναι πολλοι μαθητες τις σχολης που θελουν να τα παρακολουθησουν,αλλα και οπως με ενημερωσε και ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα δεχετε πολλα πμ με ερωτημα,και αποριες για το μαθημα,και ετσι η πρυτανεια τις σχολης αποφασισε να συνεχισει την παραδοση των μαθηματων για ακομα λιγες μερες στο μαθημα του savoir vivre.

εχθες ασχοληθηκαμε με το πως πρεπει να κινηθει ενας σωστος παικτης σε μια εξοδο με καποια γκομενα,ειτε ειναι απο μια καφετερια-μπαρ-κλαμπ-μπουζουκια εως και για φαγητο και σινεμα.

σημερα θα ασχοληθουμε με το εξης.

τι φαγητα πρεπει να προτεινει ο σωστος παικτης σε μια γκομενα που πηγαινουν για φαγητο?
(εστιατοριο-πιτσαρια-ταβερνα-ψησταρια).

τι κρασι πρεπει να προτινη στην γκομενα να πιουμε?

πως πρεπει να συμπεριφερθει ο σωστος παικτης στην διαρκεια του γευματος?

πρεπει να μιλαει στην γκομενα οταν τρωνε ναι η οχι?

τι ποτο πρεπει να προτεινει ο σωστος παικτης στην γκομενα σε μπαρ-κλαμπ?

τι πρεπει να κανει ο σωστος ο παικτης αν ειναι γκομενα στη διαρκεια του ποτου η γευματος δεν ξεκολαει απο το κινητο τις?

τι κανουμε αν βρεθουμε με πρωην μας στην εξοδο?

πως πρεπει να κινηθει ο σωστος παικτης σε ολη την διαδικασια του γευματος η του ποτου?

ολα αυτα θα απαντηθουνε σημερα αλλα και πολλα αλλα.

επισης να κανω μια επισημανση για να μην λεμε παλι τα χθεσινα.

ειμαστε στην φαση που εχουμε μπει πλεον στο μαγαζι εχουμε καθησει στο τραπεζι μας και περιμενουμε το σερβιτορο να για παραγγελια.

ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα παρακαλώ πολυ να κανει την εισαγωγη του ωστε να μπουμε στο σημερινο μαθημα.

gayseven7

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
6
Πόντοι
0
παιδιά γειά σας.
ομολογώ οτι τα θέματα τις σχόλης είναι πολύ πρωτοποριακά.
υπάρχει περίπτωση να ασχοληθήτε και με θέματα των gay?
έχουμε και εμείς το δικό μας savoir vivre και κάποιος πρέπει να το διδάξει,
πιστεύω οτι πολλά άτομα ειναι που ενδιαφέρωντε να το μάθουν.
πρέπει να φύγω τώρα γιατί έχω ράντεβου με ένα καινούργιο αγόρι.
φιλιά πολλά..............

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
παιδιά γειά σας.
αρχηγε πρωτα θα παραδωσει το βιογραφικο σου στον καθηγητη απολυτο,και αφου το μελετηση θα σου παρει και μια συνεντευξη για να δουμε τι ακριβως θελεις να μαθεις και εσυ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παιδιά γειά σας.
φιλε αν δεν εισαι κλωνος που μπαινει για να προσφερει γελιο και χαβαλε...πολυ κακως ποσταρες εδω.ανοιξε εσυ το θεμα ως γκει..ξερεις καλυτερα απο αυτα...εδω το πολυ πολυ να ακουσεις κανα γαλλικο για τις σεξουαλικες σου προτιμησεις...εκτος αν τα θελει ο κωλος σου...βραδιατικα...

αλλα ξεχασα εισαι γκει... :headbang:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
που ειναι ο τυπος σημερα να ξεκινηση το μαθημα?

Επισκέπτης

Σωστά τα λές μάστορα.
Αντρίκιες συμβουλές του δίνεις να μπει στο σωστό δρόμο.
Οι νυχτερινές αυτές δουλειές για μικρές ηλικίες βγάζουν τρελά κονέ.
Ήξερα τύπο , ο οποίος πλήρωνε για να αντικαθιστά έναν μπάρμαν σε μπαράκι.
Πλήρωνε , δεν πληρωνόταν.
Αλλά σε κάθε βαρδια μου έλεγε τσίμπαγε 5-6 τηλέφωνα.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τα μαθηματα savour vivre που ξεκινησε η σχολη εδω και μια εβδομαδα θα συνεχιστουν για ακομα λιγες μερες,διοτι ειναι πολλοι μαθητες τις σχολης που θελουν να τα παρακολουθησουν,αλλα και οπως με ενημερωσε και ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα δεχετε πολλα πμ με ερωτημα,και αποριες για το μαθημα,και ετσι η πρυτανεια τις σχολης αποφασισε να συνεχισει την παραδοση των μαθηματων για ακομα λιγες μερες στο μαθημα του savoir vivre.

εχθες ασχοληθηκαμε με το πως πρεπει να κινηθει ενας σωστος παικτης σε μια εξοδο με καποια γκομενα,ειτε ειναι απο μια καφετερια-μπαρ-κλαμπ-μπουζουκια εως και για φαγητο και σινεμα.

σημερα θα ασχοληθουμε με το εξης.

τι φαγητα πρεπει να προτεινει ο σωστος παικτης σε μια γκομενα που πηγαινουν για φαγητο?
(εστιατοριο-πιτσαρια-ταβερνα-ψησταρια).

τι κρασι πρεπει να προτινη στην γκομενα να πιουμε?

πως πρεπει να συμπεριφερθει ο σωστος παικτης στην διαρκεια του γευματος?

πρεπει να μιλαει στην γκομενα οταν τρωνε ναι η οχι?

τι ποτο πρεπει να προτεινει ο σωστος παικτης στην γκομενα σε μπαρ-κλαμπ?

τι πρεπει να κανει ο σωστος ο παικτης αν ειναι γκομενα στη διαρκεια του ποτου η γευματος δεν ξεκολαει απο το κινητο τις?

τι κανουμε αν βρεθουμε με πρωην μας στην εξοδο?

πως πρεπει να κινηθει ο σωστος παικτης σε ολη την διαδικασια του γευματος η του ποτου?

ολα αυτα θα απαντηθουνε σημερα αλλα και πολλα αλλα.

επισης να κανω μια επισημανση για να μην λεμε παλι τα χθεσινα.

ειμαστε στην φαση που εχουμε μπει πλεον στο μαγαζι εχουμε καθησει στο τραπεζι μας και περιμενουμε το σερβιτορο να για παραγγελια.

ο γραμματεας τις σχολης μουνιντζα παρακαλώ πολυ να κανει την εισαγωγη του ωστε να μπουμε στο σημερινο μαθημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παιδιά γειά σας.
καλως τον
τυπε μου η σχολη δεν ασχολειται με το αδερφατο των ιπποτων
γιατι πολυ απλα οι κολομβιανοι μαχητες δεν σφυρανε απο πισω
:2funny:
παντως πρωτη φορα διαβαζω για savoir vivre των γκευ δεν ηξερα οτι υπαρχει :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ρε τύπε, σου είπα να τα βάζεις σιγά-σιγά και εσύ γράφεις κατεβατό?
Εδώ για γεύμα να πήγαινα πιο γρήγορα θα τελειώνα από το να γράψω όλα αυτά.
Πού είναι ο παπατσόλο να γράψει τα δικά του?

Γενικά το στυλ πρέπει να είναι ήρεμο, ωραίο και χωρίς υπερβολές. Η τύπισσα ας παραγγείλει ότι θέλει αφού ούτως ή άλλως, αυτή θα το φάει αλλά έτσι και δε λέει να αποφασίσει με τίποτα, τότε πείτε της να πάρει το ίδιο με το δικό σας για να μην τσιμπάει μετά από το πιάτο σας (είναι σπαστικό). Πιτσαρίες & ψησταριές είναι ακατάλληλες, σε τέτοια πάμε μόνο αν ξέραμε την άλλη από πριν και ήμασταν φιλαράκια ή κάναμε παρέα. Για κρασιά δεν ξέρω πολλά πράγματα άρα ας προτείνει κανας σχετικός με αυτά. Για το αν μιλάμε ή όχι κατά τη διάρκεια του γεύματος, νομίζω ότι πρέπει να κυμανθούμε σε νορμάλ πλαίσια. Ούτε να υπάρχει μουγκαμάρα αλλά ούτε και να κάτσουμε 3 ώρες στο μαγαζί. Έτσι και η άλλη ασχολείται συνέχεια με το κινητό της σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται άρα ο καθένας ας αντιδράσει σύμφωνα με το στυλ του. Αν συναντήσουμε την πρώην μας τότε το παίζουμε κόσμιοι και φιλικοί μιας και θα είναι μια σκηνή που θα της πει κάποια πράγματα για 'σας. Θα μιλήσουμε ήρεμα και φιλικά, όχι πολλά-πολλά, κάτι σε στυλ "γεια σου - τι κάνεις? - όλα καλά? - καλά να περάσεις / τα λέμε". Ακόμα δε σφυρίζουμε για να έρθει ο σερβιτόρος, δεν του μιλάμε σαν να είναι υπάλληλός μας, παραγγέλνουμε/ρωτάμε πάντα για νορμάλ φαγητά και γενικότερα είμαστε μετρημένοι. Συνέχισε Δάσκαλε και μετά θα γίνουν οι όποιες συμπληρώσεις.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε σωστος.το μονο που εχω να συμπληρωσω οτι κατα την διαρκεια του γευματος προσεχουμε πως τρωμε,και δεν μπουκωνουμε το στομα,και να δωσω και μια συμβουλη για τα κρασια.

κοκκινο για κρεατα.λευκο για ψαρικα.
επισης μην κανει κανενας καμια μαλακια και βαζει παγο μεσα στο κρασι του,ειτε ειναι λευκο ειτε κοκκινο.
αποφευγετε τα χυμα κρασια,προτιμηστε εμφιαλωμενα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε σωστος.το μονο που εχω να συμπληρωσω οτι κατα την διαρκεια του γευματος προσεχουμε πως τρωμε,και δεν μπουκωνουμε το στομα,και να δωσω και μια συμβουλη για τα κρασια.

κοκκινο για κρεατα.λευκο για ψαρικα.
επισης μην κανει κανενας καμια μαλακια και βαζει παγο μεσα στο κρασι του,ειτε ειναι λευκο ειτε κοκκινο.
αποφευγετε τα χυμα κρασια,προτιμηστε εμφιαλωμενα.
Τυπε μου νομιζα δεν ειχε μαθημα σημερα λογω αγωνων,θα απουσιαζουν πολλοι μαθηται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου νομιζα δεν ειχε μαθημα σημερα λογω αγωνων,θα απουσιαζουν πολλοι μαθηται
ο παμμεγιστος τυπος και δασκαλος αρκανς κανει και ενισχυτικη διδασκαλια τυπε :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom