Επισκέπτης
Θα μου την γνωρίσεις και εμένα;!εσυ εισαι πολυ μπροστα γουσταρω.
ειχα μια φιλη μου που ητανε ετσι.πηγαινα σπιτι τις για καφε και ητανε με το μπουρνουζι και τις γοβες.
Θα μου την γνωρίσεις και εμένα;!εσυ εισαι πολυ μπροστα γουσταρω.
ειχα μια φιλη μου που ητανε ετσι.πηγαινα σπιτι τις για καφε και ητανε με το μπουρνουζι και τις γοβες.
ρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξΠάντως για μένα το μπλου-τζιν με αφλητικό παπούτσι για έναν άνδρα είναι δείγμα ύψιστης βλαχιάς!
αφλητικό μόνο όταν κάνεις δουλειές ή πας γυμναστήριο, άντε και στη λαϊκή!
λίγο πιο κυριλέ παπουτσάκι αναβαθμίζει αμέσως το τζιν ειδικά αν δεν είναι μαϊμού!
Λουκια ομως απο οτι καταλαβα εχεις συνηθησει το φλατ και το τακουνι μαλλον δεν ξερεις να το δουλευεις,μπορει να κανω και λαθοςεχω κ απο αυτα αρκετα ζευγαρακια...
λατρευω τα ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΑ παπουτσια.
μπορει...Λουκια ομως απο οτι καταλαβα εχεις συνηθησει το φλατ και το τακουνι μαλλον δεν ξερεις να το δουλευεις,μπορει να κανω και λαθος
μικρος εισαι ακομα ρε.Θα μου την γνωρίσεις και εμένα;!
να κ καπου που συμφωνουμε!ρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξ
φιλε εισαι λαθος εδω να ξερεις.
Τυπε αν ο τζειμς ειναι 150 κιλα παππους τι αθλητικο να βαλει?ρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξ
για σπορτέξ μιλάω εγώ ρε μαλάκα!αυτό μου τη σπάει!σπορτεξ με τζινρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξ
Φτου!!! :-μικρος εισαι ακομα ρε.
Δηλαδη δεν θα μας πεις αν το χειριζεσε σωστα το τακουνι η οχι?μπορει...
κανεις δε ξερει...
δε θα σ πω...Δηλαδη δεν θα μας πεις αν το χειριζεσε σωστα το τακουνι η οχι?
Καλα ρε λουκια μην μας πειςδε θα σ πω...
Τυπε μου η λουκια δουλευει πολυ το flat αν καταλαβες για τακουνι ουτε λογος
πες την να μαζευτει τυπε λιγο γιατι θα σας παρει χαμπαρι ο αλλος.Ρε τυπε ειχε ερθει η ετσι που λεγαμε,απο το μαγαζι με τον δικο της και αφησε τον δικο της που μιλαγε για δουλεις με την παρεα του και ηρθε στην δικη μου παρεα,πως την κοβεις την φαση?
γενικα μην πατε λαικη ειναι βλαχια....μονο βασιλοπουλο...αν πας με κοστούμι στη λαϊκή για πχ ε, είναι λίγο βλαχιά!
Tυπε το πραγμα θα παει,το προβλημα ειναι οτι ο ετσι εχει σκαπτικα χωματουργικα και μην μας ανοιξει τον λακο και μας φουνταρει μεσα με την μπουλντοζα τυπε μου,και δεν μας βρισκουν μεταπες την να μαζευτει τυπε λιγο γιατι θα σας παρει χαμπαρι ο αλλος.
ξεκινα την φαση με κρυφα ραντεβουδακια για αρχη,για να δεις και πως θα παει το πραγμα.
μην περνεις χαμπαρι ρε απο τον φαγανιερι.η γκομενα απο τι στιγμη που πηρε αποφασιση να ξενογαμηθη θα το κανει,ειτε με εσενα ειτε με καποιον αλλον.Tυπε το πραγμα θα παει,το προβλημα ειναι οτι ο ετσι εχει σκαπτικα χωματουργικα και μην μας ανοιξει τον λακο και μας φουνταρει μεσα με την μπουλντοζα τυπε μου,και δεν μας βρισκουν μετα