δηλωσεις σοκ για τους μορφονιους και εκλεκτα μελη του ιστοτοπου.
δεν τους την πεφτουν οι ελλεηνιδες, που κραζουν νυχθημερον, αλλα οι κωλομπαραδες πασης φυσεως...
ακομα και σε λεωφορεια
Ναι γιατι οι αντρες τη πεφτουν σε αλλους αντρες,δε ειναι κοτες σα τις γυναικες που τα περιμενουν ολα ετοιμα.Αν οι ελληνιδες καναν το πρωτο βημα θα ειχαμε και σκηνικα πεσιματων απο ελληνιδες ολοι εδω,εχουμε ομως μονο απο μπουστηδες γιατι αυτοι μιλανε δε τα περιμενουν ολα ετοιμα σα τα ζωα τις ελληνιδες.
να πω τι μου τυχαν απο αντρες να δεις
1ο ρωτησα εναν πως να παω καπου και αυτος βρηκε ευκαιρια και μου επιανε κουβεντα και μου εδωσε φβ και μου ειπε να βγουμε εννοειται πως πεταξα το χαρτι του φβ και δε μιλησα καν ξανα
2ο ειχα ενα φιλο που δε ειχα καταλαβει οτι ηταν γκει ή μπαι δε του φαινοταν καθολου ειχε αντρικη φατσα αντρικο σωμα αντρικη συμπεριφορα ωσπου οσο καναμε παρεα ανοιγοταν και μου ελεγε οτι του αρεσω μετα απο αυτο την εκανα και δε του ξαναμιλησα
3ο Ενας πακι σε λεοφορειο με ειδε και μου εκανε τη κινηση γαμησιου με το χερι οτι ηθελε να τον γαμησω και του κανω φυγε μη μου μιλας και σταματησε
4ο μια φορα ενας 60-65 χρονων σε πισινα μου ειπε να με κερασει παγωτο και μετα μου ειπε να ερθω να τον βοηθησω σε κατι εννοειται πως δε τον βοηθησα και σηκωθηκα και εφυγα απο τη πισινα
5ο πηγαινα και κουρευομουν σε εναν κομμωτη οπου ειχε εναν υπαλληλο που οποτε με εβλεπε μου ελεγε που εισαι αντρακο,οταν εκλεισε το κομωτηριο με ειδε στο δρομο και ειπε να μου παρει πιπα επιτοπου.
Κανουν ποτε ελληνιδες τετοια γαματα πεσιματα?οπως αυτα που μου τυχαν?ολα ετοιμα τα περιμενουν,καθονται σα τις κοτες και περιμενουν ο αντρας μονο να κανει το πρωτο βημα και αυτες ουτε μια φορα.