Οχι και τιποτα αλλο,ουτε φορτωμενος ειναι ο χοντρουλης ουτε πολυ διασημος ουτε τιποτα.Δηλαδη τι σκατα παιχτικε δε μπορω να καταλαβω...
Έχει κονέ ο χοντρός...
Οχι και τιποτα αλλο,ουτε φορτωμενος ειναι ο χοντρουλης ουτε πολυ διασημος ουτε τιποτα.Δηλαδη τι σκατα παιχτικε δε μπορω να καταλαβω...
Κατσε ρε φιλε, να σοβαρευτούμε λιγάκι.Οχι και τιποτα αλλο,ουτε φορτωμενος ειναι ο χοντρουλης ουτε πολυ διασημος ουτε τιποτα.Δηλαδη τι σκατα παιχτικε δε μπορω να καταλαβω...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ μαν οτι εκανε παραχωρηση.Σιγα τον κεφτε να πουμε που του εκατσε και στα σοβαρα.Αυτη αν ηθελε εβρισκε πολυ καλυτερο πλουσιοτερο και δυκτιομενο τυπο για σοβαρη σχεση.Αλλες και αλλες το ιδιο με αυτην βρηκανε..η σασα μπαστα θα κολησει?? Η τυπισα πρεπει να εχει παρει βιζιτα πολλα ''σοβαρα'' και ευηποληπτα ατομα αν ηθελε δεν τιληγε κανεναν απο δαυτους?Κατσε ρε φιλε, να σοβαρευτούμε λιγάκι.
Ένα πουτανακι είναι το κοριτσι. Και γυρισε καποιος να την κοιταξει σοβαρα.
Πλακα μας κανεις? ΑΥΤΗ εκανε παραχωρηση?
Τι κονε?Έχει κονέ ο χοντρός...
dj valentino ,ειναι 100 χρονια στις δισκογραφικές,όλο και κάτι θα έχει.Τι κονε?
Αστειεύεσαι? Για μαλακες τους εχεις τους "σοβαρους και ευυποληπτους", να κανουν σχεση με ένα πουτανακι και να γελαει ο κοσμος με την παρτη τους?ΕΝΝΟΕΙΤΕ μαν οτι εκανε παραχωρηση.Σιγα τον κεφτε να πουμε που του εκατσε και στα σοβαρα.Αυτη αν ηθελε εβρισκε πολυ καλυτερο πλουσιοτερο και δυκτιομενο τυπο για σοβαρη σχεση.Αλλες και αλλες το ιδιο με αυτην βρηκανε..η σασα μπαστα θα κολησει?? Η τυπισα πρεπει να εχει παρει βιζιτα πολλα ''σοβαρα'' και ευηποληπτα ατομα αν ηθελε δεν τιληγε κανεναν απο δαυτους?
Υπαρχουν παρα πολλοι...κυριως γιοι παμπλουτων οικογενιων που κανουν ''σχεσεις'' με τυπισες οπως η σασα μπαστα που κρατανε καιρο. Εγω πιστευω οτι θα μπορουσε να βρει καπιον πολυ καλυτερο απο τον τυπακο αυτον.Στη ζωη βεβαια ολα γινοντε και εγω δεν αποκλειω ακομα και το ενδεχομενο να τον ερωτευτικε κανονικα.Δεν ειναι το χρυσο μουνι αλλα για μενα θα μπορουσε αν ηθελε να παει για πιο ψηλα.Αστειεύεσαι? Για μαλακες τους εχεις τους "σοβαρους και ευυποληπτους", να κανουν σχεση με ένα πουτανακι και να γελαει ο κοσμος με την παρτη τους?
Προφανως ο τύπος την ερωτευτηκε, εκεινη συγκινηθηκε και εμεινε μαζι του.
Αλλά όχι να λεμε τωρα ρε τύπε ότι εκανε και παραχωρηση η πουτανα επειδή καποιος την ειδε σοβαρα. Συνελθε.
Και στο κατω κατω ποια είναι η Μπαστα δηλαδή? Το χρυσό μουνι?
Αυτη απο τις βιζιτες ζει το οτι τραγουδαει το εχει σα βιτρινα...πιστευεις δηλαδη οτι το πηγαινει για κανονικη καριερα τραγουδηστριας? Δεν την κοβω για χαζη..ξερει τι κανει νομιζω.Τωρα το οτι μπορει αυτος να της κλεινει και κανενα εξτρα ναι..αλλα θα εκανε σοβαρη σχεση μαζι του στα φανερα μονο για τα εξτραδακια? Θα του καθοταν που και που απλως. Μπορει η σασα να ειναι chubby chaserdj valentino ,ειναι 100 χρονια στις δισκογραφικές,όλο και κάτι θα έχει.
dj valentino ,ειναι 100 χρονια στις δισκογραφικές,όλο και κάτι θα έχει.
Γιατι ειναι αντικειμνικα μουναρα,γιατι ειναι αναγνωρισιμη και γιατι καλως η κακως ολοι θα θελανε να λενε οτι εχουν στο κρεβατι τους τη σασα μπαστα.Δεν σου ειπα οτι θα μπορουσε να παντρευτει και τον λαιμο.Ομως τι παραπανω εχει η πχ η ζετα θεωδορακοπουλου που εχει εδω και χρονια και καλα σοβαρη σχεση με εναν τυπα που νομιζω οτι ειναι εφοπλιστης..η να το πω καλυτερα...γονος εφοπλιστη...δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο βεβαια μπορει να λεω και μαλακιες.Δεν μου εξηγεις γιατι όμως. Τι το ιδιαιτερο εχει? Μια κοπελα του σωρού είναι.
Δεν μου εξηγεις γιατι όμως. Τι το ιδιαιτερο εχει? Μια κοπελα του σωρού είναι.Υπαρχουν παρα πολλοι...κυριως γιοι παμπλουτων οικογενιων που κανουν ''σχεσεις'' με τυπισες οπως η σασα μπαστα που κρατανε καιρο. Εγω πιστευω οτι θα μπορουσε να βρει καπιον πολυ καλυτερο απο τον τυπακο αυτον.Στη ζωη βεβαια ολα γινοντε και εγω δεν αποκλειω ακομα και το ενδεχομενο να τον ερωτευτικε κανονικα.Δεν ειναι το χρυσο μουνι αλλα για μενα θα μπορουσε αν ηθελε να παει για πιο ψηλα.
Ειναι παιδι της νυχτας ο μπουλουκος?Κάνει και άλλα αυτός....έχει πολλούς γνωστούς...
Ειναι παιδι της νυχτας ο μπουλουκος?
Νταξυ,αυτο το καταλαβαινω...αν της βρισκει πελατες και δουλεια στο τραγουδι πασο. Ποσα να περνει αραγε η σασα? Σιγουρα δε θα γαμιεται με τον καθενα παντος θα θελει να εισαι και μιας αλφα κλασης για να σου τα μασησει..Ξέρει τους πάντες....αν και δεν τον γουστάρω,αυτή είναι η αλήθεια...και αυτή έχει συνεχώς δουλίτσα...
Γιατι ειναι αντικειμνικα μουναρα,γιατι ειναι αναγνωρισιμη και γιατι καλως η κακως ολοι θα θελανε να λενε οτι εχουν στο κρεβατι τους τη σασα μπαστα.Δεν σου ειπα οτι θα μπορουσε να παντρευτει και τον λαιμο.Ομως τι παραπανω εχει η πχ η ζετα θεωδορακοπουλου πουεχειειχε εδω και χρονια και καλα σοβαρη σχεση με εναν τυπα που νομιζω οτι ειναι εφοπλιστης..η να το πω καλυτερα...γονος εφοπλιστη...δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο βεβαια μπορει να λεω και μαλακιες.