Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Savoir vivre στον έρωτα

Τηλεφωνήματα: Σε ένα ερωτικό τηλεφώνημα, φυσικά το απαιτούμενο προσόν δεν είναι η τυπικότητα. Δεν είναι, όμως, και η φλυαρία. Αν τα πείτε και τα κάνετε όλα στο τηλέφωνο, τι θα μείνει για το ραντεβού; Αφήστε και τους διπλανούς, που θα έχουν μάθει τα πάντα για σας και θα σας έχουν βάλει και στο μάτι, κάνοντας αναφορές για «μέλια», που τρέχουν και σορόπια που κολλούν…

Προσκλήσεις: Καλόν είναι οι άντρες να έχουν τον πρώτο λόγο στην εκφώνηση του «θέλω να βρεθούμε». Η γυναίκα έχει σίγουρα προοδεύσει στον κοινωνικό τομέα, αλλά καλό θα ήταν να μην παίρνει πρωτοβουλίες σε τέτοια ζητήματα, διότι, αν μη τι άλλο, φοβίζει τους άνδρες, οι οποίοι μάλλον αισθάνονται ότι πιέζονται. Το ζήτημα είναι, ο έρωτας να έρθει αβίαστα, όχι να βγάζουμε πανό.

Εμφάνιση: Προσεγμένη, αλλά ανεπιτήδευτη. Μη βάλετε την «Αρτα και τα Γιάννενα» και τα χρυσάφια όλα. Φροντίστε για την καθαριότητά σας (δεν ξέρετε και τι μπορεί να προκύψει), βάλτε κάτι χαρούμενο, αλλά όχι και ξεδιάντροπο, φορέστε ένα ωραίο χαμόγελο, λίγες σταγόνες από το άρωμά σας και φύγατε. Για τους κυρίους συνιστάται εκτός από τη φροντίδα της καθαριότητας φυσικά, να μην έχουν βάλει άσπρες αθλητικές κάλτσες με τα sebago παπούτσια και να μην είναι μουρτζούφληδες.

Ραντεβού: Να είστε στην ώρα σας. Είναι πολύ άσχημο να αφήνετε κάποιον να περιμένει για πολύ, ιδίως, αν περιμένει στο κρύο. Φλεβάρη μήνα, δεν λέει. Επιπλέον, φροντίστε να έχετε κάνει κράτηση. Τέτοια ημέρα, δεν είναι ωραίο να κάνετε τους περιπλανώμενους, ούτε να περιμένετε σε ατελείωτες ουρές.

Δώρα: Συνηθίζονται τα λουλούδια και δη τα τριαντάφυλλα. Κόκκινα, παραπέμπουν στον πόθο. Λευκά δίνονται σε παρθένες (καλά μια κουβέντα είπαμε), τα κίτρινα λένε: «πρόσεχε, εγώ ζηλεύω». Τα κίτρινα καλύτερα να τα αποφύγετε αν είστε στα πρώτα στάδια μιας σχέσης. Τα καλύτερα του εαυτού μας, τα αφήνουμε… για το τέλος. Τώρα, αν θέλετε σώνει και ντε να δώσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση δέσμευσης, μπορείτε να επιχειρήσετε και ένα χρυσόδακτυλίδι. Αν δεν το δεχτεί από αγάπη, σίγουρα θα το δεχθεί σαν επένδυση. Ξέρετε πόσο έχει πάρει επάνω του ο χρυσός τελευταία;

Κουβεντούλα: Μην αρχίσετε τα «εγώ», «εγώ» «εγώ», «εγώ». Θα κουράσετε και δεν το θέλετε. Καλύτερο είναι να ακούτε αυτά που έχει να σας πει ο συνομιλητής σας. Οι περιαυτολογίες είναι περιττές, θυμίζουν βλαχοδήμαρχο ή ψωνάρα και δεν ωφελούν. Προσοχή, μη μιλάτε διαρκώς στο κινητό για δουλειές, με φίλους ή με τη μαμά σας.

Ερωτήσεις: Ερωτήσεις του τύπου: «Πόσους άντρες είχες πριν από εμένα», ή «αγαπάς ακόμη την πρώην σου» είναι εντελώς ντεμοντέ και δεν προσφέρουν και ειλικρινείς απαντήσεις. Οπότε κρατήστε διακριτική στάση και τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν από μόνα τους.

Σεξ: Τηρήστε το πρωτόκολλο!!! Αν επιθυμείτε αυτή η σχέση να πάει λίγο πιο μακριά από μια σειρά ερωτικών συνευρέσεων μην υποπέσετε στο μέγα αμάρτημα του «one night stand».Το πρωτόκολλο λέει ότι θα πρέπει να δώσετε μιαν ανάσα για να αναπτυχθεί το αίσθημα, πριν πέσετε με τα μούτρα στο μέλι. Μην φανείτε και λυσσάρα/ης…

Επισκέπτης
Ρε arcans , βάζε λινκ καλύτερα , μην αντιγράφεις σεντόνια.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλα εκανες τυπε.
αναψες κανενα κερακι ωστε να ειναι ο χωρισει ευκολα το γκομενακι απο τον φαγανιερι? :grin: :grin: :grin:
Τυπε το κερακι το αναψα,και ας βαλει ο αγιος το χερι του.
Τυπε μου ειδα και τον φαγανιερη με την ετσι στο πανυγηρη και της αγοραζε βρακια απο τον παγκο ο τυπος

Επισκέπτης
Δασκάλε δεν με βαθμολόγησες στα όσα είπα και έχω μία απορία είπα!!! :P

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Τυπε μου ειδα και τον φαγανιερη με την ετσι στο πανυγηρη και της αγοραζε βρακια απο τον παγκο ο τυπος
καλα ξηγηθηκε ο φαγανιερης τυπε.δεν θα εχει πολλες απαιτησεις και απο εσενα η γκομενα οταν θα τα φτιαξετε. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ναι ρε τύπε αλλά λίγο αναλυσέ μου,κάνε μία κριτική στα όσα είπα!!! :P
Δηλαδή μην γράφεις τον μαθητή!!! :-
δεν σε γραφω ρε βλακα.απλα δεν εχει εξεταστει ακομα πληρως.
το σκεπτικο σου ειναι καλο παντως μπορω να πω.αλλα δεν εχεις φραγκα για να υλοποιησης τα σχεδια σου.καλα θα κανεις να βρεις καμια δουλεια σε καμια καφετερια ωστε να κινησε πιο ανετα με τα γκομενακια.

Επισκέπτης
δεν σε γραφω ρε βλακα.απλα δεν εχει εξεταστει ακομα πληρως.
το σκεπτικο σου ειναι καλο παντως μπορω να πω.αλλα δεν εχεις φραγκα για να υλοποιησης τα σχεδια σου.καλα θα κανεις να βρεις καμια δουλεια σε καμια καφετερια ωστε να κινησε πιο ανετα με τα γκομενακια.
Πάντως ένας γνωστός μου έβγαλε γκόμενα αναρχικιά και παίζει με 200e/μηνά!! :grin:
Την παεί στο λευκό πύργο και τρώνε hot dog!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως ένας γνωστός μου έβγαλε γκόμενα αναρχικιά και παίζει με 200e/μηνά!! :grin:
Την παεί στο λευκό πύργο και τρώνε hot dog!!! :2funny: :2funny: :2funny:
πες τους να πηδηξουν απο εκει πανω και οι δυο τους.
ωραιους γνωστους εχεις ρε μαλακα.με ολη την σαβουρα κανεις παρεα μου φαινετε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sinnerman στο αφιερώνω:

[youtube=425,350]SMKI3FIdXTo[/youtube]

αλλα δεν εχεις φραγκα για να υλοποιησης τα σχεδια σου.καλα θα κανεις να βρεις καμια δουλεια σε καμια καφετερια ωστε να κινησε πιο ανετα με τα γκομενακια.
Τ ακούς μικρούλη?  :rockon:
ωραιους γνωστους εχεις ρε μαλακα.με ολη την σαβουρα κανεις παρεα μου φαινετε.
:rockon: :rockon: :rockon:
άλλαξε παρέες....άλλαξε μυαλά...!!! ;)

Επισκέπτης
να αλλαξεις γιατι η μονη σου διασκεδασει στο τελος θα ειναι η πορειες και τα επεισοδια. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Μπααα όχι έτσι,απλά τα έφτιαξε με αυτήν γιατί τον έφαγαν οι αγαμίες!!! :grin:
Μπατιράκια είναι τύπε,τίποτα δεν κάνουμε,τζάμπα τα πουκάμισα μου!!! :P
Με dvd την βγάζουμε!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5