Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε το μαγαζι πως παει? το εχεις και το χειμωνα ανοικτο?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε συ αρκανς..σοβαρα τωρα..
με τους τροπους που εχεις θεωρεισαι καταλληλος να διδασκεις savoir vivre?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οταν ζητας σοβαρες κ τεκμηριωμενες απαντησεις να μπορεις να τις δινεις κιολας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε το μαγαζι πως παει? το εχεις και το χειμωνα ανοικτο?
Ναι τυπε μου απο τις επτα και μιση το πρωι μεχρι 3-4 το πρωι.Καλα παει,το προβλημα ειναι δεν βρισκεις ευκολα προσωπικο για δουλεια

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
οταν ζητας σοβαρες κ τεκμηριωμενες απαντησεις να μπορεις να τις δινεις κιολας.
λουκριτια μην μου την πεφτεις αλλο.δεν θελω να σε γαμησω.ενας σοβαρος καθηγητης δεν παει ποτε με τις μαθητριες του. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ναι τυπε μου απο τις επτα και μιση το πρωι μεχρι 3-4 το πρωι.Καλα παει,το προβλημα ειναι δεν βρισκεις ευκολα προσωπικο για δουλεια
τυπε τι μεροκαμματο παιζει? να ερθω εγω αν ειναι.
μουνια εχει τωρα το χειμωνα εκει? :think: :think: :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκριτια μην μου την πεφτεις αλλο.δεν θελω να σε γαμησω.ενας σοβαρος καθηγητης δεν παει ποτε με τις μαθητριες του. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι περιμενες?
σαλονικα?φοιτητριες δε παιζουνε?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε τι μεροκαμματο παιζει? να ερθω εγω αν ειναι.
μουνια εχει τωρα το χειμωνα εκει? :think: :think: :think: :think: :think:
Τυπε  απο μουνια ξεραιλα λιγα πραγματα,τυπε μου δεν λεεινα ερθεις για δουλεια εσυ,εδω κυνδυνευω να με γαμησουνε εμενα οι βαρβατοι πελατες μου,και μου ζαλιζουν τα παπαρια να τους φερω καμια σερβιτορα μπαργουμαν αλλα δυσκολα δεν βρισκω.
Αν ξερεις τιποτα απο σαλονικα μερια καμια κολλητη και θελει δουλεια πεσ μου

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
σημερα θα μπουμε στην δευτερη ενοτητα του savoir vivre.θα ασχοληθουμε με ενα κομματι που για τους περισσοτερους απο εσας μπορει να μην εχει σημασια,αλλα στο τελος αποδυκνειετε οτι εχει,και παρα πολυ μεγαλη.

1.πως πρεπει να κινηθει ο σωστος παικτης οταν βγαινει εξω με μια γκομενα η ακομα και μονος του?

2.σε τι μαγαζια ειναι σωστο να πηγαινει οταν βγαινει πρωτη φορα με μια γκομενα?

3.πως πρεπει να στηνετε οταν πηγαινει σε καποιο μαγαζι μονος του η με παρεα?

4.πως πρεπει να συμπεριφερθει στην μπαργουμαν που ειναι μουναρα,οταν ειναι μονος?

αυτα και αλλα πολλα θα απαντηθουνε σημερα.

παρακαλω το γραμματεα μουνιντζα να κανει την εισαγωγη του και υστερα αν αρχισει το μαθημα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αν κ πραγματακια απλα,θα κατσω να παρακολουθησω το μαθημα

Επισκέπτης
Παρρόν και εγώ,γμτ δεν βρήκα στην πρώτη σειρά,θα πάω να κάτσω πιο πίσω!!! :grin:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
μαγκες το σημερινο μαθημα ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει ντο προσεξετε παρα πολυ.
δεν ειναι δυνατον να τρωει ενας μαθητης πορτα σε καποιο κλαμπ.
δεν ειναι δυνατον να μην μπορει να κινηθει μεσα σε ενα μπαρ.
δεν ειναι δυνατον να μην μπορεσει να κανει εντυπωση στην μπαργουμαν οταν θα παραγγειλει το ποτο του.
ειναι αδιανοητο να μπει σε ενα μαγαζι και κινειτε σαν προβατο.
οιλα αυτα θα απαντηθουνε σημερα.υπαρχει και savoir vivre για αυτες τις περιπτωσεις.

επισης θα γινει και μια ξεχωριστει ενοτητα για τα μπουζουκια διοτι εκει το παιχνιδι ειναι διαφορετικο,και χρειαζετε πιο εμπειρους παικτες.θα ξεκινησουμε απο καφετεριες,μπαρ,κλαμπ για αρχη.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
για αρχη ξεκιναμε απο την συνοικιακη καφετερια τις γειτονια μας.
επειδη η καφετερια αυτη βρισκετε κοντα στο σπιτι μας,και σας ξερουν, και τους ξερετε ολους,δεν σημαινει οτι πηγαινεις οπως ναναι ντυμενος,οπως πανε οι περισσοτεροι.ο μαραγκος με την πριονιδια στο κεφαλι,ο γκαραζιερης με τα μαυρα νυχια,ο μπογιατζης με την μπογια στα μουτρα,ο φοιτητης με την τρυπια την φορμα,και ολοι αυτοι την πεφτουν στην σερβιτορα(που συνηθως ειναι μπαζο)να την γαμησουν.ΑΙΣΧΟΣ.ο σωστος παικτης πηγαινει ευπρεπως ντυμενος,καθετε ευπρεπως στην καρεκλα του,και προπαντος δεν φωναζει σαν ζωο οταν συζηταει με τους μαλακες απο την γειτονια του.ο σωστος παικτης κανει την διαφορα,και αν υπαρχει καμια καλη σερβιτορα(πραγμα λιγο σπανιο)ειναι σιγουρο οτι αυτος θα την γαμησι πρωτος.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
επισης πολυ σημαντικο και το εξης.
1.ποτε δεν πατε στην καφετερια τις γειτονιας με την γκομενα σας,να περναει ο καθε μαλακας απλυτος απο την γειτονιας σας και καλα να σας χαιρεταει και να ζαχαρωνει την γκομενα.

2.αποφευγεις ερωτησεις του στυλ,ποια ειναι η γκομενα?την γαμας?και που την βρικες?
και μετα καθεσε και απολογισε στο καθε μαλακα για την γκομενα.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
επισης δεν κανεις ποτε το μαγκα στην καφετερια τις γειτονια σου,και το παιζεις λεφτας επειδη ο καφες κανει 2ευρω και το ποτο 5ευρω.

ακουω αποριες για να μπω στο επομενο μερος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σημερα θα μπουμε στην δευτερη ενοτητα του savoir vivre.θα ασχοληθουμε με ενα κομματι που για τους περισσοτερους απο εσας μπορει να μην εχει σημασια,αλλα στο τελος αποδυκνειετε οτι εχει,και παρα πολυ μεγαλη.

1.πως πρεπει να κινηθει ο σωστος παικτης οταν βγαινει εξω με μια γκομενα η ακομα και μονος του?

2.σε τι μαγαζια ειναι σωστο να πηγαινει οταν βγαινει πρωτη φορα με μια γκομενα?

3.πως πρεπει να στηνετε οταν πηγαινει σε καποιο μαγαζι μονος του η με παρεα?

4.πως πρεπει να συμπεριφερθει στην μπαργουμαν που ειναι μουναρα,οταν ειναι μονος?

αυτα και αλλα πολλα θα απαντηθουνε σημερα.

παρακαλω το γραμματεα μουνιντζα να κανει την εισαγωγη του και υστερα αν αρχισει το μαθημα.

Πιο σιγά να τα βάζεις Δάσκαλε γιατί δεν ξέρω σε τι απ' όλα να πρωτοαπαντήσω.
Αρχικά για το 1 θα πω την άποψή μου.
Είναι στάνταρ η πιο σημαντική έξοδος για ένα ζευγάρι, ειδικά άμα δεν ξέρεις καλά την άλλη. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά πράγματα για αυτή όπως για τι πράγμα ψάχνεται, τι στυλάκι είναι, αν κολλάνε τα ενδιαφέροντά σας κλπ. Πάντοτε πρέπει είμαστε προετοιμασμένοι για ένα κλισέ διάλογο της ώρας όπου ερωτοαπαντάμε γενικές προσωπικές πληροφορίες (αλλά όχι πολύ προσωπικές) σαν κάθε νέα γνωριμία. Τα μέρη που προτιμώνται συνήθως για τέτοιες εξόδους είναι κανα καφέ-μπαρ ή εστιατόριο (ότι θεωρείται trendy) αλλά μπορεί να παιχτεί και τίποτα άλλο αν κάποια άλλα κοινά ενδιαφέροντα είναι γνωστά από πριν. Γενικά νομίζω ότι η πρώτη έξοδος πρέπει να είναι χωρίς υπερβολές και πάντα καλό είναι να κανονίζεται η επόμενη μέσα απ' αυτήν. Η σωστή προσέγγιση είναι να είσαι όσο πιο νορμάλ γίνεται αλλιώς κάτι θα πάει στραβά έτσι και φαίνεται ότι κάνεις αγγαρεία ή ότι σου τρέχουν τα σάλια. Όλα αυτά τα περί περιποίησης, καθαριότητας, ευπρεπούς παρουσίας & συμπεριφοράς (όχι καραγκιοζιλίκια & καγκουριές) νομίζω ότι είναι αυτονόητα. Είναι πολύ γενικό το συγκεκριμένο θέμα αλλά πιστεύω ότι όποιος το δει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και ωραία χωρίς εντάσεις και υπερβολές, τότε θα είναι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει η ΣΧΟΛΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom