Νέα

savoir vivre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως για μένα το μπλου-τζιν με αφλητικό παπούτσι για έναν άνδρα είναι δείγμα ύψιστης βλαχιάς!

αφλητικό μόνο όταν κάνεις δουλειές ή πας γυμναστήριο, άντε και στη λαϊκή!

λίγο πιο κυριλέ παπουτσάκι αναβαθμίζει αμέσως το τζιν ειδικά αν δεν είναι μαϊμού!
ρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε εισαι λαθος εδω να ξερεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχω κ απο αυτα αρκετα ζευγαρακια...
λατρευω τα ΚΑΛΟΓΟΥΣΤΑ παπουτσια.
Λουκια ομως απο οτι καταλαβα εχεις συνηθησει το φλατ και το τακουνι μαλλον δεν ξερεις να το δουλευεις,μπορει να κανω και λαθος

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε μαλακα τζειμς μηπως εμεινες πισω λιγο ρε φιλε.το τζιν με το κυριλε παπουτσι ειναι πλεον βλαχια ρε φιλε.δεν μιλαμε να φορας σπορτεξ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να κ καπου που συμφωνουμε!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Τυπε αν ο τζειμς ειναι 150 κιλα παππους τι αθλητικο να βαλει?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16

για σπορτέξ μιλάω εγώ ρε μαλάκα!αυτό μου τη σπάει!σπορτεξ με τζιν

και δε λέω τζιν με σκαρπίνι ρε! το κυριλέ ίσως ήταν λίγο ατυχής έκφραση! εννοώ σπορ παπούτσι αλλά όχι σπορτέξ!

έγιανα σαφής νομίζω τώρα ε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
επίσης, όπως λέει και το σαβ.βιβρ που παρέθεσες στην αρχή το κάθε ρούχο και παπούτσι  που φοράς παίζει ρόλο και πού το βάζεις. αν πας με κοστούμι στη λαϊκή για πχ ε, είναι λίγο βλαχιά!

αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι πρέπει να έχεις λίγα ρούχα και καλής ποιότητας! Να σου πάνε και προπαντώς να ταιριάζουν μεταξύ τους!

μεγάλη επιστήμη το στάιλινγκ. Και για τις γυναίκες αλλά και για τους άνδρες.

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Ρε τυπε ειχε ερθει η ετσι που λεγαμε,απο το μαγαζι με τον δικο της και αφησε τον δικο της που μιλαγε για δουλεις με την παρεα του και ηρθε στην δικη μου παρεα,πως την κοβεις την φαση?
πες την να μαζευτει τυπε λιγο γιατι θα σας παρει χαμπαρι ο αλλος. :2funny: :2funny: :2funny:
ξεκινα την φαση με κρυφα ραντεβουδακια για αρχη,για να δεις και πως θα παει το πραγμα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πες την να μαζευτει τυπε λιγο γιατι θα σας παρει χαμπαρι ο αλλος. :2funny: :2funny: :2funny:
ξεκινα την φαση με κρυφα ραντεβουδακια για αρχη,για να δεις και πως θα παει το πραγμα.
Tυπε  το πραγμα θα παει,το προβλημα ειναι οτι ο ετσι εχει σκαπτικα χωματουργικα και μην μας ανοιξει τον λακο  και μας φουνταρει μεσα με την μπουλντοζα τυπε μου,και δεν μας βρισκουν μετα :grin:

Επισκέπτης
Oxί ρε παιδία τώρα μαθήματα θέλω να πάω να φάω!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
A

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Tυπε  το πραγμα θα παει,το προβλημα ειναι οτι ο ετσι εχει σκαπτικα χωματουργικα και μην μας ανοιξει τον λακο  και μας φουνταρει μεσα με την μπουλντοζα τυπε μου,και δεν μας βρισκουν μετα :grin:
μην περνεις χαμπαρι ρε απο τον φαγανιερι.η γκομενα απο τι στιγμη που πηρε αποφασιση να ξενογαμηθη θα το κανει,ειτε με εσενα ειτε με καποιον αλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom