loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
φυσικα...Εγω και ο αρκανς θα μας επιτρεπεις να γραφουμε?
φυσικα...Εγω και ο αρκανς θα μας επιτρεπεις να γραφουμε?
ανοιξε να ρθουμε να σπαμαρουμε κι εκει...με κανεναν δε τα πηρα καλε.
ουτε με τον αρκ...
πιστευω οτι εχει μαθει ποτε μαλακιζομαι κ ποτε μιλαω σοβαρα.
δεν νευριαζω.αλλα σχολη γ γκομενες θα ανοιξω γτ ζηλεψα...
Για αυτο σε συμπαθω μικρο παιδακι,και ας φορας σταρακιαφυσικα...
τι λες ρε φιλε; τα σταρακια ειναι το φετιχ μου....Για αυτο σε συμπαθω μικρο παιδακι,και ας φορας σταρακια
τπυε αν και δυσκολη η εξισωση σου βγαινει θα προσπαθησω να την λυσω.Τυπε μου σημειωνε,ηλικια μωρου 24,περιγραφη 1,65-1,70μαχ κοντο κοκκινο μαλλι,με δυο τουρμπινες 4αρες κιλα υπολογιζω 65.
Εγω γενημενος μαιο του 68 ,και ο φαγανιερης 33
Τυπε μου και εμενα γιατι μου το λες?τι λες ρε φιλε; τα σταρακια ειναι το φετιχ μου....
οτι και να ανοιξεις εμεις ειμαστε το πανεπιστημιο το αναγνωρισμενο απο την ακαδημια αθηνων και εχουμε την αποκλειστικοτητα για ολη την ελλαδα.το μονο που θα μπορεισεις να κανεις θα ειναι ενα Ι.Ε.Κ. κοπτικης-ραπτικης και χειρισμου οικιακων συσκευων.(κουζινα,πλυντηριο,θερμοσιφωνα).με κανεναν δε τα πηρα καλε.
ουτε με τον αρκ...
πιστευω οτι εχει μαθει ποτε μαλακιζομαι κ ποτε μιλαω σοβαρα.
δεν νευριαζω.αλλα σχολη γ γκομενες θα ανοιξω γτ ζηλεψα...
θα θελες...οτι και να ανοιξεις εμεις ειμαστε το πανεπιστημιο το αναγνωρισμενο απο την ακαδημια αθηνων και εχουμε την αποκλειστικοτητα για ολη την ελλαδα.το μονο που θα μπορεισεις να κανεις θα ειναι ενα Ι.Ε.Κ. κοπτικης-ραπτικης και χειρισμου οικιακων συσκευων.(κουζινα,πλυντηριο,θερμοσιφωνα).
για να σου κανω αντιπολιτευση....Τυπε μου και εμενα γιατι μου το λες?
Τυπε μου ηξερα οτι ελυνες την εξισωση οση ωρα δεν ποσταριζες,μονο που σε ενα σημειο δεν βγαινει η εξισωση,στο οτι εγω 41 και πανω απο 28 δεν μου εχει πει καμια γκομενα οτι δειχνω,και ο φαγανιερης 33 και ειναι σαν παππους.τπυε αν και δυσκολη η εξισωση σου βγαινει θα προσπαθησω να την λυσω.
εχουμε δηλαδη 41+24/33=?.
τυπε εσυ εισαι 41 το γκομενακι 24,δυσκολα βλεπω να περπαταει η φαση απο για σοβαρους δεσμους και γαμους.ειναι ενθουσιασμος και απο την πλευρα σου και απο την γκομενα.μονο το γαμησι θα σας ενωνει τυπε και αυτο για ορισμενο χρονικο διαστημα.εκτος και αν επελθει καμια εγκυμοσυνη και αλλαξει το σεναριο,αλλα αυτο τυπε ειναι πολυ μακρινο σχεδιο.σε πρωτη φαση ηλικια ειστε ψιλοαταιριαστη.αλλα ολα ειναι πιθανα τυπε.
ο φαγανιερης 33,ειναι πιο κοντα ηλικια με την γκομενα,αλλα λογο χαρακτηρα και επαγγελματος πιστευω οτι η γκομενα τον εχει βαρεθει.εχει βαρεθει να βγαινει μαζι του να ακουει για φαγανες-σκαψιματα-ανταλακτικα και μαλακιες,και εχει ξενερωσει.πιστευω οτι αυτο που την κανει καθετε ειναι τα δωρακια του φαγανιαρη και τα κερασματα του,και κανενα ψιλογουστο που τις βγαζει καπου-καπου.το γαμησι μεταξυ τους πιστευω οτι εχει καταντηση μια τυπικη διαδικασια.απο την αλλη πρεπει ο φαγανιερης να νομιζει οτι εχει βρει την γυναικα τις ζωης του,και σε καποιο καιρο θα την κανει γυναικα του.
το γκομενακι τυπε λογο ηλικιας ειναι μεσα στη γκαβλα και το μονο που την ενδιαφερει ειναι να γαμιετε και τις καηκαν τα αρχιδια για τις φαγανες.εχει βαρεθει να κανει τα ιδια και ιδια καθε μερα με τον φαγανιερη και ψαχνει κατι το διαφορετικο.σε γενικες γραμμες θελει να κανει μια αλλαγη στη ζωη τις και να δοκιμασει και αλλα πραγματα.
τυπε για να δωσω μια τελικη γνωμη θα σου πω εξης.
επειδη δεν εισαι και σε ηλικια να μπαινεις σε καψουρες και μαλακιες,καλα θα κανεις πρωτα να ερευνησεις καλα τι προθεσεις εχει το γκομενακι,και τι μυαλα κουβαλαει.υπαρχει περιπτωση να γινει να εισαι με το γκομενακι,να γινει καμια ανακατωσουρα,και μετα το γκομενακι να ξαναγυρισει στο γκομενο.στο τελος θα γινεις ρομπα εσυ,και θα εχει και αντικτυπο και στη δουλεια σου αυτο,καθοτι ολο το νησι θα παρει το μερος του φαγανιερη,διοτι θα πουνε σε ολο το νησι οτι εσυ ξελογιασες το γκομενακι.τυπε το θεμα θελει χειρισμο με χειρουργικες κινησεις,για να εχουμε και το σωστο αποτελεσμα.το γκομενακι ειναι σε μια ηλικια αναζητησεις.θελει προσοχη η φαση για να μην εκτεθεις.
Οτι πεις τυπετι λες ρε φιλε; τα σταρακια ειναι το φετιχ μου....
Τυπε πως τα λεςοτι και να ανοιξεις εμεις ειμαστε το πανεπιστημιο το αναγνωρισμενο απο την ακαδημια αθηνων και εχουμε την αποκλειστικοτητα για ολη την ελλαδα.το μονο που θα μπορεισεις να κανεις θα ειναι ενα Ι.Ε.Κ. κοπτικης-ραπτικης και χειρισμου οικιακων συσκευων.(κουζινα,πλυντηριο,θερμοσιφωνα).
τυπε το θεμα μας δεν ειναι ποσο μοιαζει ο καθενας σας.το θεμα ειναι οτι πρεπει να κινηθουμε σωστα διοτι θα μπεις αναμεσα σε ενα ζευγαρι.αν ηταν αλλιως η φαση πες στο γκομενακι οτι εισαι και 20 χρονων.τυπε ας την βαζει να του κανει και γιδα στο τενεκε.αυτα ειναι που εχει συχαθει το γκομενακι και θελει να την κοπανηση απο το φαγανιερη,δεν θελει να γινει απο τωρα δουλα.θελει να δοκιμασει καμια 10αρια πουτσες ακομα.γιαυτο σου λεω τυπε οτι πρεπει να κινηθεις σωστα και εξυπνα.διοτι βαζω και την αλλη περιπτωση,οτι το γκομενακι θελει εσενα για πατημα,για να χωρισει.Τυπε μου ηξερα οτι ελυνες την εξισωση οση ωρα δεν ποσταριζες,μονο που σε ενα σημειο δεν βγαινει η εξισωση,στο οτι εγω 41 και πανω απο 28 δεν μου εχει πει καμια γκομενα οτι δειχνω,και ο φαγανιερης 33 και ειναι σαν παππους.
Τυπε ετσι γιαν την εξισωση περυση ειχα σχεση με 22 .
Στα υπολοιπα εχεις δικιο,αυτος ολη μερα για μπουλντοζες μιλαει,και ολο την βαζει να του μαγειρευει προβατινα βραστη,το φανταζεσε?
Τυπε μου αυτο δεν το ειχα σκεφτειτυπε το θεμα μας δεν ειναι ποσο μοιαζει ο καθενας σας.το θεμα ειναι οτι πρεπει να κινηθουμε σωστα διοτι θα μπεις αναμεσα σε ενα ζευγαρι.αν ηταν αλλιως η φαση πες στο γκομενακι οτι εισαι και 20 χρονων.τυπε ας την βαζει να του κανει και γιδα στο τενεκε.αυτα ειναι που εχει συχαθει το γκομενακι και θελει να την κοπανηση απο το φαγανιερη,δεν θελει να γινει απο τωρα δουλα.θελει να δοκιμασει καμια 10αρια πουτσες ακομα.γιαυτο σου λεω τυπε οτι πρεπει να κινηθεις σωστα και εξυπνα.διοτι βαζω και την αλλη περιπτωση,οτι το γκομενακι θελει εσενα για πατημα,για να χωρισει.
τυπε γιαυτο το λογο ακριβως ειναι η σχολη.για να προλαβαινει τυχον λαθη και παραληψεις.δεν εχει γεννηθη ακομα η γκομενα που ξεγελασει την σχολη τυπε.Τυπε μου αυτο δεν το ειχα σκεφτει
Αρκανς η λουκια κατι παει να κανει με δικη της σχολη,πηρες γραμμη?τυπε γιαυτο το λογο ακριβως ειναι η σχολη.για να προλαβαινει τυχον λαθη και παραληψεις.δεν εχει γεννηθη ακομα η γκομενα που ξεγελασει την σχολη τυπε.
τυπε δεν ασχολουμε.το επιπεδο ειναι κατω και του μετριου.ουτε τη τελευταια πουτσοτριχα μπορει να μας ακουμπηση η λουκριτια.Αρκανς η λουκια κατι παει να κανει με δικη της σχολη,πηρες γραμμη?
τι εγινε? αν και εκανες δικια σου σχολη παλι εδω εισαι βλεπω ετσι?εγω ημανε κυρια φιλε μου..
ο αρκ εχεσε πρωτος το θεμα μου...