Νέα

Σας τσιμπουκώνει η γκόμενα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Α ναι, και για να μην ξεχάσουμε το θεάρεστο έργο που μου ανατέθηκε βεβαίως βεβαίως...
Εδώ έχω να πω ευχαριστώ στην αγαπητή ερι που εμπιστεύτηκε τις ρητορικές ικανότητές μου και την ευθράδεια του λόγου μου. Τολμώ να πω ότι δακρύζω από τη συγκίνηση και ελπίζω να μη σπάσει η φωνή μου από το δέος για την υπέρτατη αυτή τιμή, που ταπεινά αποδέχομαι, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να μπορέσω κι εγώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος... Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που επέμεναν να διαβάζω όλα μου τα μαθήματα στο σχολείο, την κυρία Βάνα που μου έμαθε αγγλικά, τη Λένα που με κουρεύει και φυσικά το σύμπαν για την απίστευτη αυτή ευκαιρία που μου έδωσε τόσο-μα τόσο-εντελώς απρόσμενα... μισό λεπτό να σκουπίσω το δάκρυ και να προσπαθήσω να συγκρατήσω το ρίγος που με διαπερνά για να κάνω αυτό τον -ω, ταπεινό πραγματικά- πρόλογο....

μισό...

*σκουπίζει το δάκρυ*

*συγκεντρώνεται*

"παίρνει μια βαθιά ανάσα*

~~***~*****~~~~~~~*****~~~[size=10pt]ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΡΡΡΠΠΠΠΠΠΠ[/size]**~~~~~~*****~~~~~~~~~~~~***~**~~

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε πατριώτες, σας βάρεσε ομαδικώς η Εθνική παλληγεννησία στο κεφάλι?  :S

:cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ..........
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.......
ΖΗΤΩ ΤΑ stringk...............................

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω δεν πιστεύω στις πίπες, πιστεύω στο μάζεμα λουλουδακίων στην αρχή της άνοιξης και στις αγκαλίτσες μπροστά στο τζάκι. Στην καλύτερη περίπτωση στο κράτημα χεριού στο σινεμά, εκτός άμα βλέπουμε θρίλερ, οπότε κρέμομαι αβοήθητη στα στιβαρά μπράτσα του άντρα...

Τωρα βρηκεs να μαs τα πειs αυτα ε??????
Τωρα που ξεπαρθενιαστηκαμε απ τιs αλλεs?????????
Αλλα ξερω γιατι τα λεs........για να μαs ριξειs στο κρεββατι.......σαδιστρια :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Τωρα βρηκεs να μαs τα πειs αυτα ε??????
Τωρα που ξεπαρθενιαστηκαμε απ τιs αλλεs?????????
Αλλα ξερω γιατι τα λεs........για να μαs ριξειs στο κρεββατι.......σαδιστρια :2funny: :2funny:
να κανισ δορο στι τζαζλι δαδακι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω δεν πιστεύω στις πίπες, πιστεύω στο μάζεμα λουλουδακίων στην αρχή της άνοιξης και στις αγκαλίτσες μπροστά στο τζάκι. Στην καλύτερη περίπτωση στο κράτημα χεριού στο σινεμά, εκτός άμα βλέπουμε θρίλερ, οπότε κρέμομαι αβοήθητη στα στιβαρά μπράτσα του άντρα...

κι αν σε εξαναγκάσει σε πεολειχία την ώρα του σινεμά; :o ω ρε κάτι απορίες που έχω ώρες ώρες...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κι αν σε εξαναγκάσει σε πεολειχία την ώρα του σινεμά; :o ω ρε κάτι απορίες που έχω ώρες ώρες...

Αν ειναι μεταγλωτισμενο η ελληνικο  δεν χρειαζεται να κοιταs την οθονη.......συνεχισε να ..."λευτερωθει"  ο ανθρωποs!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κοίτα, εξαρτάται. Αν βλέπουμε θρίλερ και με προστατεύει με τα στιβαρά του μπράτσα θα το κάνω αναγκαστικά για να συνεχίσει να με προστατεύει.
Αν βλέπουμε τον Χιου Τζάκμαν σιγά μην πάρω τα μάτια μου από την οθόνη  :boobies: :boobies: :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
:2funny:

Συνημμένα

• 6t.jpg
    6t.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 17

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε παιδια νομίζω οτι παίζουμε με τον πόο του κυρίου που άνοιξε το θρεντ. Ο άνθρωπος είπε να κάμει μια σχέση, να ξυπνάει το πρωι να έχει την πιπα του, να γυρίζει απο την δουλειά να τρώει το φαγάκι του και να έχει την πιπα του, να γυρνάει απο το καφέ το απόγευμα και να έχει την πιπα του, να πάει το βράδυ να κοιμηθεί να ρίχνει ενα πουτσο να έχει και την πιπα του. Και ξαφνικά... όλα τα όνειρά του έχουν καταρριφθεί. Και εμείς αντί να τον υποστηρίξουμε.. 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ρε παιδια νομίζω οτι παίζουμε με τον πόο του κυρίου που άνοιξε το θρεντ. Ο άνθρωπος είπε να κάμει μια σχέση, να ξυπνάει το πρωι να έχει την πιπα του, να γυρίζει απο την δουλειά να τρώει το φαγάκι του και να έχει την πιπα του, να γυρνάει απο το καφέ το απόγευμα και να έχει την πιπα του, να πάει το βράδυ να κοιμηθεί να ρίχνει ενα πουτσο να έχει και την πιπα του. Και ξαφνικά... όλα τα όνειρά του έχουν καταρριφθεί. Και εμείς αντί να τον υποστηρίξουμε.. 

Ονειρα  χτισμενα στην αμμο!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λέμε για τις πίπες που πήραμε πριν λίγο!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λέμε για τις πίπες που πήραμε πριν λίγο!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή εναλλακτικά, λέμε πίπες για να τον παρηγορήσουμε

Εγώ πάντως περιμένω τα αποτελέσματα της απεργίας, το καλό που του θέλω να μας ενημερώσει!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τελοs και για σημερα.....Αντε καληνυχτα σαs!!!!!!!
Εχουμε να παμε και στην παρελαση αυριο......γεια σου amjik  κουκλαρα μου
γεια σου ερη ....γεια σου boomb

Νυχταααααα :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Καλά τα λές. Εργαζόμενος είναι, πληρώνει φόρους και από πάνω ανέχεται μια ελληνίδα. Με πιο όφελος

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι την ανταποδοτικότητα στις σχέσεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.