Νέα

Σάσα Μπάστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε τη Σάσα

• Ξανθιά

Ψήφοι: 322 21,3%
  • Μελαχρινή

Ψήφοι: 51 3,4%
  • Κοκκινομάλλα

Ψήφοι: 69 4,6%
  • Ξυρισμένη

Ψήφοι: 28 1,8%
  • Ξυρισμένη στα 4

Ψήφοι: 689 45,5%
  • Τίποτα απ' αυτα. Μ'ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο εσωτερικός της κόσμος

Ψήφοι: 356 23,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.515

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
την έχει γαμήσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
ξερουμε απο που ειναι αυτη η τελευταια φωτογραφηση ??

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ΑΥΤΗ δεν θα βγαλει καμια ταινια ρε παιδια ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν κάνει βίζιτες η Σάσα! :birdman:

Η Σάσα Μπάστα σε συνέντευξή της σε μηνιαίο περιοδικό ξεκαθάρισε πως ούτε έκανε, ούτε πρόκειται ποτέ να κάνει βίζιτες, εκτός αν υπάρξει ανάγκη για χρήματα προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα της στο πρόβλημα με την υγεία της!

Μέχρι και ένα βήμα από την αυτοκτονία έφτασε η Σάσα Μπάστα για τα όσα ακούγονταν γύρω από το πρόσωπό της. Αυτό ήταν ότι κάνει βίζιτες και πίνει ντραγκς, κάτι που διέψευσε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro. «Δεν έχω μετανιώσει για το σέξι προφίλ μου.

Έτσι είναι ο τρόπος μου, έτσι θα μιλήσω, έτσι θα αγγίξω κάποιον, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω βίζιτες και πίνω ντραγκς», είπε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πως θα το έκανε μόνο αν με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να βοηθήσει τη μητέρα της να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της

Υ.Γ.Άμα κρίνουμε από το πλασάρισμα της πρώτη τσόντας Αλεξανδράτου που τάχα ήτανε σε προσωπικές στιγμές κ κρυφά την βιντεοσκοπήσαν ετοιμαστείτε για τσόντα!!!!!! :sunglasses:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπα..Δεν είναι τόσο νούμερο όσο η Αλεξανδράτου..Να σου πω την παραδέχομαι γιατί το ότι τραγουδά το γουστάρει κι ας μην είναι μεγάλη φωνη.Ακόμα και στο STAR δεν δίνει πολλά δικαιώματα να την σχολιάζουν και να την κοροιδευουν,καμία σχέση δηλαδή με την πουτάνα τη Τζουλια.

Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν πιστεύω ότι έχει την τσόντα και την πουτανιά στο αίμα της.

Η άλλη η γαμιόλα η Πετρούλα που κάνει κρα ότι είναι καραπουτανάρα νόμισε ότι με μια σαχλαμάρα θα πούλαγε..Να γυρίσει τσόντα αλλά τσόντα λέμε,με deepthroat,anal και τα σχετικά και με μαυρους της πάει γάντι και πιστεύω όλοι μας θα τιμήσουμε αγοράζοντας το dvd της..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Υ.Γ.Άμα κρίνουμε από το πλασάρισμα της πρώτη τσόντας Αλεξανδράτου που τάχα ήτανε σε προσωπικές στιγμές κ κρυφά την βιντεοσκοπήσαν ετοιμαστείτε για τσόντα!!!!!! :sunglasses:
μα εδώ υποτίθεται πως της την έπεσε ο εισαγγελέας για αδήλωτα έσοδα (και είμαι σίγουρος πως τελικά θα έχει μια υπέροχη βραδιά μαζί της χωρίς να γίνει τελικά τίποτα) και το καημένο κοριτσάκι λέει πως όλος ο ντόρος γίνεται επειδή βγήκαν έξω οι προσωπικές στιγμές της...χαχαχα
μνήμη ψαριού έχει η καημένη - ούτε τι λέει δεν θυμάται

αλλά η Σασούλα θα ακολουθήσει την πορεία όλων αυτών των κυριών...
θα σβήσει μόλις περάσει η μπογιά της και βγούνε νέα πορνίδια στη θέση τους
εκτός αν είναι αρκετά έξυπνη να έχει κάνει επιχείρηση πάνω στην ώρα που το μουνί της πουλάει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αλλά η Σασούλα θα ακολουθήσει την πορεία όλων αυτών των κυριών...
θα σβήσει μόλις περάσει η μπογιά της και βγούνε νέα πορνίδια στη θέση τους
εκτός αν είναι αρκετά έξυπνη να έχει κάνει επιχείρηση πάνω στην ώρα που το μουνί της πουλάει
Δεν κάνει βίζιτες λέμε,ούτε παίζει σε τσόντα!!! :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν κάνει βίζιτες λέμε,ούτε παίζει σε τσόντα!!! :birdman:
δεν είπα πως κάνει
αλλά και από το "τραγούδι" να βγάζει κάποια χρήματα όσο περνάει η μπογια της (πάνε λιγούρηδες για να την "ακούσουνε"), μόλις η μπογια της φθαρεί ή έρθουν άλλες πιο φρέσκες...πάπαλα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν είπα πως κάνει
αλλά και από το "τραγούδι" να βγάζει κάποια χρήματα όσο περνάει η μπογια της (πάνε λιγούρηδες για να την "ακούσουνε"), μόλις η μπογια της φθαρεί ή έρθουν άλλες πιο φρέσκες...πάπαλα
Πώς το ορίζεις :think:,γιατί επιχείρηση έχει κάνει ήδη.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96

Η Σάσα Μπάστα σε συνέντευξή της σε μηνιαίο περιοδικό ξεκαθάρισε πως ούτε έκανε, ούτε πρόκειται ποτέ να κάνει βίζιτες, εκτός αν υπάρξει ανάγκη για χρήματα προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα της στο πρόβλημα με την υγεία της!

Μέχρι και ένα βήμα από την αυτοκτονία έφτασε η Σάσα Μπάστα για τα όσα ακούγονταν γύρω από το πρόσωπό της. Αυτό ήταν ότι κάνει βίζιτες και πίνει ντραγκς, κάτι που διέψευσε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro. «Δεν έχω μετανιώσει για το σέξι προφίλ μου.

Έτσι είναι ο τρόπος μου, έτσι θα μιλήσω, έτσι θα αγγίξω κάποιον, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω βίζιτες και πίνω ντραγκς», είπε μεταξύ άλλων η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πως θα το έκανε μόνο αν με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να βοηθήσει τη μητέρα της να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλό το ανέκδοτο...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πού εχει χαθεί το Σασουλίνι;

Επισκέπτης
Έλα μωρέ με το Αλβανάκι....΄ρβαλε στήθος και νομίζει ότι έγινε σπουδαία...σκατά έγινε./... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
"Kαθαρίζω το μπάνιο ολόγυμνη και είμαι στα τέσσερα"
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι νοικοκυρά και καθαρίζει τα πλακάκια στο μπάνιο του σπιτιού της, ολόγυμνη στα τέσσερα, για να μην λερώνει τα ρούχα της ....από την χλωρίνη, ενώ όταν μαγειρεύει φοράει μόνο την ποδιά της...Υποστήριξε πως όλοι της οι σύντροφοι πάντα ήθελαν από τον πρώτο μήνα να την αλλάξουν και να την παντρευτούν, ενώ η ίδια δηλώνει πως της αρέσει που είναι κ...παιδο!Η Σάσα Μπάστα χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "ΟΛΑ 11" και έδειξε στους πρώην συνεργάτες της, το καινούριο της στήθος, ενώ μίλησε και μαζί του (με το νέο στήθος)! sarotiko

ρε ολο γυρω γυρω μας το γυρναει η Σασα. τη μια θα εκανε την πορνη για να βοηθησει τη μανα της, τωρα αυτο, λες να μας ετοιμαζει τιποτα καλο? πολυ τζουλια μου θυμιζει η φαση. αντε να δουμε. ανα γινει τιποτα τετοιο θα εχει να πεσει  :cum: που θα ξανασοβατισουμε τους αντιδραστηρες στη Φουκουσιμα

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
πάντως εχθές στο Θέμο ήταν τρελή καύλα !!!!! έβαλε και καινούρια δόντια και σκύλεψε πιό πολύ !!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
"Kαθαρίζω το μπάνιο ολόγυμνη και είμαι στα τέσσερα"
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι νοικοκυρά και καθαρίζει τα πλακάκια στο μπάνιο του σπιτιού της, ολόγυμνη στα τέσσερα, για να μην λερώνει τα ρούχα της ....από την χλωρίνη, ενώ όταν μαγειρεύει φοράει μόνο την ποδιά της...Υποστήριξε πως όλοι της οι σύντροφοι πάντα ήθελαν από τον πρώτο μήνα να την αλλάξουν και να την παντρευτούν, ενώ η ίδια δηλώνει πως της αρέσει που είναι κ...παιδο!Η Σάσα Μπάστα χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "ΟΛΑ 11" και έδειξε στους πρώην συνεργάτες της, το καινούριο της στήθος, ενώ μίλησε και μαζί του (με το νέο στήθος)! sarotiko

ρε ολο γυρω γυρω μας το γυρναει η Σασα. τη μια θα εκανε την πορνη για να βοηθησει τη μανα της, τωρα αυτο, λες να μας ετοιμαζει τιποτα καλο? πολυ τζουλια μου θυμιζει η φαση. αντε να δουμε. ανα γινει τιποτα τετοιο θα εχει να πεσει  :cum: που θα ξανασοβατισουμε τους αντιδραστηρες στη Φουκουσιμα

πλακα πλακα ενος μηνος συγκατοικισης δεν θα ειναι και ασχημη εμπειρια...και της υποσχομαι οτι ΔΕΝ θα προσπαθησω να την αλλαξω..το αντιθετο μαλιστα  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom