You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
"Kαθαρίζω το μπάνιο ολόγυμνη και είμαι στα τέσσερα"
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι νοικοκυρά και καθαρίζει τα πλακάκια στο μπάνιο του σπιτιού της, ολόγυμνη στα τέσσερα, για να μην λερώνει τα ρούχα της ....από την χλωρίνη, ενώ όταν μαγειρεύει φοράει μόνο την ποδιά της...Υποστήριξε πως όλοι της οι σύντροφοι πάντα ήθελαν από τον πρώτο μήνα να την αλλάξουν και να την παντρευτούν, ενώ η ίδια δηλώνει πως της αρέσει που είναι κ...παιδο!Η Σάσα Μπάστα χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "ΟΛΑ 11" και έδειξε στους πρώην συνεργάτες της, το καινούριο της στήθος, ενώ μίλησε και μαζί του (με το νέο στήθος)! sarotiko
ρε ολο γυρω γυρω μας το γυρναει η Σασα. τη μια θα εκανε την πορνη για να βοηθησει τη μανα της, τωρα αυτο, λες να μας ετοιμαζει τιποτα καλο? πολυ τζουλια μου θυμιζει η φαση. αντε να δουμε. ανα γινει τιποτα τετοιο θα εχει να πεσει που θα ξανασοβατισουμε τους αντιδραστηρες στη Φουκουσιμα
Αν υπαρχουν πραγματικα αντρες, οι οποιοι βρισκονται σε διανοητικη κατασταση ωστε να θελουν να ανοιξουν σπιτι και να κανουν οικογενεια με αυτην την γυναικα, τοτε μια λυση υπαρχει μονο δυστυχως.
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Και ο ευνουχισμός πιάνει.Αν υπαρχουν πραγματικα αντρες, οι οποιοι βρισκονται σε διανοητικη κατασταση ωστε να θελουν να ανοιξουν σπιτι και να κανουν οικογενεια με αυτην την γυναικα, τοτε μια λυση υπαρχει μονο δυστυχως.
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ελα κακίες!!! απο το να είμαι παντρεμένος και να της πληρώνω την αλλοδαπή για να καθαρίζει το σπίτι την κινέζα για να προσέχει τα παιδιά,την γεωργιανή για να πλένει και να σιδερώνει,ζεστό σπιτικό φαγητό να μην βρίσκω και να πληρώνω για να ξενογαμήσωΑν υπαρχουν πραγματικα αντρες, οι οποιοι βρισκονται σε διανοητικη κατασταση ωστε να θελουν να ανοιξουν σπιτι και να κανουν οικογενεια με αυτην την γυναικα, τοτε μια λυση υπαρχει μονο δυστυχως.
ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.
Ναι ΣΑΣΑ σε παντρέυομαι
Σύγκρινε τί θέλεις να έχεις δίπλα σου
Συνημμένα
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.745
- Πόντοι
- 9.931
Τι κάνει όμως η γυναικεία φιλαρέσκεια, ήταν μια χαρά μουναρος και χωρίς λόγο και αφορμή πείραξε χείλη, δόντια, στήθος και ένας θεός ξέρει τη άλλο
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Η Σάσα Μπάστα χειμαρρώδης και πολύ αυθόρμητη απαντάει σε όλους εκείνους που τη θέλουν να κάνει διάφορες καταχρήσεις και να προβάλλει έντονα το σέξι προφίλ της.
Εξομολογείται πως θα έκανε βίζιτες μόνο, αν με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να βοηθήσει τη μαμά της, που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά όπως υποστηρίζει, ούτε έκανε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και σκοπεύει να κάνει.
Όταν άκουσε όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει: «Έφτασα μέχρι το σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία, μόνο από αυτά που ακούγονταν για εμένα, κι ας ήξερα η ίδια ότι δεν τα είχα κάνει. Μακάρι να έκανα βίζιτες, αν αυτό βοηθούσε με κάποιο τρόπο τη μαμά μου. Όμως ούτε έκανα, ούτε θα κάνω.
Εξομολογείται πως θα έκανε βίζιτες μόνο, αν με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να βοηθήσει τη μαμά της, που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά όπως υποστηρίζει, ούτε έκανε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και σκοπεύει να κάνει.
Όταν άκουσε όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει: «Έφτασα μέχρι το σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία, μόνο από αυτά που ακούγονταν για εμένα, κι ας ήξερα η ίδια ότι δεν τα είχα κάνει. Μακάρι να έκανα βίζιτες, αν αυτό βοηθούσε με κάποιο τρόπο τη μαμά μου. Όμως ούτε έκανα, ούτε θα κάνω.
Τι περιμένεις από μια αμόρφωτη επαρχιώτισα;
ο γνωστός μαλάκας κομπλεξικός έλληνας!!!!
όσα δεν φτάνει η αλεπού....
όλη μέρα φτιάχνεται με την Μπάστα,αλλά δημοσίως ψάχνει για καθηγήτρια πανεπιστημίου με μεταπτυχιακά και μουστάκι....
ΥΓ αν σε πάρει τηλ,πες της είσαι αμόρφωτη επαρχιώτισα και κλείστο!!!!
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
Ψευτικο στηθος ψευτικα δοντια μουνάρα !!Ψευτικο στηθος ψευτικα δοντια ψευτογκομενα !!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Σώπα ρε μουνάρα!!! και να με πλήρωνε δεν την πήδαγα σαν την iron woman θα γίνει σε λίγοΨευτικο στηθος ψευτικα δοντια μουνάρα !!
Συνημμένα
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
δεν θέλω τέτοια από εσένα... ;)Σώπα ρε μουνάρα!!! και να με πλήρωνε δεν την πήδαγα σαν την iron woman θα γίνει σε λίγο
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Είπα να το παίξω ανώτεροςδεν θέλω τέτοια από εσένα... ;)
Για να μην φανώ λιγούρης
Για να σε αποζημιώσω πάρε να έχεις game
Συνημμένα
Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Σά σκατά έχει γίνει.
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Άμα είναι μουνάρα αυτό το σαμιαμίδι τότε η Κορινθίου και η Παπαθωμά τι είναι;
η κορινθιου ειναι μια μπουχεσα!! αν την δεις γυμνη απο κοντα ,δεν κανει ουτε για φτυσιμο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K