life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οι πρωτεινες βοηθανε στο χτισημο και την λευκανση της οδοντοστιχιας.... Περα απολα ομως...ΚΑΥΛΑ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ.
Θα εννοειs
Οι πρωτεινες βοηθανε στο χτισημο και την λευκανση της οδοντοστιχιας.... Περα απολα ομως...ΚΑΥΛΑ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ.
Η αληθεια ειναι οτι η σασα μπαστα ειναι απο τις αδυναμιες μου...την γαμουσα και χωρις οδοντοστιχια....Θα εννοειsΧυστερινΛυστεριν ναι βεβαια
Φαφουτα????....Οχι εμενα μ αρεσει να με δαγκωνε που και που χαμηλαΗ αληθεια ειναι οτι η σασα μπαστα ειναι απο τις αδυναμιες μου...την γαμουσα και χωρις οδοντοστιχια....
Αδυναμιες ειναι αυτες...δεν τις ελενχει κανεις...Φαφουτα????....Οχι εμενα μ αρεσει να με δαγκωνε που και που χαμηλα
Εντάξει όλα κομπλέ αλλά αυτό το κάτασπρο δόντι πια...
Δεν ξέρω χρυσό μου.Τα σαιτ λένε οτι είναι η Μπάστα ,εμένα πάλι μου μοιάζει με την ξεΚολέτσα.Συγνωμη αυτη ποια ειναι?
Στην πρωτη φωτο σκοτωνει.....Μεταλλάχθηκε η ξεκόλω.....;
Στην πρωτη φωτο σκοτωνει.....
Εγω θελω να της φερθω σκληραΠωπωπώ...έχει γίνει στυλιάρι,πολύ καύλα....της έγλυφα μέχρι και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών...
Εγω θελω να της φερθω σκληρα
Φυσικα και θελει.Αφου της εχεις ξεσκισει τα ΑΠΑΝΤΑ σαν κυριος πρεπει να της δωσεις αγαπη.Μπα όχι....θέλει στοργή το μωρό...
Απο κατι τετεια περνουμε τις ελπιδες μας...Τον μπουχέσα γκόμενο τον έχετε δει φαντάζομαι..
Απο κατι τετεια περνουμε τις ελπιδες μας...