gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εβαλες ακριβως ιδιο αριθμο πρωκτων να αφοδευουν λουκ;στην πολιτικη της ισοβαρους απαντησης στις ασσυμετρες απειλες;
εβαλες ακριβως ιδιο αριθμο πρωκτων να αφοδευουν λουκ;στην πολιτικη της ισοβαρους απαντησης στις ασσυμετρες απειλες;
πανε στην σχολη σου και μην μας ζαλιζεις τα παπαρια αλλο.ρε συ αρκανς..σοβαρα τωρα..
με τους τροπους που εχεις θεωρεισαι καταλληλος να διδασκεις savoir vivre?
Ναι τυπε μου απο τις επτα και μιση το πρωι μεχρι 3-4 το πρωι.Καλα παει,το προβλημα ειναι δεν βρισκεις ευκολα προσωπικο για δουλειατυπε το μαγαζι πως παει? το εχεις και το χειμωνα ανοικτο?
λουκριτια μην μου την πεφτεις αλλο.δεν θελω να σε γαμησω.ενας σοβαρος καθηγητης δεν παει ποτε με τις μαθητριες του.οταν ζητας σοβαρες κ τεκμηριωμενες απαντησεις να μπορεις να τις δινεις κιολας.
Και ανταπεδωσεςεγω ημανε κυρια φιλε μου..
ο αρκ εχεσε πρωτος το θεμα μου...
τυπε τι μεροκαμματο παιζει? να ερθω εγω αν ειναι.Ναι τυπε μου απο τις επτα και μιση το πρωι μεχρι 3-4 το πρωι.Καλα παει,το προβλημα ειναι δεν βρισκεις ευκολα προσωπικο για δουλεια
λουκριτια μην μου την πεφτεις αλλο.δεν θελω να σε γαμησω.ενας σοβαρος καθηγητης δεν παει ποτε με τις μαθητριες του.
τι περιμενες?Και ανταπεδωσες
σαλονικα?φοιτητριες δε παιζουνε?Ναι τυπε μου απο τις επτα και μιση το πρωι μεχρι 3-4 το πρωι.Καλα παει,το προβλημα ειναι δεν βρισκεις ευκολα προσωπικο για δουλεια
Τυπε απο μουνια ξεραιλα λιγα πραγματα,τυπε μου δεν λεεινα ερθεις για δουλεια εσυ,εδω κυνδυνευω να με γαμησουνε εμενα οι βαρβατοι πελατες μου,και μου ζαλιζουν τα παπαρια να τους φερω καμια σερβιτορα μπαργουμαν αλλα δυσκολα δεν βρισκω.τυπε τι μεροκαμματο παιζει? να ερθω εγω αν ειναι.
μουνια εχει τωρα το χειμωνα εκει?
Ρε λουκια παιζουνε αλλα οχι στο χωριο που ειμαι εγω,ειναι 25 χιλιομετρα μακρια και δουλευουν ολες Αργοστολι
τι περιμενες?σαλονικα?φοιτητριες δε παιζουνε?
σημερα θα μπουμε στην δευτερη ενοτητα του savoir vivre.θα ασχοληθουμε με ενα κομματι που για τους περισσοτερους απο εσας μπορει να μην εχει σημασια,αλλα στο τελος αποδυκνειετε οτι εχει,και παρα πολυ μεγαλη.
1.πως πρεπει να κινηθει ο σωστος παικτης οταν βγαινει εξω με μια γκομενα η ακομα και μονος του?
2.σε τι μαγαζια ειναι σωστο να πηγαινει οταν βγαινει πρωτη φορα με μια γκομενα?
3.πως πρεπει να στηνετε οταν πηγαινει σε καποιο μαγαζι μονος του η με παρεα?
4.πως πρεπει να συμπεριφερθει στην μπαργουμαν που ειναι μουναρα,οταν ειναι μονος?
αυτα και αλλα πολλα θα απαντηθουνε σημερα.
παρακαλω το γραμματεα μουνιντζα να κανει την εισαγωγη του και υστερα αν αρχισει το μαθημα.