You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Μπάστα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα diokaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σήμερα έχει απεργία.Δεν μου είπατε σας άρεσαν οι φωτογραφίες ???
Αύριο οι απαντήσεις
Φίλε enforcer μακάρι να το είχα... (αν και μπορώ να το βρώ [ξέρω τον αδερφό της] αλλά καφρίλα να του το ζητήσω ξεκάρφωτα)Galb ... εχεις δημιουργήσει πρόβλημα, το καταλαβαίνεις αυτό πιστεύω
φοβερό κωλαράκι..
Απο τα πολύ πρόστυχα μωρά. Πρέπει να μου δώσεις το τηλέφωνό της
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και πιο καφριλα να αρχιζεις να το μοιραζεισΦίλε enforcer μακάρι να το είχα... (αν και μπορώ να το βρώ [ξέρω τον αδερφό της] αλλά καφρίλα να του το ζητήσω ξεκάρφωτα)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.872
- Πόντοι
- 9.931
Galb ... εχεις δημιουργήσει πρόβλημα, το καταλαβαίνεις αυτό πιστεύω
φοβερό κωλαράκι..
Απο τα πολύ πρόστυχα μωρά. Πρέπει να μου δώσεις το τηλέφωνό της
Χα, χα Enforcer αν σου πω ότι το είχα το τηλέφωνο της θα με πιστέψεις; αυτηνεις μαζί με της Βασιας Λοη, αλλά σε μια φάση κομπλεξισμου τα έσβησα γιατί σκέφτηκα τι να τα κάνω να λέω ότι έχω τα τηλέφωνα τους ρόμπα θα γίνω, άλλωστε ούτε με ξέρουν και δεν νομίζω να θέλουν να με γνωρίσουν κιόλας
Μπορώ να βρώ τηλέφωνο από τον αδερφό της που τυχαίνει να είναι χακερ αργόσχολος και να τραβάει γραμμή από το πανεπιστήμιο της Ξάνθης... Αλλά με λίγα λόγια είναι σα να του λέω ρε φίλε (Κώστα) δώσε το τηλέφωνο της αδερφής σου----- δώσε το τηλ θέλω να την πη***ω εγώ και άλλη μισή Ελλάδα δε λέειΧα, χα Enforcer αν σου πω ότι το είχα το τηλέφωνο της θα με πιστέψεις; αυτηνεις μαζί με της Βασιας Λοη, αλλά σε μια φάση κομπλεξισμου τα έσβησα γιατί σκέφτηκα τι να τα κάνω να λέω ότι έχω τα τηλέφωνα τους ρόμπα θα γίνω, άλλωστε ούτε με ξέρουν και δεν νομίζω να θέλουν να με γνωρίσουν κιόλας
Φίλε enforcer μακάρι να το είχα... (αν και μπορώ να το βρώ [ξέρω τον αδερφό της] αλλά καφρίλα να του το ζητήσω ξεκάρφωτα)
Μην ανησυχείς. Θα βρούμε σημείο συνεργασιας. Εχω σοβαρό σκοπό, μέχρι και αρραβώνα κάνω. Θα σου στείλω πμ. Το θέλω το μωρό, τι να κάνω
Ανεμοδούρα, θα πρέπει να συζητήσουμε για τα τηλέφωνα που έχεις αυτή τη στιγμή - πριν τα σβήσεις
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Ναι... θα παρεξηγηθεί το παλικάρι, λες και δεν βλέπει τα ξεβρακωτιλίκια της σίστερ τουΜπορώ να βρώ τηλέφωνο από τον αδερφό της που τυχαίνει να είναι χακερ αργόσχολος και να τραβάει γραμμή από το πανεπιστήμιο της Ξάνθης... Αλλά με λίγα λόγια είναι σα να του λέω ρε φίλε (Κώστα) δώσε το τηλέφωνο της αδερφής σου----- δώσε το τηλ θέλω να την πη***ω εγώ και άλλη μισή Ελλάδα δε λέει
Άντε περιμένω πριβέΜην ανησυχείς. Θα βρούμε σημείο συνεργασιας. Εχω σοβαρό σκοπό, μέχρι και αρραβώνα κάνω. Θα σου στείλω πμ. Το θέλω το μωρό, τι να κάνω
Ανεμοδούρα, θα πρέπει να συζητήσουμε για τα τηλέφωνα που έχεις αυτή τη στιγμή - πριν τα σβήσεις
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Σάσα Μπάστα - Go Tsipra go
Η ποιοτική αΐδος σε νέες περιπέτειες.. ;)
:o :o :o :o :o
Have.. Gunnnn
Η ποιοτική αΐδος σε νέες περιπέτειες.. ;)
:o :o :o :o :o
Have.. Gunnnn
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μην ανησυχείς. Θα βρούμε σημείο συνεργασιας. Εχω σοβαρό σκοπό, μέχρι και αρραβώνα κάνω. Θα σου στείλω πμ. Το θέλω το μωρό, τι να κάνω
Πεισματαρης σαν fox terrie(το σκληροτριχο...)
Παρακολουθω με ενδιαφερον το Παθος σου για το μωρο...
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω να βρεις το τηλ...
Προσοχη ομως φιλε μου,να μην αποκλινεις των αρχων σου...
Πεισματαρης σαν fox terrie(το σκληροτριχο...)
Παρακολουθω με ενδιαφερον το Παθος σου για το μωρο...
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω να βρεις το τηλ...
Προσοχη ομως φιλε μου,να μην αποκλινεις των αρχων σου...
Φίλε gabadoo ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Η επιμονή με χαρακτηρίζει όταν θέλω κάτι πολύ.
Την πατρίδα, τους φίλους και τις αρχές δεν τα προδίδουμε ποτέ
Η Μόνικα εχει γνώση για αυτη σου την εμμονή?....Η Μόνικα Μπελουτσι φυσικά ?Φίλε gabadoo ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Η επιμονή με χαρακτηρίζει όταμ θέλω κάτι πολύ.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κατι ξεχνααααααααάς......Την πατρίδα, τους φίλους και τις αρχές δεν τα προδίδουμε ποτέ
Παρόλα αυτά φίλε μου η πατρίδα μας έχει προδώσει πολλάκις...Φίλε gabadoo ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Η επιμονή με χαρακτηρίζει όταμ θέλω κάτι πολύ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K