sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.071
- Πόντοι
- 22.266
λαθος παραληπτης :-Τι γράφεις εσυ πάλι;;;;;
λαθος παραληπτης :-Τι γράφεις εσυ πάλι;;;;;
Τι ωραία που φαίνονται στις φώτο.... είχαμε κάποια πάρε δώσε με κανα 2 σοβαρούς καθηγητές...Γενάρη μήνα είχαν παγώσει τα πάντα εκεί πάνω...ωραία περάσαμε... αχ τι μου θύμησες τώρα...εκει εκανες μαθηματα πρακτικη?
και εγω πρωτη φορα πηγα γναρη ακι παγωσα αλλα μετα πηγα και ανοιξη που ηταν καταπρασινα και στο ζωολογικο κηπο και στο πυργο ψηλα στην αντενα της τηλεορασης και προσφατα πηγα και αστυνομια για να δηλωσω και εξαφανηση ανθρωπου. της ..........Τι ωραία που φαίνονται στις φώτο.... είχαμε κάποια πάρε δώσε με κανα 2 σοβαρούς καθηγητές...Γενάρη μήνα είχαν παγώσει τα πάντα εκεί πάνω...ωραία περάσαμε... αχ τι μου θύμησες τώρα...
Τα λέμε γλυκούλη μου θα ανταλλάσουμε απόψεις αργότερακαι εγω πρωτη φορα πηγα γναρη ακι παγωσα αλλα μετα πηγα και ανοιξη που ηταν καταπρασινα και στο ζωολογικο κηπο και στο πυργο ψηλα στην αντενα της τηλεορασης και προσφατα πηγα και αστυνομια για να δηλωσω και εξαφανηση ανθρωπου. της ..........
ciaoΤα λέμε γλυκούλη μου θα ανταλλάσουμε απόψεις αργότερα
ψωλαααααααααα
μέσω της πιρφορίας των χορηγών τουςΕγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως συντηρούντε αυτές οι γκόμενες που δεν κάνουν και καλά βίζιτες. Τόσο λούσο τόσο θεαθήναι..
Υπάρχουν ακόμη αυτοί;;μέσω της πιρφορίας των χορηγών τους
Υπάρχουν ακόμη αυτοί;;
Μαλίστα...ε τότε τι κλαιγόμαστε για κρίση;!
εσυ καλε γνωρισες κανα πυρφορο?για πες μας...Υπάρχουν ακόμη αυτοί;;